Peki Rabbime cok dua etsek gormek istiyorum diye görürmüyüz ?
Peki Rabbime cok dua etsek gormek istiyorum diye görürmüyüz ?
ben eşimi tanımadan 1 hafta önce rüyam da gördüm tatlie gidecektik rüyam da tatil bölgesinde eşim yanıma geliyor ve seni bulmaya geliyorum seni sevecem hemde çok sevecem demişti
neyse biz tatile gittik otele yerleştik penceren bakıyorum başka bir aile daha geliyor otele ve rüyamda gördüğüm beni çok seveceğini söyleyen kişi elinde valizlerle içeri giriyor şok olmuştum
ben 17 eşim 19 yaşındaydı ertesi sene nişan daha ertesi sene düğünümüz oldu 12 . senemiz olacak inş bu sene
Bende nişanlımı tanışmadan 8 ay önce rüyamda gördüm
Oturduğu evlerini,annesine kadar
Allah herkese nasip etsin bu güzel rüyayı..
Bende nişanlımı tanışmadan 8 ay önce rüyamda gördüm
Oturduğu evlerini,annesine kadar
Allah herkese nasip etsin bu güzel rüyayı..
Ben de istiareye yatıyım diyorum kızlar.Bir sefer başka bir sebepten yatmıştım hiç bi şey göremedimBir şeyi yanlış mı yaptım ki..
ben eşimi tanımadan 1 hafta önce rüyam da gördüm tatlie gidecektik rüyam da tatil bölgesinde eşim yanıma geliyor ve seni bulmaya geliyorum seni sevecem hemde çok sevecem demişti
neyse biz tatile gittik otele yerleştik penceren bakıyorum başka bir aile daha geliyor otele ve rüyamda gördüğüm beni çok seveceğini söyleyen kişi elinde valizlerle içeri giriyor şok olmuştum
ben 17 eşim 19 yaşındaydı ertesi sene nişan daha ertesi sene düğünümüz oldu 12 . senemiz olacak inş bu sene