• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

elifçiğim özel mesaj yazamıyorum maalesef yeni olduğum için. Ama birtek şunu yazabilirm ben 10 aylık nişanlıyım ve nişanlım 10 yıl önceki lise arkadaşım severek evleniyoruz allahın ziniyle 1 ay sonra düğünümüz var adanadan kırklareline gelin gidiyorum nişanlımın görevi gereği işi orda, neyse fazla uzatmıyayım, nişanlımın ailesinin bizim ne nişanımızda nede düğünümüzde bize hiç bir katkısı olmadı ne maddi ne manevi hiç bir yönden bizimle ilgilenmediler ben bunu görüyorum kolaylıkla ama nişanlım tabiki ailesini annesini savunup duruyor ama oda görüyor oda biliyor biliyorumbu yüzden bana olan ilgisizliklerinden dolayı çok tartıştık nişanlımla ama senin yazdıkların çok iyi çok güzel fikirler uygulayabilmeyi çok isterdim ama böyle bir aileye uygulanırmı sence.

başta nefret edersin sonra onları kabullenemezsin uzak olma kararı alırsın sonra tartışmalar başlar sonra da bir sevip bir nefret edersin sonra anlamaya ve aklını kullanmaya başlarsın sonra onlara acırsın sonra onları seversin işte sen onlara alışıpta sevmeye başlayınca onlarda sana kapılarını acar ve hatalarını senin iyiliğinle anlarlar ve haksızlık ettikleri anlarlar ve gerçekten semeye başlarsın ama gerçekten ilk günden anlamaya çalışırsan çabuk atlatırsın zorlu süreci aza intirip hemen mutlu mesut yaşarsın ve canım inan bana herkes yaşıyor bak bizim mahallede düğün oldu o kadar mutlulardı bende sürekli yeni gelini kaynanasını eltisini görüyorum kaynanası bizim yan binada iki eltide yakınlar bir görsen mutlu gelip sinirli çıkıyorlar yani o kadar mutlulardı ne oldu alışana kadar böyle bu doğanın kanunu bide zor bir süreçe giriyorsun daha dün bekarken bir bakmışsın evlisin psikolojı zaten bunu kaltıramıyor bide anlaışsız aile sevisiz ilgisiz ya hemen dersinki keşke eşimin ailesi olmasaydı ne kadar mutlu olurduk ama bu sadece içinin seni kötü olman için söylediği fısıltılar bence hemen alışmaya çalış ne kadar iyi bir gelin olursan o kadar eşinin ailesi sana haksızlık yaptıklarının farkına varırlar diğer türlü ohhh hak etmiş derler bence iyi ol hatalarını görmmelerini sağla

Canim yazilarini takip ediyorum burclarlada bilgin var bayaga, ben evlilik yolunda degilim ama bekarlarada taviselerin vardir herhalde bu arada boga burcuyum (tam boga)..:1rolleyes:

evet ya zaten sen hayat dolu aşk konusunda biraz kısmetsiz ama presini bekleyenlerdensin çoooook şanslısın çok duygular olmana rağmen güçlü umursamaz yapın var kimseyi çok iyi biri olduğuna inandıramıyor gibi güçlü bir yapı .canım sen böyle kumsalta gitar çalan bir eş hayat dolu ama göründüte böyle delikanlı olmalı kirli sakal falan ııııı başka ateş gurubu ile çok iyi anlaşırsın zayıf noktan terazi kova ikizler gülmeyi çok seversin gülmek eğlenmek varken hiç mutsuzluk olsun istemezsin herkesin iyi olmasını istersin seninkide biraz iyi olsa yeter tok gözlüsün cesaretlisin sağlam arkadaşlığın var hep pzitifsin ama bazen bir şey canını acıtığınında gözün birşey görmez ve lafını söylersin tambir doprasın için dişin bir iyi ötesi bir evlik yapacaksın senin gibi dürüst ve sağlam karekterli biri ile evleneceksin çünkü diyorsunki benim kalbim temiz kalbime göre allah verir diyorsun vve verirde yani böyle

evet ya zaten sen hayat dolu aşk konusunda biraz kısmetsiz ama presini bekleyenlerdensin çoooook şanslısın çok duygular olmana rağmen güçlü umursamaz yapın var kimseyi çok iyi biri olduğuna inandıramıyor gibi güçlü bir yapı .canım sen böyle kumsalta gitar çalan bir eş hayat dolu ama göründüte böyle delikanlı olmalı kirli sakal falan ııııı başka ateş gurubu ile çok iyi anlaşırsın zayıf noktan terazi kova ikizler gülmeyi çok seversin gülmek eğlenmek varken hiç mutsuzluk olsun istemezsin herkesin iyi olmasını istersin seninkide biraz iyi olsa yeter tok gözlüsün cesaretlisin sağlam arkadaşlığın var hep pzitifsin ama bazen bir şey canını acıtığınında gözün birşey görmez ve lafını söylersin tambir doprasın için dişin bir iyi ötesi bir evlik yapacaksın senin gibi dürüst ve sağlam karekterli biri ile evleneceksin çünkü diyorsunki benim kalbim temiz kalbime göre allah verir diyorsun vve verirde yani böyle

Ben sanirsam takip ederken bisiler kacirmisim bilgili degil uzmanmissin haksizlik etmisim sana 6. hissinde güclü..yerimseniben..alla alla atesgrubundan ile hiic anlasamadim.. Eger karsima özel biri cikarsa seninle mutlaka paylasmak isterim..a.s

canım ben ve eşim yay burcuyuz 4 yıllık evliyiz çok şükür iyi anlaşıyoruz ama eşim özür dilemekten pek hoşlanmıyo suçlu olsada kenara çekilir oturur ben konuşmadan konuşmaz bende yay burcuyum ama hiç kinci değilim alttan alırım bana da birşeyler söylermisin

slm babyes bende sana bşyler danışmıştım burcumuzu ve nasıl bi ortamda tanıştıgımızı sormuştun cvp yazdım ama cvp alamaaıdmm ciddi anlamdada birilerinn fikrine ihtiyacım var yaşım çok genç ve evlilk düşünüyrz onun ilgisizliiğinden yakınıydm erkek arkadaşım balık burcu bende terazi burcuyum acill cvp ve düşünlerini bekliyorumm :) ve şimdiden tşk ediyrmm gerçekten çok güzel konusuysnn

başta nefret edersin sonra onları kabullenemezsin uzak olma kararı alırsın sonra tartışmalar başlar sonra da bir sevip bir nefret edersin sonra anlamaya ve aklını kullanmaya başlarsın sonra onlara acırsın sonra onları seversin işte sen onlara alışıpta sevmeye başlayınca onlarda sana kapılarını acar ve hatalarını senin iyiliğinle anlarlar ve haksızlık ettikleri anlarlar ve gerçekten semeye başlarsın ama gerçekten ilk günden anlamaya çalışırsan çabuk atlatırsın zorlu süreci aza intirip hemen mutlu mesut yaşarsın ve canım inan bana herkes yaşıyor bak bizim mahallede düğün oldu o kadar mutlulardı bende sürekli yeni gelini kaynanasını eltisini görüyorum kaynanası bizim yan binada iki eltide yakınlar bir görsen mutlu gelip sinirli çıkıyorlar yani o kadar mutlulardı ne oldu alışana kadar böyle bu doğanın kanunu bide zor bir süreçe giriyorsun daha dün bekarken bir bakmışsın evlisin psikolojı zaten bunu kaltıramıyor bide anlaışsız aile sevisiz ilgisiz ya hemen dersinki keşke eşimin ailesi olmasaydı ne kadar mutlu olurduk ama bu sadece içinin seni kötü olman için söylediği fısıltılar bence hemen alışmaya çalış ne kadar iyi bir gelin olursan o kadar eşinin ailesi sana haksızlık yaptıklarının farkına varırlar diğer türlü ohhh hak etmiş derler bence iyi ol hatalarını görmmelerini sağla

güzel yazmışsın elifçiğim de! son olan olayı anlatim ben sana. benim nişanlım çok becerikli aklı çalışan ve aşırı siniri olmayan sakin yaıya sahip biridir, ama kayınvalidem bana sürekli olarak o bunu yapamaz o şunu beceremez o anlamaz , o çok sinirli snirlendirme sinirlenirse evi kırar döker diyip duruyor, bende buna karşılık hayır annecim ben hiç bu yönlerini görmedim yanlış tanıdığımada ihtmal vermiyorum dedim. hala söylemeye devam etti. bende çok sinirlendim ama kayınvalideme belli etmedim.ayrıca bu konuşmalar benim ailemin yanında oldu ve ailem biz kızımızı kime emanet edipte kırklareline yolluyomuşuz diye şüpheye düştüler. annem oğullarını yücelteceklerine niye alçaltıyorlar gözümüzde diyor. nişanlımla telefonda konuşurken olduğu gibi anlattım bunu dün gece, ve bana ben böyle bir insan değilim annem sana nasıl söylemiş neden böyle söylemiş dedi ve sonra bana benim ailesiyle görüşmemi istemediğini onların hep bana farklı şeyler söyleyip aklımı bulandırdıklarını söyledi. hiç bir zaman anlaşamayacağımız düşündüğünü söyledi. bende hayır onlar benimde ailem dedim ben ne dediysem bu fikrinden vazgeçmedi. ama ben nişanlımı 11 yıldır tanıyorum ve hiçte ailesinin annesinin anlattığı bahsettiği gibi bir insan değil.

ben ve nişanlım arasında geçenleri anlatayım babyes sende yorumlarmısın .ne nasıl iyimi kötümü:
1-mesela varsayımlar söylüyo şu şöle olsa ne tepki verirsin dio kıskançlığımı hissetmek istiyo galiba onu çok kıskandığımı hissetmelimi yoksa kendimi tutmalımıyım.
2 -arkadaşları gece bazen arıyo gel gezelim die gitmeni istemiyorum diyorum çünkü istemiyorum :) evlenincede çıkamazsın dedim öle beni evde bırakıp .gitsen bile erken gelirsin dedim.allah var oda dinliyo beni
3-internet facesine girip sevmediğim kişileri sildim msn yi açtığında bile haber veriyo aşkım netteyim die
4- ablasına çokdüşkün onedese yapcak gibi sanki hassas ablası biraz.40 yaş bekar ve hep onu kormuş kollamış benimsemiş aramız çok iyi ablası beni sevdiği için çokmutlu asla mecbur bırakmıyo ama düşkün olduğunun farkındayım.
5-nişanlımı çok seviyorum bugün onu çağırdım tatlı kurabye falan yapmıştık güzel bi çay kefyi yapalım.
evlenince ne nasıl olur bilmiyorum ama inş. çok güzel olcak

1 canım sevgi kıskanclığı iyi hatta çok iyi ama kısıtlıyıcı kıskançlık kötü mesala kıskanılacak bir şey olduysa ne yapayım kıskanıyorum seni çok seviyorum ve böyle üzgün bir ifade ama güler yüzlü olursa buna hiç bir erkek dayanamaz ve güvendiğini belli etmen gerkiyor allah tan sensin sana güveniliyorum sen yapmazsın bide yapsaydın ölümdüm her halde dersin asla seni üzemez ve sen onu sevgiğin için çok mutlu olur ve ıona güvendiğin için seni hiç üzmeyecek ama yok böyle yapma ne bakıyorsun bakma eksi puan olur sıkılır ve mutsuz erkek olur ve inan bana dışarıya yönelir 2 dinlemesi çok iyi değer verdiğini gözterir ama tarzını değiştir sıkıldığı bir ana gelirsen seni tersler ve sen de altından kalkmazsın sende laf söylersin bence gitmeni istemiyorum yerine gitttmeeee ne olur çok özlüyorum gitme canım gitmeee falan daha etkili olur ve heme gülümser tamam tamam der dayanamaz 3 sende ona haber ver ne yapıyorsan söyle hesap veren eş ilişkide sağlam olan taraftır sende yap sende özveride bulun sende ,bende şunu sildim evlenince herşey farklı bende evli bir bayan gibi davranmaya şimdiden başaldın deki sana güveni çok artsın ve lafını dinliyorya desinki oda dinliyor karşılıklı olursa uzun süreli ilişki olur 4 sende düşkün ol şimdi görümcen ne kadarda seni sevse kıskanacaktır çünkü malum ama bekarlarla gerçek dost olursan ve ona her konuda destek olursan yani sevgisini devam ettirre bilirsen o ailedeki ennnnn sağlam dost olur ve sen yokken bile senin arkadan olduğunu herkese his ettirir görümceyi kap sırtın sağlam olsun 5 erkekler ev ortamındaki keyiflere bayılırlar evde mutlu olmayı isterler rahat sakin ama çook keyifli flim çay yerde minderler falan açyına şeker atan eş bunlar küçük ama çok etkili şeylerdir kendilerini erkek hisederlerse mutlu olurlar ve mutlu ederler kenidne güvenleri gelir ve kendine güvenen erkek hayatta çok başarılı olur tatlım allah aşkını daim etsin ve ederde çünkü mutlu olmayı seven birisin ve mutlu olursun bakıyorumda hep güzellikleri görüyorsun böyle devam et :nazar:

güzel yazmışsın elifçiğim de! son olan olayı anlatim ben sana. benim nişanlım çok becerikli aklı çalışan ve aşırı siniri olmayan sakin yaıya sahip biridir, ama kayınvalidem bana sürekli olarak o bunu yapamaz o şunu beceremez o anlamaz , o çok sinirli snirlendirme sinirlenirse evi kırar döker diyip duruyor, bende buna karşılık hayır annecim ben hiç bu yönlerini görmedim yanlış tanıdığımada ihtmal vermiyorum dedim. hala söylemeye devam etti. bende çok sinirlendim ama kayınvalideme belli etmedim.ayrıca bu konuşmalar benim ailemin yanında oldu ve ailem biz kızımızı kime emanet edipte kırklareline yolluyomuşuz diye şüpheye düştüler. annem oğullarını yücelteceklerine niye alçaltıyorlar gözümüzde diyor. nişanlımla telefonda konuşurken olduğu gibi anlattım bunu dün gece, ve bana ben böyle bir insan değilim annem sana nasıl söylemiş neden böyle söylemiş dedi ve sonra bana benim ailesiyle görüşmemi istemediğini onların hep bana farklı şeyler söyleyip aklımı bulandırdıklarını söyledi. hiç bir zaman anlaşamayacağımız düşündüğünü söyledi. bende hayır onlar benimde ailem dedim ben ne dediysem bu fikrinden vazgeçmedi. ama ben nişanlımı 11 yıldır tanıyorum ve hiçte ailesinin annesinin anlattığı bahsettiği gibi bir insan değil.

babyess banada cvppppp

merhaba elifçim öncelikle verdiğin cevaplar için çok teşekkürler diğer yazılarınıda zaman buldukça okuyorum.
temmuzda düğünüm olucak kısmetse ve evimiz yapılıyo nişanlım herşeyi benim istediğim gibi yaptırıyo bana sorarak.geçen onlara gittim ve kaynanamla tüllerden bahsediyoduk.ben eşya alındıktan sonra tül yaptırırız dedim uyması için.o da yoo önce alınır krem alırsak uyar dedi her eşyaya zevkim güzel biliyosun dedi.ben beğenemiycem galiba tüllerimi kendi yaptırcak.güzel beğeniyo biliyorum ama benim görmem gerekmiyomu?biz altlı üstlü oturcaz binada bide eltim var.ıpleri kendi eline mi almak istiyo acaba.evlendikten sonra aile işlerimize karışırmı acaba.bide gezmeyi seviyo ve kendini nişanlımda götürtüyo alışmış.otobüsle gitmiyo onu bekliyo hep.bikere bizdeyken aradı kınadaymış beni al diye 23.30 da o da kızdı getirsinler yorgunum dedi.ama bizden çıkınca almaya gitti napsın.evlenincede nasılsa üst katta oturcaz aynı hareketlerine devam edermi acaba.eğer ederse ne yapmalıyım bu durumlarda ona karşı.yönetmeyi seven bi kadın.bende seviyorum yönetmeyi :).he bişey daha sorcam aynı binada oturcamız için biyere giderken ona haber vermemiz gerekiyomu arkadaşlarımdan öyle bişeyler duydum haber ver gibisinden diye.benim burcum yay nişanlımın kova yorumlarını bekliyorum canm

çok güzel yorumlar yapmışsın canım bu yüzden bende derdimi paylaşmak istedim opuyorumnanaktan şimdiden cvbın için Allah razı olsun opuyorumnanaktan şimdi biz sevgilimle 6 aydır birlikteyiz.ben 19 o 26 yaşında.ilişkinin başından beri ciddi düşünüyoruz.o bankada çalışıyor bense daha üni 1 deyim.farklı şehirlerdeyiz ve o yanıma gelmek için kpss ye tekrar hazırlanıyor çünkü benim son senemde evli olmamı istiyor malum yaşı ilerliyor ailesi de kendide gecikmesin istiyor ben okulumu bırakıp yanına gidemeyeceğime göre o yanıma gelecek ve Rabbim nasip ederse inş evleneceğiz ama sorun şu ki balık burcu olduğundan mıdır nedir sürekli evhamlı vaziyette...ya olmazsa ya gelemezsem daha senin üni var benim askerlik var diyor..çok uzun zaman var ya bi aksilk çıkarda olmazsa diye düşünüp duruyor..eğer bu kadar uzun zaman yürütüpte evlenemezsek bu iş olmazsa sen çok üzülüp yıkılacaksın.ben erkeğim kendimi düşünmüyorum ama sen üzülürsen vicdan azabından ölürüm diyor..ama normal konuşmalarda da hep evlendiğimizde şöyle yaparız böyle olur gibi konuşmalar yapıyor.yani aklına arada kurt düşüyor olmazsa diye.üstelik onun ailesi beni biliyor seviyor benim ailemde onu sevdi.yani sorun yok.bunu ona diyorum boş yere evham yapıyorsun diye.o da bana : iki taraftada sorun olmayınca iyi niyet olunca bi yerde sorun çıkar diye korkuyorum.hayatta hiç bişeyin garantisi yok tecrübelerimden biliyorum ne olcak gözüyle bakılan ama küçük bi aksikten suya düşen ilşkiler var diyor..sırf bu karamsarlığı yüzünden ondan ayrıldım 1 ay ayrı kaldık sonra barıştık sensiz yapamıyoum kendimi eksik hissediyorum diyor.beni sevdiğine eminim benim ağlamama bile dayanamıyr o da başlıyor ağlamaya ama bu karamsarlıkları beni öldürecek :kızgın: bi de şöyle bi sorunumuz varki aşırı ilgisiz.sevgisini hiç belli etmez yapısı gereği sadece bana karşı değil herkese böyle.hiç romantik değildir.telefonda hiç msj laşmayız biz 3 günce bi msn de camda görüşürüz bazende öğle tatillerinde arar.işi yoğun haftasonu KPSS kursuna gidiyor.yoğunum diyor.ama bunlar ona çok normalmiş gibi geliyor.ne varki gayet güzel görüşüyoruz işte diyor.acaba benim yaşım küçük olduğundan yeterli olgunluğu mu gösteremiyoum.onun yaşının büyüklüğünden dolayı mı garip geliyor :sm_confused: kendisi çok olgundur hayatla bayağı mücadele etmiş o yüzden hep mantığıyla hareket etmeye çalışıyor bense birz daha benle ilgilensin istiyorum senağlama balık burcu aslında çooook uygusal şiir falan okur bzen bana ama yaşadığı sıkıntılardan dolayı sert bi kimliğin altında yaşıyor.bu arada bende boğa burcuyum.çok uzun oldu kusuruma bakmayın ama tecrübelerinize sığınıyorum zira çevremdekilerin çoğu akranlarım olduğu için ayrıl gitsin onla mı uğraşacaksın gibi basit ve saçma tavsiyeler veriyorlar.bense sevgilimin çok iyi olduğunu biliyorum ve bu kadar kolay vazgeçmek istemyorum..lütfen cvpsız bırakmayın beni.tavsiyelerinize ihtiycım var.dileyen herkesde yorum yapabilir opuyorumnanaktan ŞıMDıDEN CVPLARINIZ ıÇıN ALLAH BıN KERE RAZI OLSUN...ve bi de sabırla okuduğunuz için olumunekankayizsmile

olurmu çok anlaşan çift, arkadaş, aile, herşey çok güzel olur koç ateş gurubu heyecan,iş bitiren ,zeki ,çalışkan ,hırslı sende oğlak toprak gurubu asil komik rahattına düşkün gezmeyi tozmayı aşkı seven bir birinizi tamamlarsınız sen biraz inatcı o biraz inatcı biaz sorun olsada ikinizde biraz altan alabilirsiniz sen aslında asla altan almayan bir tip olmana rağmen sevgiğin kişiye küsersin ama küs duramazsın iyi iyi bence güçlü bir bağ görüyorum

yorumun cok cici olmuş teşekkür ederim

merhaba kızlar ben bu aralar çooook yoğunum size fazla zaman ayıramıyorum kusura bakmayın ama yinede vakit bulursan mutlaka cevap yazmaya çalışırım geç olsada yazarım kendinize iyi bakın

Bende yorum ısterım bana ne bana ne zemuszemus

Benım esıme dargın oldugum bır cok konu var. Verdıgı bır cok sozu tutmadı. Son olarak ılk evlılık yıl donumumuzu mahvettı, sonucta telafı edecegıne soz verdı ama 1 ay gectı hala ses yok.

Bu da balayına cıkısımız gıbı olacak sanırım. Fakat oyle olsun ıstemıyorum. Gercı artık pek bır manası kalmadı. Fakat yıne de olsun, bıraz degıssın, ben anlasın ıstıyorum.

Bu konuda onerılerınız ne olur bana?

Guzın ablaymıssınız gıbı sordum, affola.

evli boğa erkeği nasıldır bilen var mı ben teraziyim

terazi kadını havalı güzel narin şık ne istediğini bilen herzaman öncü önde arzulanan olmadığında herşeyi yok edebilen ve arkasına bakmayandır ve onu tek idare eden boğatır boğa mkemmeldir teraziye katlanır ve terazini istediği gibi güçlü kendine güvenen ve ne yaptığını bilen ama biraz inatcı boğa erkeği uyum harika bunu zaten biliyorsundur ama işte duymak istiyor insan bak terazilerin hangi yönünü çoook seviyorum biliyormusun yanlışlıklarında inatla devam etmezler hata yaptıklarını fark edince bunu görebiliyorlar hele bide o kişi seviyorsa ne inat kalır nede küslük bence çok iyi boğa sana hasta zaten ve sana karşı zayıf sende onun yanıda güvende olduğunu düşünüyorsun bence diyecek tek laf yok birlikteliğinin tatını çıkar bide boğanın inatına gitme bilirsin biraz inattır

canım ben ve eşim yay burcuyuz 4 yıllık evliyiz çok şükür iyi anlaşıyoruz ama eşim özür dilemekten pek hoşlanmıyo suçlu olsada kenara çekilir oturur ben konuşmadan konuşmaz bende yay burcuyum ama hiç kinci değilim alttan alırım bana da birşeyler söylermisin

iki yay owwww zor iş bak canım iki kaptan sen hep doğru olanı istersin gerçekleri görürsün ve enrjik neşeli oda ateş grubunu en belirgin özelliği asla özür dilemeğin düşünmezler yani en son care olarak saklarlar çünkü zayıflık hep böyle derler şimdi diyecek bak pişman oldu ben biliyordum böyle düşünmelerinden korkar ve asla özür dilemezler ama bayanlar daha iyi baktılar olmuyor altan alırlar hııım bide özür dilemeleride böyle şeydir önce laf sokarlar sonra viçdan azabı çekmelerini sağlarlar sonra ayy zaten seni seviyorum bir daha böyle şeyler olmasın yani barışmaları bide kavgaile başlar yani canım tamamen karakter adamın sucu yok yıldızlar var bide yay sende yay zor aslında anlasanız birbirini mesela bazen aşırı mutlu olursunuz aslında idealsınız iki başarılı iki zeka imrenilen çift ama iki ateş her şeyi enlerde yaşarsınız mutluluğuda kavgayıda barışmayıda ne diyim başka aslında isteseniz hiççç kavga bile etmezsiniz ama çünkü zekisiniz neyse canım işte böyle

slm babyes bende sana bşyler danışmıştım burcumuzu ve nasıl bi ortamda tanıştıgımızı sormuştun cvp yazdım ama cvp alamaaıdmm ciddi anlamdada birilerinn fikrine ihtiyacım var yaşım çok genç ve evlilk düşünüyrz onun ilgisizliiğinden yakınıydm erkek arkadaşım balık burcu bende terazi burcuyum acill cvp ve düşünlerini bekliyorumm :) ve şimdiden tşk ediyrmm gerçekten çok güzel konusuysnn

canım balık burcu erkeği aşk adamıdır yani sana aşık olur deli divane sonra heyecanı biter başka yönelir balık erkeği aşk acısı çekmeyi sever sen terazisin onun hakkından gelirsin bak canım balık burcu erkek terazilerden korkar ve bu onu heyacanlardırı yani evlen ama güçlü ol haytında boşluklar bırakma ki başka aşka yönelmesin balık burcunu ne kadar uzak umursamaz değersizmiş gibi davranırsan önce sende nefret eder sonra sana tekrar aşık olur biraz kafan karıştı dimi bak canımm neyse baştan balık su gurbudur yani bir dalga ister bir fırtına bir böyle sakin sen bunu o his edmeden anlan lazım ve hemen uygulaman lazım önce bir bakalım normal balık erkeğimi seninki böyle farklı bir ortam olduğunda hemen kalırmak istemi mesela birlikteiken yan masadaki kişilerin güldükleri yada konuştuklarına atlamak istermi bazen aşırı çömert bazen aşırı çimrimi bazen çoook gariban olup nazen bende mukemmel erkek yok havalarını giriyormu eğer böyle ise bu gerçek balıktır o zaman senin yapacağın şey bak aslında balıklar iyidir çook saftır hemn kaltırıl sen terazisin yani o sana karşı cok zayıf tek hedefi senin gözüne girmek sen ondan soğuöuşsan ve o bunu fark etmişse yada hayalcıya eğer senin onu sevmediğini düşünmüşse senden uzaklaşır ama sen daha tatlı olursun ya bana balık erkeğini sormayın o kadar karışık bir erkekki ne desen başka tefı aklıma geliyor canım askerliğini yapmışsa evlen sen onu idare edersin ya aslın sorunun cevabını biliyorsun senden ricam benim dediklerimi unut ve otur bir düşün bu bana mutlukluk verirmi istediklerim varmı cevap senin aklında çünkü ne yaşadığı sen biliyorsun canım bunu ilerde fazlasını yaşayacaksın mutluisen daha fazlası mutluz isen daha fazla sen bir düşün bakarız sonra konuşuruz olurmu

canım ya amannnnn boş verye artık kendini önem ver sahip çık madamki nişanlın böyle değil diyorsun ozaman tıka kulağını herşeye sana yazık bak bunları düşünerek nekardar kendini üzüyorsun peki sinir olun demi eee ne yapabildin hiççç koca bir hiç sadece kendi yedin onlar yedi ve onların yaptığı sen kendine yapıyorsun bide sen yeyiyorsun kendini böyle olmaz yazık ya hiç bir şeyi takmayacam de boş vercem en güzel anlarımı bunları düşünmekle geçirmeyecem de ve sözünüde tut önce evet ya ne takıyorum diyip 5 dakika sonra yine başlayacaksın böyle oldu böyle oldu diye temelli sustur sen sustur tekrar başlasın birdaha bir daha sonra umursamaz olursun güler çekersin ve gerçekten sana basit gelir bir düşün basit değilmi yaaaa kendie önce sen önem ver saygı duy sonra başkasından bekle mesala saygı değer birine böyle basit şeyler diyilmezya deki benim kendime saygım var bunlarla kendimi üzemem değersiz edemem kendimi de önce kafadan hal et sonra gerisi gelir cesaretli olursun ve konuşa bilirsin kendini yemekten başka bir şeyler yapabilirsin ve sorunları düşüneceğine çözmeyi denersin ama böyle değil zekice kendini küçültmeden önce sen kendi tanı ve ona göre davran sonra başkasından bekle senin kendine veremediğin özeni başkasından bekleme

Back