- Konu Sahibi ZeMHeRi
-
arkadaşlar bu dediğinizi dün yaptım anahtarı yastığımın altına koydum,rüyamda bilin bakalım kimi gördüm? hey allahım,hani elm sokağı kabusu filminde freddy kruger vardır ya,eldiveni vardır bıcaklı,kazağı var siyah kırmızı çizgili onu gördüm sırnaşık şey bana şakalr yapıyordu yüreğim ağzıma geliyordu sürekli...ama inanın rüyamda bile çok korktum ondan....şimdi öyle bi adamla evlenirim diye aklım çıkıyor evlenmiyim daha iyi vallayasakkelime
:)))) bence sinemayla ilgili biriyle evleniceksin. :)))
arkadaşlar bu dediğinizi dün yaptım anahtarı yastığımın altına koydum,rüyamda bilin bakalım kimi gördüm? hey allahım,hani elm sokağı kabusu filminde freddy kruger vardır ya,eldiveni vardır bıcaklı,kazağı var siyah kırmızı çizgili onu gördüm sırnaşık şey bana şakalr yapıyordu yüreğim ağzıma geliyordu sürekli...ama inanın rüyamda bile çok korktum ondan....şimdi öyle bi adamla evlenirim diye aklım çıkıyor evlenmiyim daha iyi vallayasakkelime
Merhaba,
Bütün yorumlari okudum yanliz benim gördügüm rüyaya benzer bir rüya tipiyle karsilasamadim. Ben 28 yasimdayim ve su ana kadar dört defa hizir orucunda su icmeme teknigini kullandim.. ilk gördügüm rüyada cok susadigimi söylüyor bir sigara icip yarida söndürdügümü hatirliyorum... ve bir evliligim oldu cok kisa sürede bitti.. yani sigara skntili bir evliligi temsil ediyor sigarayi yarida söndürmemde evlilgin yarida bitecegi anlamina geldigini ögrendim.. yani bu yasima göre üc dört defa denedim ama rüyamda hic suylan alakali birisini görmedim.. yanliz gecensene konustugum birisi vardi onu rüyamda gördüm bu sene.. yani rüyamda karsilikli bizim evde mutfakta oturuyormusuz ve ben ona portakal suyu icip icmedigini sordugumu hatirliyorum oda cool bir sekilde doldur gülo icelim demisti ve ben hem ona hemde kendime portakal suyu doldurup verdigimi hatirliyorum rüyada..
ve gecen seneden bu yana onunla baglarimiz gittikce kopmaya basladi..
ve ben bu yasima kadar rüyamda hic kimseyi görmememe ragmen ilk defa böyle bisey görmüs olmam cokkk etkiledi bana lütfen bir cevap yazin..
ailemde görünen rüyalar hep dogru cikti.. ben hizir rüyasina inaniyorum.. bu rüyanin anlamini gercekten cok merak ediyorum benim evlenecegim kisi omu degilmi ??
gordum hemde nelerını gordum ama adam bana ınanmıyor ruh hastasısın dıyor 4 yıldır sınır ıcınde bıraktı benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?