elifçiğim özel mesaj yazamıyorum maalesef yeni olduğum için. Ama birtek şunu yazabilirm ben 10 aylık nişanlıyım ve nişanlım 10 yıl önceki lise arkadaşım severek evleniyoruz allahın ziniyle 1 ay sonra düğünümüz var adanadan kırklareline gelin gidiyorum nişanlımın görevi gereği işi orda, neyse fazla uzatmıyayım, nişanlımın ailesinin bizim ne nişanımızda nede düğünümüzde bize hiç bir katkısı olmadı ne maddi ne manevi hiç bir yönden bizimle ilgilenmediler ben bunu görüyorum kolaylıkla ama nişanlım tabiki ailesini annesini savunup duruyor ama oda görüyor oda biliyor biliyorumbu yüzden bana olan ilgisizliklerinden dolayı çok tartıştık nişanlımla ama senin yazdıkların çok iyi çok güzel fikirler uygulayabilmeyi çok isterdim ama böyle bir aileye uygulanırmı sence.
başta nefret edersin sonra onları kabullenemezsin uzak olma kararı alırsın sonra tartışmalar başlar sonra da bir sevip bir nefret edersin sonra anlamaya ve aklını kullanmaya başlarsın sonra onlara acırsın sonra onları seversin işte sen onlara alışıpta sevmeye başlayınca onlarda sana kapılarını acar ve hatalarını senin iyiliğinle anlarlar ve haksızlık ettikleri anlarlar ve gerçekten semeye başlarsın ama gerçekten ilk günden anlamaya çalışırsan çabuk atlatırsın zorlu süreci aza intirip hemen mutlu mesut yaşarsın ve canım inan bana herkes yaşıyor bak bizim mahallede düğün oldu o kadar mutlulardı bende sürekli yeni gelini kaynanasını eltisini görüyorum kaynanası bizim yan binada iki eltide yakınlar bir görsen mutlu gelip sinirli çıkıyorlar yani o kadar mutlulardı ne oldu alışana kadar böyle bu doğanın kanunu bide zor bir süreçe giriyorsun daha dün bekarken bir bakmışsın evlisin psikolojı zaten bunu kaltıramıyor bide anlaışsız aile sevisiz ilgisiz ya hemen dersinki keşke eşimin ailesi olmasaydı ne kadar mutlu olurduk ama bu sadece içinin seni kötü olman için söylediği fısıltılar bence hemen alışmaya çalış ne kadar iyi bir gelin olursan o kadar eşinin ailesi sana haksızlık yaptıklarının farkına varırlar diğer türlü ohhh hak etmiş derler bence iyi ol hatalarını görmmelerini sağla