• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Evlenmeden önce evleneceği kişiyi rüyasında gören var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ZeMHeRi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu konudan baya bi etkilendim ben hep düşünüyodum acaba bende rüyamda görürmüyüm diye ve dün gece bir rüya gördüm abimin yanında birisi var abim bana sen bununla evlenceksin diyo:1::1:renkli gözlerde çok hoşuma gider ben gözlerine bakıyorum renklimi diye ama değildi galiba:1:

başak bir topike yazmıştım alıntı yaptım bulup :9::9:

biraz özetle anlatayım

iş yerindeki bir abla beni biriyle tanıştırmak için çok ısrar ediyo aylarca söylüyo ama ben istemiyorum o ablanında eşi polis okulunda çalışıyo(benim eşimde polis okulunda öğrenci o ara)abide eşime söylüyo aslında eşimde pek taraftar değil
ikimiz içinde vlilik çok uzak öyle diyormuşuz
gel zaman git zaman ben bir rüyayı iki kez görüyorum üst üste eşimin ne resmini görüyorum nede başka bişey ama..
rüyamda onunla tanıştığımı yemyeşil bir yolda yürüdüğümüzü yolun sonundan ışık öyle bir yüzümüze vuruyoki..ben o an su istiyorum o da yolun kenarına geçiyo avucunun içini bir açıyo eline tas geliyo ve su akmaya başlıyo yolun kenarından..
ikinci gün ablaya tamam dedim konuşucam onunla
önce telde konuştuk uzun bir müddet sonra ilk buluşmamızda onu gördüğümde anlattığım gibi kaşlarımı yukarı kaldırıp hayret ve şaşkınlıkla aaaaaaaaaaa dedim:52:
2 yıl flört
7 ay nişandan sonra 2,5 senelik evliyiz şimdi
rabbime şükürler olsun :69:

ben de nişanlımı rüyamda görmüştüm tıpa tıp aynıydıı:69:

ben rüyamda gördüm, oturacağımız evi gördüm.
ev tutmadı ama koca tuttu :9:

merhaba arkadaşlar. ben rüya yorumlarındada sormuştum yorumunu. ama burdanda sizlere sormak istiyorum.bir rüya gördüm.evleneceğin kişi diye söyledikleri biri vardı. anneme genel anlamda anlattım .uzun bir süre sonrada aynı kişiyi annem rüyasında evleneceğim kişi olarak görmüş. aklıma takıldı.bir türlü etkisinden çıkamıyorum. sizde gördünüzmüfisfisfis evlenmeden önce?

canım ben gördüm eşimi evlenmeden önce :) evlendikten sonra arkadaşım hatırlattı ve şok olmuştum çünkü üzerinden baya zaman geçmişti :)
başbakanımızında eşi görmüş evlenmeden önce ve öyle evlenmişler diye biliyorum :)
rüyalara inan bize görünmesi kötü şeylere sonuç vereceginden bize rüyada gösteriyorlar :)
hayırlısı olsun.

ben görmedim ama abim 18 yaşımdan beri hep sen doktor biriyle evlenceksin bak gör derdi, mevcut sevgilimin doktor olmamasına ragmen =))
öyle hissedermiş ama rüyasında görmeden. etrafmda da tanıdık hiiç doktor yoktu, gecen sene kışın tanıştık 6 ay içinde hersey oldu evlendik, tuttu valla.

ben de birkaç ay önce gece abdest alıp dua edip yatmıştım allahım rüyamda evleneceğim kişiyi bana göster diye..o gece gerçekten rüyamda bizim eve gelmişti ve biz evliydik babama baba diyordu..tandığım ama çok samimi olmadığım,sadece msnden konuştuğum bir arkadaşımdı bu kişi..bu rüyadan çok etkilendim çok da üzüldüm çünkü o kişiyle asla ve asla evlenmek istemem :((( bu rüyadan sonra o çocukla pek konuşmak istemiyorum bile,gerçek olur diye korkuyorum :(

ben de gördüm. yıllar önce babamın yanında bizim evde namaz kılan bir çocuk gördüm rüyamda ortaokul çağlarında bir çocuktu. yıllar sonra eşime aşık olduğumda aynı rüyayı tekrar gördüm ve o çocuğun yüzü eşimin yüzüne dönüşmüştü.

hızır rüyasını ne zaman yapmak gerek kızlar, şu aralar yapılabilir mi ?
tam olarak nasıl yapılıyor ?

ben görmüştüm keşke görmeseydim..

ben onunla tanışmadan çok önce görmüştüm.tanışmadan kısa bir süre öncede gördüm aynı rüyayı.o benim kaderim biliyorum.henüz evlenmedik uzun zamandır beraberiz.nasipse evlenmeyi planlıyoruz.Allah'a binlerce şükür onu karşıma çıkardığı için çok seviyorum onu.hikayemizi yazsam film olur.

çevremde pek duymadım ya gerçek olduğuna dair böyle şeylerin
ama 6. his denen şey var bazılarında gerçekten yengemi tanıyorum..
ben de çocukken daha ilkokula gidiyorum galiba ortaokul da olabilir:S
bir afet oluyo her yer yerle bir oluyo dünyanın sonu gibi
bi tane orta boylu sarışın bi çocuk beni toparlıyo sırtına alıyo bakkal gibi bişey var ordan azık alıyoruz
sonra film sonlarındaki gibi kamera yavaş yavaş uzaklaşıyo bi kıvrımlı yolda yürüyo ben onun sırtındayken
çok etkilenmiştim hala hatırladığıma göre enteresan geldi bana
o kişiyi hiç görmedim ona benzeyen birini dahi
şu an bana aşı birisi var esmer alakası yok
bu arada ben evlenmeyi de düşünmüyorum:S
garip bi durum tabi

ben 1 ay önce istanbula gittim kuzenim yeni evine taşınmıştı ve ben ilk defa orda gece yatacaktım anahtarı yastığımın altına koydum rüyamda yol kenarında takım elbiseli birini gördüm ama ayrıldığım sevgilim değildi diğer taraftan da biri ayrıldığım sevgilimin adını ve soyadını söyledi bu ne demek oluyor şimdi anlamadım kafam karıştı yorumlarınızı bekliyorum kızlar.

Ben de nişanlımı tanışmadan önce rüyamda gördüm =) ve rüyada yüzünü tam hatırlamasam da onu beğeniyordum =) nitekim sonradan ilk gördüğüm anda çok beğendim :4:

gordügünüz ruya gercekte olabılır,bilincaltıda ayrıldıgınız kişi ıle tekrar yollarınızın keşişmeyecegı ne malum ama sakın onu beklemeyın olacak dıye,hayatınızı yaşayın...

gordügünüz ruya gercekte olabılır,bilincaltıda ayrıldıgınız kişi ıle tekrar yollarınızın keşişmeyecegı ne malum ama sakın onu beklemeyın olacak dıye,hayatınızı yaşayın...

Evet canım haklısın ben de olacak diye artık beklemiyorum ve yoluma bakıyorum hepimiz için İnşallah en iyisi olur yorumun için de ayrıca teşekkürler

slm..ben yeniyim burda ve bütün yazilanlari okuyunca cok sasirdim.. bu kadar insanin görebilecegini düsünememistim nedense :40: ben bi kitapta okumustum istihareyi kaderindeki kisiyi görmek icin kilmisti adam kitapta..merak ettim deneyeyim dedim..denemez olaydim! birini gördüm ve kabullenemiyorum.aslinda sevdigim biri cok iyi biri ama imkansiz diye bisey. bu namazi kilmadan aylar önce durup dururken geliyodu rüyama mesela hasta oldugunu görüyodum ve gercekten hastaymis..bunun gibi seyler! gecenlerde yine bi rüya gördüm ve orda annemin ölen halasi geldi rüyama.bana senin kaderin o..karsi cikamazsin dedi rüyamda, o da vardi yanimda ve o da basini salladi sanki kabul edermis gibi.yazin tekrar görücem türkiyeye gidince ve galiba ozaman hersey belli olucak...haydi hayirlisi!:97:

slm..ben yeniyim burda ve bütün yazilanlari okuyunca cok sasirdim.. bu kadar insanin görebilecegini düsünememistim nedense :40: ben bi kitapta okumustum istihareyi kaderindeki kisiyi görmek icin kilmisti adam kitapta..merak ettim deneyeyim dedim..denemez olaydim! birini gördüm ve kabullenemiyorum.aslinda sevdigim biri cok iyi biri ama imkansiz diye bisey. bu namazi kilmadan aylar önce durup dururken geliyodu rüyama mesela hasta oldugunu görüyodum ve gercekten hastaymis..bunun gibi seyler! gecenlerde yine bi rüya gördüm ve orda annemin ölen halasi geldi rüyama.bana senin kaderin o..karsi cikamazsin dedi rüyamda, o da vardi yanimda ve o da basini salladi sanki kabul edermis gibi.yazin tekrar görücem türkiyeye gidince ve galiba ozaman hersey belli olucak...haydi hayirlisi!:97:

peki onun size ilgisi filan varmı?

Back
X