canım google dan bulabilirsin burda bende görmedimteşekkür ederim istihsreye nasıl yatılıyor göremedim kaçıncı sayfada yazıyor
tekrar dene canım belki yuzunu gösterirler bu sefer benim arkadaşın annesi 2 defa istiareye yatmış eşi içinben bundan bi kaç sene önce mrkımdan istiare yapmıştım,gördüm de ama yüzünü değil sadece sırtını gösterdilerçok üzülmüştüm ama yaşıycam yeri falan görmüştüm :) tabi şuan hiç hatırlamıyorum orası ayrı baya oldu çünkü
benim için de görür müsün canım yaaTabiki canimzaten 6.hissim bir bana calismiyor valla kendimle ilgili hic bisey gormedim su zamana kadar
tabikide canımbenim için de görür müsün canım yaa
ayyy çok sağol ağzından bal damlıyor walla..nasıl yapıcaz şimdi nasıl görücen benim yerimetabikide canıminşallah seni sevecek sana değer verecek seni hak edecek biriyle evlenirsin inşallah önemli olan görmek değil canım tez zamanda karşılaşmak,tanışmak kızz içimden geldi valla yazana değil yazdırana bakacaksın
ayyy çok sağol ağzından bal damlıyor walla..nasıl yapıcaz şimdi nasıl görücen benim yerime
bilmiyorum cnm olur mu olur allah bilir
ilahii
peki haber bekliyim senden
ne zmaan görcen bugün mü yarın mı ? istersen bir ara kahve falımı göndereyim bişiler hissettirir belki sana
peki haber bekliyim senden
çok teşekkür ederimilahiidualarımda sana bol bol dua edeceğim fal mal onlar hikaye canım çok isteyince oluyor inan
rica ederiimçok teşekkür ederim
denemekden zarar çıkmaz :) o gün demekki zamanı gelmemişti göstermediler yüzünü :)tekrar dene canım belki yuzunu gösterirler bu sefer benim arkadaşın annesi 2 defa istiareye yatmış eşi için
görmedin galiba canım değil miilahiidualarımda sana bol bol dua edeceğim fal mal onlar hikaye canım çok isteyince oluyor inan
yok cnm bu günlerde sınav stresi yuzunden ruya göremiyorum malesefgörmedin galiba canım değil mi((
ben bir kere denemiştim ama yüzünü görememiştim..
aaaa ben bunu kaçırmışıımmmTabiki canimzaten 6.hissim bir bana calismiyor valla kendimle ilgili hic bisey gormedim su zamana kadar