Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

kusura bakmada sana cok ılgı gosterırsem buna alısırsın bısey olursa bosluga dusersın demesı bana sacma geldı sevgıye sınır konmaz konmamalı sonuna kadar sevılmelı allah korusun her sey olabılırr tabı bu ıhtımmalerı dusunerek hareket edersen evlenme cocugunda olmasın ozamn allah korusun cocugun olur ölürsün cocuk sensız kalır.varmı böyle bısey yaa sana ılgı gosterırsem alısırsın bısey olursa üzülürsün.seven kendıne sınır koyamaz zaten cok sacma bı bahane bence

kızlar ben artık giremiyorum kusura bakmayın arada bakarım diyorum ama gerçekten bakamıyacağımdan çekiniyorum çünkü hiç vaktim kalmıyor özeldende mesajlar geliyor buradanda size yazarım diyipte bekletmek istemiyorum ama o kadar zorlamama rağmen vakit bulamıyorum kabalık bir aile ve yazın gelmesi okulların son zamanları bide düğün telaşına girdik ve bilmiyorum yaaaa bence ne yapalım biliryormusunuz burada herkes birbire yardımcı olsun gerçek dostluk topiği olsun bende zaman bulabilirsem size katılırım yada başka öneriniz varsa bilmiyorum gerçekten sizleri bekletmek istemiyorum

mav cım aslında dışardan biri olarak bakınca hakikaten söylediğinde haklısın.bencede herşey olacağına varır ve şu dünyada başımıza ne gelip gelmeyeceğinin garantisi yok.ama erkek arkadaşımı tanısan inan hak verirsin.sadece bu konuda değil hayatının her alanında böyle.fazla duygusal ve geçmişte yaşadıklarının etkisiyle geleceğindend korkuyor.benki aslında çevremde böyle örnekler görünce hemen tepki eren biriydim ama karşındakinin samimiyetine inanınca öyle olmuyor.zaten ben onada söyledim ben herşeyi göze aldım her duruma hazırlıklıyım bu sebeple bana uzak durma diye.konuştuğumuzdan beri artık çok iyi opuyorumnanaktan ama diyorum karşımda sevgisinden biraz şüphe etiğim biri veya az da olsa güven sorunu olan biri olsaydı emin ol tepkim seninkiyle aynı olurdu ve 1 saniye bile durmazdım...dışardan bakan biri olarak haklısın ama tanısaydın emin ol bana hak verirdin olumunekankayizsmile

mrb mav bnmkilerde bugun geldilerr artık dediğin gibii bekleyip görücezz Allah onu yazar kaderime inşş tek dileğim buu

canım öyle diyosan öyledir.ben yorum yaptım.tabıkı sen daha ıyı bılırsın.

mrb mav bnmkilerde bugun geldilerr artık dediğin gibii bekleyip görücezz Allah onu yazar kaderime inşş tek dileğim buu

yaa geldılermı cok sevındım canım ee ne oldu verdılermı senı.allah sana gönlündekını hayırlı yapsın versın..bende ıstıyorum artık evlenmek yahu yas oldu 27.

yaa geldılermı cok sevındım canım ee ne oldu verdılermı senı.allah sana gönlündekını hayırlı yapsın versın..bende ıstıyorum artık evlenmek yahu yas oldu 27.

yok canımm yaa Allah ağzından duysunnn nerdeeeeeeeeeeeeee vermekk daha sölediler annem babama söyleyecekk artık ondan çıkan karara bağlı anlıycgn zor günler beni bekliyooo ağlayıp dururum artıkk

teşekkür ederim canım haklısın özür dilemeyi bile kavga eder gibi diler eşim iyi anlaşırız genelde herkeste iyi çift olduğumuzu söylera.s.

Elif gitmiş kızlar neyse artık önümüze bakıcaz varsa ilişkilerimizde bir aksaklık bir problem paylaşıcaz artık birbirimizle, gerçi her kafadan bir ses çıkar mı bilmiyorum ama ben hep çok seslilikten yanayım, çünkü bazen mantıklı olanı bilsek de içinde bulunduğumuz durum sağlıklı düşünmemizi engelleyebilir, hepinizin yapıcı ve yaratıcı çözümleri olacağına inanıyorum,
Bana gelince iki ay sonra düğünüm var arada bir tartışmalar problemler yaşanmıyor değil ama Allah'şükür ki altından kalkabiliyorum her şey karşılıklı hoşgörü ve anlayışta gizli ama dedim ya bu dönemlerde sağlıklı düşünemiyoruz pek, bu topiği yanlız bırakmayalım her an size ihtiyacım olabilir çünkü.... :lepi:

evet empatik haklısın.bende temmuzda evlenicem ve kafam gerçekten karışıyo ve gerginlik var birazda.nişanlımla tartıştık geçen gün.bikaçgündür eskisi gibi ilgili değil.geçen beni aldı eve gidiyoduk arabada 15 dk yol boyunca elimi bile tutmadı ortada bişey yokken.dünde keyifsiz davrandım anladı keyifsiz gibisin noldu dedi bana.evet dedim.akşama kadar sordu niye diye.bişey yok dedim ama aramadı.mesajlaştık.gece oldu yine aramadı.normalde iyi geceler derdik demedim ben.sabah msj çekmiş nolduda msj bile çekmedin uyuyamadım gece demiş.bende açtım ağzımı yazdım ne varsa.ilgisizsin aramadın bile umrunda değilim beni aramasanda olur dedim.istemiyosun. da ev yapılıyo bizim onu öne sürdü onu düşünüyorum dedi kredi çekmişti.bende yaptığını düşünüyorum dedim.nasıl yani falan dedi hemen.karşılıklı mesajlaştık bisüre.böyle afra tafra istemiyomuş.bende böyle istemiyorum dedim.daha sonra birsürü mesaj çekti ama ben cevap yazmadım hiçbirine.konuşalım akşam yazmış.hiç alttan almıycam.tamam borca giriyo ama bu bana öyle davranmasını gerektirmez ki

evet kılzr ya zaten gerçek hayatta bir birini tanımadığınız için çözümler gerçek olur çünkü menfaat yok onun içinde gerçekler konuşulur zaten aslında herkes cevapları biliyor sadece başkalarından duyunca aaa evet haklısın diyor ben burada gerçekten bir şey biliyorda söylüyor değilde kendinize itiraf etmediğiniz şeyleri söylüyorum aslında herkes herşeyin farkında gerçek olan bir şey var bu devirde gerçek arkadaş dost bulmak çok zor ama burada gerçek hayat menfaatleri olmadığı için sorunlar daha kolay çözülüyor biri bize bir şey dediğinde bak böyle söylğyor vardır altında bir şey diyoruz ama burada olursa böyle bir şey düşünmeden dinleriz ve rahatlarız .evet kızlar devam edin bende arda gelebilirsen bakarım

KADIN ANATOMıSı
Öperseniz beyefendi DEĞıLSıNıZDıR,
Öpmezseniz adam DEĞıLSıNıZ.
ıltifat edersiniz “YALAN” der,
Etmezseniz bırakır GIDER.
...Her isteğine evet derseniz KAREKTERSıZ olursunuz,
Karşı çıkarsanız ANLAYISSIZ.
Çok yanına giderseniz “SIKILDIM” der,
Az giderseniz küser.
ıyi giyinirseniz “ÇAPKINSIN” ; der,
Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar.
Kıskanırsınız “HUYUN KÖTÜ” der,
Kıskanmazsınız “SEVMıYORSUN”; der.
Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar,
Kendisi bir saat gecikirse “BUNDA NE VAR???”.
Arkadaşınızla buluşursunuz adı ihmal olur,
O buluşur “BıZıM KIZLAR” olur.
Siz başka kadına bakacak olsanız gözleriniz oyulur,
Başka bir adam ona baktığında adı “HAYRANLIK” ; olur.
Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister,
Dinlediğiniz anda “NEDEN KONUŞMUYORSUN?” der.
Kısacası…
Sade ama çok karışık.
Zayıf gibi ama çok güçlü.
Akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran
ınsanı çıldırtan ama mükemmel!...

ıŞTE KIZLAR BıZLER BÖYLEYıZ ERKEKLER NE YAPSIN ARTIK BENCE BıRAZ ONLARI ANLAYALIM

Serapsscım aynı şeyleri bazen ben de yaşıyorum kendi düşündüğüm şeyleri o da düşünsün istiyorum , mesela yolda yürüyorsak ilk o elimi tutsun istiyorum ya da birlikte bir şeyler yapacaksak o söylesin teklif ondan gelsin istiyordum ki geçen gün çok farklı bir karar aldım ilk tanıştığımız dönemleri hatırladım çoğunlukla o beni arardı hep o buluşmak isterdi bir tartışma olsa ben unutur önemsemezdim ama çıldırırdı, şimdi bakıyorum o aramazsa kızıyorum niye aramadın niye şunu düşünmedin, niye geç kaldın hep ben şikayet ediyorum ve bu da onun davranışlarını pekiştiriyor her şey daha da kötüye gidiyor, ben de artık umursamıyorum yani onun beni araması bir mecburiyetmiş gibi davranmıyorum canı istedikçe arasın diyorum telefonun başında beklemiyorum eskisi gibi yok öğle tatilinde arıycak gece uyumadan önce konuşmalıyız diye takıntı yapmıyorum uyuyacağım saate kadar tlf açık kalıyo uyurken sessize alıyorum sabah bir kalkıyorum ki 6-7 kere aramış sonra hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorum gün içinde aramayınca önceleri kızıyordum işinin olduğunu bilmeme rağmen ama şimdi kendiliğinden açıklama yapıyo arayamadım falan filan diye önemli değil canım diyorum işlerin aksamasın görüşüyoruz nasıl olsa ve inan şimdi bakıyorum eskisinden çok daha fazla görüşmek istiyo arıyo, bu defa onun sitemleri oluyo hiç beni düşünüyormusun, birlikte değilken beni özlüyor musun filan diyo, sanırım yapmamız gereken sevdiğimizi eşimizi nişanlımızı hayatımızın merkezine koymamak, yani hayatımızı ona endekslememek, rahat bırakmak çok fazla sıkıp bunaltmamak...

:)) geçen konuştuk diyoki bana niye kötü davranıyosun.ben onu çoktan kendi haline bırakmıştım arama konusunda sıkmıyorum ama hatası olursada söylüyorum ki bilsin.tekrar etmesin çünkü farkında olmdan yapıyo ince düşünemiyo erkekler.ben söyledikten sonra dank ediyo onada :)) ama unutuyo yine sonradan.ama cezalı cezası bitmedi dahaaa.

Ya haklısın ben de genelde söylüyorum tekrar etmesin diye ama inan hiç etkili olmuyo o anda tamam diyo bir daha olmaz diyo sonra bakıyorum yine aynı önceden daha çok kızardım sözünde durmuyor, falan derdim ama şimdi bakıyorum yapısı öyle yani ilk tartışmadan sonra bir süre hatasını anlıyo ona göre davranıyor ama sonra eski haline dönüyo yani geçici davranış değişikliği oluyor, bence eğer kasıtlı yapmıyorsa kendi haline bırakmak lazım

Of kızlar Offff ben de Temmuzda evlenicem ama bi tuhafım çok gergin ve sinirliyim hep kavga çıkarıyorum ama aslında kavga etmek istemiyorum şimdide kavga ettik nişanlımla küsüm konuşmuyorum çok moralim bozuk niye diye düşünüyorum bi sebep de yok doğrudürüst anlamadım yaaa:gitme:

Merhaba arkadaslar.Bugun bosanma kararinin esiginden dondum.Fikirlerinize gercekten ihtiyacim var.Siz olsaydiniz ne yapardiniz?
3 yillik bi evliligim var.Esim bana karsi son derece iyi davranan,beni onemseyen,gelicegimiz icin planlar yapan,surekli senin mutlu olman icin herseyi yaparim diyen biri.Bu zaten her mutlu evlilikle olmasi gereken seyler.Buraya kadar cok normal.esimle kendimize ait bir isimiz var.Evde basbasayken hic tartismiyoruz.Fakat cogu zaman isyerimizde tartisiyoruz.Bu tartisma sirasinda esim cok yuksek seste bana bagiriyor ve hakaret ediyor.Isyerimizde calisanlarda butun bu tartismalarimiza sahit oluyor.Bu tartisma sonrasi isyerindekiler , esimin bana yaptigi hakaretleri duydugu icin buyuk bir utancla ,calisanlarimizin onunden kafam egit olarak odama geri donuyorum.Bu olayi yuzlere defa yasadim.Aksam eve gittigimizde ise,esime lutfen tartismalarimizi evde yapalim beni utandiriyosun diyorum.Esim tamam ozur dilerim bir daha olmaz diyor.Belki 100 defa duydum bu bir daha olmaz lafini.En son tartismamiz dun gerceklesti ve tartisma her zaman oldugu gibi isyerimizdeydi.Bana ayni sekilde hakaretlerine basladi(senden nefret ediyorum,bosanicam senden)tabi isyerindekiler bu arada tum olanlara yine sahit ve son olarak yapabilecegi en kotu seyi yapti.Isyerinde calisanlardan birini odasina cagirdi ve benim hakkimda ben esimle mutlu degilim ondan ayrilmak istiyorum gibilerinden konusma yapti.Iste o an kesin kararimi verdim.Is cikisi eve gittim esyalarimi topladim.Esim ise sanki hicbirsey olmamis gibi ne yapiyosun dedi.Sonra ise ozurler dilemeye basladi,gitmemem icin yalvardi hatta agladi ve sonunda beni kararimdan vazgecirdi.Ben her ne kadar kararimdan vazgecmis gibi gorunsemde kafamda surekli sorular dolasiyor.Neden esim bana karsi cok iyiyken bi anda benden bosanmak istedigini soyluyor?Acaba isyerinde bana ihtiyaci oldugu icinmi ben ayrilmak istedigimde beni geri ceviriyor?Bu arada esimizle olan isimizi ben kurdum ve esimin hicbir bilgisi yoktu bu is konusunda.
Bana gelirsek ben esimi cok seviyorum ve ayrilmak istemiyorum ama gururum fena halde incindi.

merhaba pınar okuduğum her konuya yorum yapmam ama sorununu okuyunca tutamadım kendimi. öncelikle sana birşey sormak istiyorum. işyerinde senden başka ya açık olmak istiyorum eşinin bakabileceği ilgi duyabileceği bir bayan varmı? yani kötü şeyler yazmak istemiyorum sana ama her ihtimali düşünmek gerekir bence eğer böyle biri varsa ona ona kendini kanıtlamak için bunları yapıyor olabilir. ama eğer yoksa çalışanlara hakimiyetin kendisinde olduğunu göstermeyede çalışıyor olabilir. evde iyiyiz diyosun işyerinde olanlardan sonra senden özür dilediğini söylüyorsun ve işi sen kurmuşsun bu psikolojik bir durumda olabilir işi sen kurduğun için kendini kötü hissedip kendini senden üstün göstermeye çalışıyor olabilir. ben bu durumda olsaydım işimi bana bırak madem hep işyerinde tartışıyoruz ben seninle daha fazla kötü olmak istemiyorum ben işimi yönetmeye çalıştırmaya devam ederim diyip bundan sonraki davranışlarına bakardım kararımı öyle verirdim. yani benim aklıma gelenler bunlar umarım diğer arkadaşlarda yardımcı olmaya çalışırlar. ve umarım ilk yazdığım değildir sorun, eğer o değilse halledilmicek sorun yoktur yeterki sınırları zorlamayın saygıyı yitirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…