Ya ben yaklaşık 5 sene önce kız arkadaşımın evinde yastığın altına anahtarı koydum ve Allaha da dua ettim evleneceğim kişiyi görüyim die.Ozamanlar kimseyle beraber değildim.Neyse efendim rüyamda beyazlar içinde başında şapkalalı deniz subayı gördüm.Ertesi gün o kız arkadaşımla beraber doğum günü partisine gittik orada deniz harp okulundan biri vardı ama o rüyamda ki çocukla hiç alakası yoktu.çünkü partideki çocuk sapsarışın renkli gözlü falandı yani o değildi.nese ben rüyayı unuttum gitti.aradan 5 sene geçti
Şuan rüyamda gördüğüm kişiyle tanıştım. üstelik rüyamda böle şapkasından saçları alnı gözükmüyordu,onun da tam öyle bir resmi var görünce şok geçirdim diyebilirim.şuan aklım o kadar karışık ki üstelik 4 senedir de biriyle beraberim ya kafam çok çelişti(
benim bildiğim yatmadan kurandan yusuf suresi okunup konuşmadan yatılırsa evleneceği insanı görüyormuşsun ben yapmıştım 2 sene önce ve gördüğüm insanla şuan konuşuyoruz inş evlencez.
kızlar ya yusuf suresini okuyup yatınca görülüyor diyenler vardı.. dün gece okudum yattım.. ama birşey göremedim evde mi kalıcam ki acaba :18::18::18:
hiç göremeyipte evlenen var mı :26::26:
ben daha önce sadece yatarken dua edip 'Allahım bana rüyamda evleneceğim kişiyi göster' deyip yatmıştım ve o gece rüyamda bir arkadaşımı görmüştüm, güya onunla evliymişim babama baba diyordu :/ bu kişiden de hiç hoşlanmıyorum ki(
görenler nasıl yapıyor tam olarak ? Abdest falan mı alıp yatıyorsunuz ? Dua olarak ne söylüyorsunuz acaba :/ şu anda regliyim göremem dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?