- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi ZeMHeRi
kızlar bende çok denemek istiyorum ama yasin kitabında yok yusuf süresi,nasıl bulabişlirim internetten bu akşam denemek istiyrum çok meak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende çok denemek istiyorum ama yasin kitabında yok yusuf süresi,nasıl bulabişlirim internetten bu akşam denemek istiyrum çok meak ediyorum
arkadaşlar bu dediğinizi dün yaptım anahtarı yastığımın altına koydum,rüyamda bilin bakalım kimi gördüm? hey allahım,hani elm sokağı kabusu filminde freddy kruger vardır ya,eldiveni vardır bıcaklı,kazağı var siyah kırmızı çizgili onu gördüm sırnaşık şey bana şakalr yapıyordu yüreğim ağzıma geliyordu sürekli...ama inanın rüyamda bile çok korktum ondan....şimdi öyle bi adamla evlenirim diye aklım çıkıyor evlenmiyim daha iyi vallayasakkelime
Kızlar,hani yastığın altına anahtar koyarak uyunuyormuş ya ben de öyle yaptım;ama rüyamda sevdiğim kişiyi başkasıyla evlenirken gördüm.:))Bu ne demek ki acaba?![]()
ayyyy ben varım bennn. Ben gördüm. 2 bucuk üç yıl kadar oldu göreli. O zamanlar sadece bir kere görmüştüm kocamı. Çok tuhaf olmuştum. Böyle bir yere hazırlanıyorduk bu kotunu giy bence diyordu bir tuhaf olmuştum. Uyandığımda onane ya benım giyeceğim kottan demiştim![]()
![]()
Şimdi 5 aylık evliyiz çok çok çok seviyorum kocamıııı :)
ya nasıl goruyosunuz ben de denemek ıstıyorum![]()
sızınkı psıkolojık bısey demekkı ama burdakı arkadaslar dua edıp anahtar mı ne koymuslar ben tam anlamadım acık bı sekılde yapan ve goren varsa yazsın lutfenKuşum ben özel birşey yapmadım ya. Sadece onu çok kafaya takmıştım. Gözümün önünden gitmiyordu uyudum birde rüyamda ne göreyim evliyiz![]()
sızınkı psıkolojık bısey demekkı ama burdakı arkadaslar dua edıp anahtar mı ne koymuslar ben tam anlamadım acık bı sekılde yapan ve goren varsa yazsın lutfen![]()
Ben denemedim ama Yusuf Suresinden bahsediyorlardı. Gece okuyup yatınca görülüyormuş. Ama dua et uyu sen belki görürsün. Sonuçta önemli olan niyet burada. Yürekten dua edersen Allah sana gösterir belki.![]()
denıcem bu gece tesekkurler :) merak edıyorum cıdden :)