- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
-
- Konu Sahibi ZeMHeRi
bende niyetine girip yatmıstım (istihare duası ve namazını kıldım yani) rüyamda gördüm :) 8ay sonra ancak tanısma fırsatımız oldu ancak ben ruyamı unutmustum ve diyordumki yaa bu adam biyerden tanıdık ama du bakam cıkarcam biyerden dıyıp durdum :))) 3yıl boyunca cıktık sımdıde 3yıllık evliyimrüyamıda ancak balayında hatırladım cunku ruyamdaki o mekan balayı suitimizdi :)) detaylar hersey rüyamdakiyle eşleşti bi nevi dejavu oldum desem yerıdır...
cnm ıstıhare namazı zaten hayatına gıren kısı ıcın acaba hayırlı mı degılmı dıye yapılan namaz degıl mı ???
ben ole bılıyorum mesela hayırlıysa beyaz goruyosun falan o sekılde
bende öyle biliyodum ama evlenecegin kişi içinde oluyomuş bende gördüm ama iştee :))
bende yusuf suresınıokudum bı kere gordum bı daha okudum baska bırını gordum bı daha bı daha baska bırını gordum hep
bı ara bunu da denıcem nasıl nıyet ettnız ??
bende niyetine girip yatmıstım (istihare duası ve namazını kıldım yani) rüyamda gördüm :) 8ay sonra ancak tanısma fırsatımız oldu ancak ben ruyamı unutmustum ve diyordumki yaa bu adam biyerden tanıdık ama du bakam cıkarcam biyerden dıyıp durdum :))) 3yıl boyunca cıktık sımdıde 3yıllık evliyimrüyamıda ancak balayında hatırladım cunku ruyamdaki o mekan balayı suitimizdi :)) detaylar hersey rüyamdakiyle eşleşti bi nevi dejavu oldum desem yerıdır...
sizin dediğiniz gibide oluyor tabıkıcnm ıstıhare namazı zaten hayatına gıren kısı ıcın acaba hayırlı mı degılmı dıye yapılan namaz degıl mı ???
ben ole bılıyorum mesela hayırlıysa beyaz goruyosun falan o sekılde
canım nasıl niyet ettin? bende yatmayı düşünüyorum bu ara çok karışığım hayatımda biri var ama konuşamıyoruz bir türlü açılamıyoruz yani.yardımını bekliyorummm
sizin dediğiniz gibide oluyor tabıkı
ben evlenecegım kısıyı bana goster rabbım diye uyumustum,sizinde dedğiniz gibi benbemyezlar içinde eşimi gordum pembe tüller ucuyor yatak yastık bembeyazz,etraf yesılll gunluk guneslık muz agacları filan cok guzel bi ruyaydı kaç yıl gectı hala unutamadım baksana :)
öncelıkle abdest alıp istihare duasını okudum -dualar kıtabından-sonra namazını kıldım ve basım örtülü vaziyette kıbleye basım gelecek sekılde uyudum..
neden boyle yapmıstım cunku diğer 2yatısımda bişey gorememiştim artık canıma tak etti ve iyice ortundum filan kıbleye yattım ancak oyle gordum yani..
eşimi okadar canlıydı sanki rüya değildi gözümü açtım hala yanıbasımda gozumu avusturdum hala bana bakıyor guluyoryataktan attım kendımı doğru surunerek lambayı buldum yaktım ama kalbim nasıl atıyor ölecektim korkudannnnn...yusuf yusuf oldum yani :18: ogunden sonrada bidaha yatmadım korktum
korkmanız gercekten cok ılgınc olmus
ne guzel gormussunuz ama bende cok mreak edıyorum bı gun kılıcam bende ıstıhare namazını bakalım yazıcam buraya ınsallah bende gorudum bende dıye
canım ozamanlar eşimi tanımıyordumki 8ay sonra tanıstık ve hemen cıkma olmadı bizde 1yıl kadar arkadaslıktan cok yakın arkadaslığa gecıs yaptık eşim bana biz cıkmadan 7ay oncesınden asık olmus ama beklemıs bişey dememiş sonrasında bende eşime eşık oldum 7ay gecıkmelivsvs neticesinde şuan evliyim.. nasıl bir kokrtuysam unutmusum tamamen ve eşimle tanıstıgımda dedımki yaa bu adam biyerden tanıdık ama nerde gordugumu ancak balayında cıkardım dediğim gibi rüyamda :)))
insallah canım sende rüyanda görürsün ancak benim gibi yusuf yusuf olmaman dileğiylee
büyük konuşmak değil de o kişi şu an başka biriyle evlenmek istiyor zaten sevgilisi var..ve de ben bir iki sene önce gece yatmadan evvel evleneceğim kişiyi rüyamda göreyim bu gece diye dua etmiştim ama yusuf suresini okumamıştım , gece rüyamda başka bir arkadaşımı görmüştüm babama baba diyordu :/
bu arada sanırım ben evde kaldım zaten evlenmekten yana bir beklentim yokbenim sevdiğim beni sevmiyor, beni seveni ben sevmiyorum :/
ben dün gece istihare namazımı kıldıkta sonra eğer hakkımda hayırlısı ise onu göreyim diyerek yattım.onu görmedim ama biri evimin kapısına bir kap içerisinde süt bıraktı.sizce nedir anlamı kızlar?