Rüya Yorumları Evlenmeden önce evleneceği kişiyi rüyasında gören var mı?

Peki Rabbime cok dua etsek gormek istiyorum diye görürmüyüz ?

Peki Rabbime cok dua etsek gormek istiyorum diye görürmüyüz ?

canım ben de dua ederek yattığımda gece rüyamda bir arkadaşımın eşim olduğunu görmüştüm, bir iki yıl sonra yusuf suresini okuyarak yattım gece rüyamda bu sefer başka bir arkadaşımla evlendiğimi gördüm, hem de çocuk benden 3 yaş küçük ve sevgilisi var,kardeş gibi gördüğüm biri..
sanırım ben evleneceğim kişiyi henüz göremedim..

Son düzenleme:
İstihareye yatın kızlar enazından bir işin olumsuz yada olumlu olacağını görürsünüz...

merhaba hanımlar ben de kısa bir süre önce elma ile yapılan işlemi denemiştim. O gece o sıralarda hoşlandığım kişiyi gördüm. Ancak bir daha kesinlikle bir araya gelmemek üzere ayrıldık. Bence tamamen bilinçaltı meselesi. Bana göre herhangi bir ilişkisi olmayanlar için yol gösterici olabilir. Tabii ki kaderin neler yaşatacağı da belli değildir ama paylaşmak istedim.

Ben rüya gördüm bı arkadasım var onun kardesi evleniyor düğününe gidiyorum sonra nisanlandigmi görüyorum nisanlandigmi kisiyide görüyorum boy pos olarak esimin tipinde benziyor ama tipatip aynısı diyemem ve o haftanın sonunda esimle tanışmıştım bu arada bahsettim arkadaşımın kardeşiyle 1ay arayla evlendik

Ben eşimi rüyamda görmedim..Hatta hiç hayallerimdeki gibi bir tip değildi eşim...Ama bundan çok yıllar önce artık malum oldu mu derler ne derler bilemiyorum ama benim evlenececeğim kişinin adı Serkan olacak diye ses duyardım içimden..Ve bunu etrafımdakilere de söylerdim...Serkan ismi de çok ayılıp bayıldığım bir isim değildi..Nitekim eşimin adı da Serkan...Oğlumun bir adı da Serkan yine...:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben eşimi tanımadan 1 hafta önce rüyam da gördüm tatlie gidecektik rüyam da tatil bölgesinde eşim yanıma geliyor ve seni bulmaya geliyorum seni sevecem hemde çok sevecem demişti :KK16:
neyse biz tatile gittik otele yerleştik penceren bakıyorum başka bir aile daha geliyor otele ve rüyamda gördüğüm beni çok seveceğini söyleyen kişi elinde valizlerle içeri giriyor şok olmuştum
ben 17 eşim 19 yaşındaydı ertesi sene nişan daha ertesi sene düğünümüz oldu 12 . senemiz olacak inş bu sene

ben eşimi tanımadan 1 hafta önce rüyam da gördüm tatlie gidecektik rüyam da tatil bölgesinde eşim yanıma geliyor ve seni bulmaya geliyorum seni sevecem hemde çok sevecem demişti :KK16:
neyse biz tatile gittik otele yerleştik penceren bakıyorum başka bir aile daha geliyor otele ve rüyamda gördüğüm beni çok seveceğini söyleyen kişi elinde valizlerle içeri giriyor şok olmuştum
ben 17 eşim 19 yaşındaydı ertesi sene nişan daha ertesi sene düğünümüz oldu 12 . senemiz olacak inş bu sene

seni bulmaya geliyorum seni çok sevicem mi? Aboo ne ilginçmiş senınki cnm ya :13:

öyle canım geldi sonuçta sözünüde tutuyor valla:KK76:

Bende nişanlımı tanışmadan 8 ay önce rüyamda gördüm
Oturduğu evlerini,annesine kadar
Allah herkese nasip etsin bu güzel rüyayı..

Ben de istiareye yatıyım diyorum kızlar.Bir sefer başka bir sebepten yatmıştım hiç bi şey göremedim :KK50: Bir şeyi yanlış mı yaptım ki.. :KK50:

Ben de istiareye yatıyım diyorum kızlar.Bir sefer başka bir sebepten yatmıştım hiç bi şey göremedim :KK50: Bir şeyi yanlış mı yaptım ki.. :KK50:

1. si istekli olmalı ve istekle merak edip sormalısın.
2.si namazdaki istihare niyetinde ki duada yine net ve açık bir soru şeklinde düşün. Çok geniş cevapları olan şeyler sorma. Bir kişi vardır, o kişiyle hayırlı olur mu evlenmem? Rabbim ben senin rızan için evlenmek istiyorum, bana bu niyetimi kolaylaştır ve karşıma o kişiyi çıkar. Anlayabilmem içinde bana o kişiyide rüyamda göster, diyebilirsin mesela.. gibi gibi gibi.
3.istihare namazını kimse görmeden abdest alıp,yine kimseyle konuşmadan ve mümkünse yine gizlice kılmalısın. kıldıktan sonra da yine kimseyle konuşmadan hemen uyunur ve yine uykuya dalana kadar da bu niyetin üzerinde güzel şeyler düşünebilirsin.
4. istihare ile yardım istenilen konuda ki cevabın illede rüyayla gelmesi beklenmez. açık bir şekilde rüyada gösterilebilir de ya da uyanıkken anlayabileceğin işaretler verilir. sorduğun soru hakkında ki cevabı hiç ummadığın birisinden duyabilirsin. birileri sohbet ediyordur, tam sen geçerken kulağına birkaç cümle ilişiverir. illede rüyada olması gerekmez yani, bunun ne şekilde olacağını kısıtlayamayız. 1 hafta boyunca uyanık olmak lazım, cevabın nereden gelebileceğine dair. Birde 1 hafta boyunca yine rüyayla vs görülen alınan mesajlarda 1 hafta bitmeden kimseyle paylaşılmaz. son günün bitimine kadar beklenilir ve önce kendi kendine düşünülür. tabi sen ilk günden çok açık bir rüya görürsün emin olursun da, o zamanda devam etmene gerek yok zaten

Emin olamadığında birazcık ara verirsin, bir kaç günde olabilir bu ara daha uzunda sana bağlı. Sonra yeniden istihare yapabilirsin.

Aklıma gelenler bunlar

Çoook tatlııı :KK16::KK16::KK16: Maşallah Allah her daim mutlu mesut etsin :nazar:

evet tatlım ben yıllardır hep rüyamda yeşil gözlü buğday tenli orta boylu birini çok sevip evlendiğimi gördüm 3 yıl önce bu adamla karşılaştım seneye evleniyorum inş.:)

evet tatlım ben yıllardır hep rüyamda yeşil gözlü buğday tenli orta boylu birini çok sevip evlendiğimi gördüm 3 yıl önce bu adamla karşılaştım seneye evleniyorum inş.:)

vala ben cok kişi gördüm hangisi olcak acep:KK53::KK53::KK51:

bende niyetine girip yatmıstım (istihare duası ve namazını kıldım yani) rüyamda gördüm :) 8ay sonra ancak tanısma fırsatımız oldu ancak ben ruyamı unutmustum ve diyordumki yaa bu adam biyerden tanıdık ama du bakam cıkarcam biyerden dıyıp durdum :))) 3yıl boyunca cıktık sımdıde 3yıllık evliyim :KK70: rüyamıda ancak balayında hatırladım cunku ruyamdaki o mekan balayı suitimizdi :)) detaylar hersey rüyamdakiyle eşleşti bi nevi dejavu oldum desem yerıdır...

X