bende gördüüm.
ama daha karşılaşmadık.
o kadar yakışıklıydı ki
sarışın, mavi gözlü, kaslı
en yakın zamanda karşıma çıksın istiyorum
2 gece üst üste girdi rüyama.
bakalım yaşayıp görücez.
ya offffffffff bu kacıncı yanımaık yuz ya :18::18::18:
dun yıne dedım yusuf suresını okuyum yatım hatta sımdı konu bıle actım artık tanımadık bı yuz yıne
buraya da yazım kısacası soel oldu sınıfta dersteyız onumdkeı ban agoz kırpıyo bana bakıyo sureklı sonra bende caprasında oturuyorum yanımdekı erkek arkım hasta yatıyo ona sarılıyorum uzanmıs bende uzanmısım yanın aama cok cok hast ao da kıskanıyo benı benım de hosuma gıdıyo kıskanması suratını tam gormedım yandan bakıyodu hep ama kulak hızasında sıvılcesı vardı sankı kızmızı bısey ız vardı ya da
bı kac kez daha okuyum yattıgımda hep faklı yuzler gordum arkadaslr sızdede olluyo mu ya :18:
ben bir kere okudum yattım , gece rüyamda iş yerinden bir arkadaşı gördüm benden 3 yaş küçük sevgislisi de var ve kardeş gibi sayılırız onunla yani, böyle birşey olması imkansız aramızda..niye onu gördüm bilmiyorum..ama onunla evleneceğimi hiç sanmam..
Senin adina sevindimpekii dua falan ettin mi bisey yaptin mi yatmadan once??
buyuk konusma derım cnm neyın ne olcagı bellı olmuyo
bu paylasımdan okudum bı kac kısı de asla o oolmaz demıs ama o kısıyle evlenmıs kader kısmet dıyelım
ama ben o kadar cok kısı goruyorum kı hangısı bılemıyorum offfffffffffffffff
büyük konuşmak değil de o kişi şu an başka biriyle evlenmek istiyor zaten sevgilisi var..ve de ben bir iki sene önce gece yatmadan evvel evleneceğim kişiyi rüyamda göreyim bu gece diye dua etmiştim ama yusuf suresini okumamıştım , gece rüyamda başka bir arkadaşımı görmüştüm babama baba diyordu :/
bu arada sanırım ben evde kaldım zaten evlenmekten yana bir beklentim yokbenim sevdiğim beni sevmiyor, beni seveni ben sevmiyorum :/
ben istihareye yatmayı deneyeceğim.. orda da görürsem tamamdır.. önce onu gördüm,sonra ailesinin bize geldiğini gördüm.. haftasonuda elele olduğumuzu gördümm
istiharede kimle evleneceğini göremezsin ki, sadece o kişi senin için hayırlı mı değil mi onu görebilirsin diye biliyorum yanılıyor muyum ?..