- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi ZeMHeRi
-
Rica ederim. :) İnşallah mutlu olacağın bir şeyler görürsün. :)
RÜYAMDA 17 YAŞIMDAYKEN BİR HOCANIN ESMER BİR ADAMLA NİKAHIMI KIYDIĞINI GÖRMÜŞTÜM.GÜLÜP GEÇMİŞTİM EVLİLİĞİN E SİNİ BİLE DÜŞÜNMÜYORDUM.ONDAN 2 AY SONRA BİRİSİYLE TANIŞTIM.ESMER UZUN BOYLU HİÇ AKLIMA GELMEDİ RÜYAM AMA 18 OLUPTA EŞİMLE EVLENİNCE VE İMAM NİKAHIMIZIDA KIYAN O HOCA OLUNCA KENDİMDEN KORKMUŞTUM.
o zaman bende anlatıyım muarrem ayında arkadaşım dedi çok tuzlu ye tatlı ye ama o gün oruç tut rüyan da evleniceğin kişiyi görürsün diye.neyse ki yaptım o gecede eski çıktığımı gördüm eski diyordum ama hala seviyorum.uzun zaman oldu konuşmadık.rüyam da beni çok özlediğini msj atıyordu.ki sanki kokusunu yanımda hissediyordum kızlar anlatamam size o kadar gerçekti sanki.bana fotoğrafını yolluyordu ama tam açarken fotoğrafı uyandım.ilk defa böyle gördüm.
he şimdi eski çıktığımla yeniden konuşuyoruz.ama aramız çok bozuk bilmiyorum ne olur ilerde.
ama bende fikrimi belirtmek istedim
Mervemerve
gördün mü rüyanda anlat bakim:)
aradaslar ben de dun aklıma gelmısken gece yatmadan once okudumn yusuf suresını ole karısık ruyalar gordum kı ve bı ara uyandım kafam allak bullak bı sekılde kakltım hıc bısey anlamadım ve yıne tekrardan uydum bı sure sonra yıne actım gozlerımı ıne kafam karısık ama nıye karısık bılmıyorum degısık bı duyug ıcındeydım yanı cunku cok ama cok sacma ruyalar gordum en sonun da yıne uyudum ve bı adam gordum ama arkası donuk bı marketteyız kasıyerın orda sıra var ben de arkasındayım derı ceketlı kot pantolonlu ben de uzun bayagı ama yuzunu goremedım ve lutfen gulmetyın :)))) martı alıyomus kasadan gecırıyo ben de bı baktım martı posetın ıcındebenım ruyalar dun acayıp sacmaydı ama tek net gordugum kısı o adamdı yuzunu de bılmıyorum :) bı gun derı ceketlı kotpantalonlu uzun bı adama denk gelırsem burada paylascam kesınlıkle
Allah iyiliğini versin ya güldürdün beni gece gece
Ya bende yusuf suresini okuyup uyudum. dediğin gibi bende cok karmakarışık rüyalar gördüm .uyudum tekrar yine olmadı
Yalnız uzun bi yol var. ben bu yolu tek başıma yürüyorum. Yalnız arkamda birisi var hep arkamdan geliyo. ben de yolun sonuna geliyorum önümde büyük bi mağaza var. tam arkamı dönüyorum o cocuk karşımda. yalnız yüzünü hatırlamıyorum. kot pantolon giymşti. yüzünü hatırlyamıyorum. sonra o yolu beraber yürüdük geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?