• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

Yapacağın şey şu; bak aslında iyi yönden bak her zaman derim rakip kadınları kendine getirir.. iyi şavaşa hazırlan canım.. artık bir şavaştayız.. pes etmek yok. varmısın buna genel aldığım cevap yok artık hiç uğraşamam kendisi bilir olur. sen farklı düşünüyorsan ve harfıyle uyacaksan başlıyalım:)

canım sen keşke önerilerini benim cvpımı beklemeden yazsaydın ben şuan evde olmadığım için heran giremiyorum ama herfırsatta bişe yazmışmısın diye bakıyorum.lütfen önerilerini sen yaz ben okurum.şuan sevgilimle 3 gündür aynı şehirdeyiz dün çok güzeldi biraz anlattı o konuyu hata yaptım msjlaşmamalıydım boşluğa düştüm falan dedi ama 10gün burdasın nolur çok konuşmayalım bugün çok özlemişim falan dedi bende tamam dedim günümüz çok güzeldi ama içim de içimi yiyoa herşeyi kanıtlamadan onunla normal olmak boğuyo aslında beni.aslında napacağımıda bilmiyom.biyandan kabul edemiyom biyandanda böle işte.aynı şehirdeyiz diye sinirlense bile 5dk sonra arıyo ama evde öle değildi ee 10gün sonra gidicem herşey yine eskiyemi gidecek bu mesafe bizi mahfetti napcam ben

Yapacağın şey şu; bak aslında iyi yönden bak her zaman derim rakip kadınları kendine getirir.. iyi şavaşa hazırlan canım.. artık bir şavaştayız.. pes etmek yok. varmısın buna genel aldığım cevap yok artık hiç uğraşamam kendisi bilir olur. sen farklı düşünüyorsan ve harfıyle uyacaksan başlıyalım:)

adımları sen uzunca ve toplu anlat lütfen şu bikaç günü öle değerlendirmeliyimki gittiğimde hem aklımda soru işareti kalmasın hemde eski hale düşmeyelim

canım bnm burcumm ikizler o başak. bununla netteyken sadece onunla ilgilenmemi ister başka hiçbir şeyle uğraşmayayım ister tabi bende sinir olurum. sonra o bana yalan söler açıklar bn tamam derşm biş daha yapma. sonra bn ona yalan sölerim(bu arada biz öle devamlı yalan söyleyen birileri değiliz) o maşallah açar ağzını yumar gözünü tehtite kadar gider ki bunu boşver diğer tartışmalarımızda da hep aynı hemen sinirlenir ve hiçbir şeyi gözü görmez sonra pişman olur özür diler vs ama ben mutsuz olduğumla kalırım o ayrı. daha varda şimdilik bunlar yeter bize ne diyeceksin bakalım:79:

Bir dahakine size ''seni seviyorum'' sözcüğünden sonra erkekğin yaşatıklarını anlatıcam..... :66:

bende çok merak ettim, neler yaşıyorlarmış. :69:
konunun tamamını okumadım ama fikirleriniz daha önceden okuduğum bi bayan yazarın fikirlerine çok benziyor.
Kendisi benim bi çok düşüncemde devrim yaptırdı diyebilirim. Onu okumaya başladıktan sonra ilişkim süper gidiyor Allah nazarlardan saklasın :nazar: kendimi kasmıyorum yormuyorum nişanlımla mücadeleye girmiyorum kötü eleştirmiyorum. o gayet mutlu banada karşılığı kat kat geliyor.. Önceden evlilikten korkardım ama şimdi diyorum kiii, aahaahh evlensek artıkk.. :16:

bende çok merak ettim, neler yaşıyorlarmış. :69:
konunun tamamını okumadım ama fikirleriniz daha önceden okuduğum bi bayan yazarın fikirlerine çok benziyor.
Kendisi benim bi çok düşüncemde devrim yaptırdı diyebilirim. Onu okumaya başladıktan sonra ilişkim süper gidiyor Allah nazarlardan saklasın :nazar: kendimi kasmıyorum yormuyorum nişanlımla mücadeleye girmiyorum kötü eleştirmiyorum. o gayet mutlu banada karşılığı kat kat geliyor.. Önceden evlilikten korkardım ama şimdi diyorum kiii, aahaahh evlensek artıkk.. :16:

bir yazar okudum ve ilişkim süper diye yazmıışsın o yzarı bizlerede önersene bizde faydalanalım

bu konu çok güzelmiş nasıl dikkatimden çıkmış hayret:61:

arkadaşlar benimde mutlu olmak ve mutlu etmek için bir kaç kuralım var.Bazen ona sinirlendiğimde
yada beni anlamadığını düşündüğüm anlarda işime yarayan taktikler öncelikle kendimi rahatlatmaya
çalışırım tabi onunla konuşuyorsam o an kırmadan incitmeden çünkü ufak tefek dediğimiz hatalar ilişkimizi fazlasıyla yıpratabilir.

1.ONA GERÇEKTEN GÜVENİN İNANIN ( EĞER BUNU BAŞARAMIYORSANIZ BIRAKIN GİTSİN)
2.ALTTAN ALIN (BAZEN HAKLI DA OLSANIZ İLK ADIMI SİZ ATIN BİR ÖZÜR BİR ÖPÜCÜK ORTAMI ANINDA YUMUŞATIR)
3.GÜLERYÜZLÜ OLUN ( ERKEKLER ASIK SURATLA YANLARINDA DURUNCA BİZLERİ MUTLU EDEMEDİKLERİNİ
DÜŞÜNÜYOR.)
4.SABIRLI OLUN ( ANLAYIŞLI VE SABIRLI GİBİ GÖRÜNÜN BİLİYORUM BAZEN İÇİMİZ İÇİMİZİ YESEDE AMACA ULAŞMAK İÇİN BEKLEMELİYİZ :)
5.ONUNLA KONUŞUN ( BİZLER BAZEN GÜZEL BİR SÖZ DUYMAK İSTEDİĞİMİZDE YADA ONDAN BİRŞEY BEKLEDİĞİMİZDE ONUNLA SÖZLÜ OLARAK KONUŞMAYIZ ONUN ANLAMASINI BEKLERİZ VE İSTEDİĞİMİZ
GERÇEKLEŞMEYİNCE KIZARIZ SİNİRLENİRİZ BİZİ ANLAMADIĞINI HATTA BAZEN SEVMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜRÜZ
BU BÜYÜK HATA ÖNCE KONUŞMAYI ÖĞRENMELİYİZ BU GİBİ KONULARDA ÇEKİNMEYİN ÇÜNKÜ O SİZİN EN YAKININIZ
SİZ ANLATMADAN SİZİ ÇOK İYİ TANIDIĞINI DÜŞÜNMEYİN ):34:

arkadaşlar elifin neden bukadar süre forma girmediğini bilen varmı ya onunla konuşmaya buara gerçekten ihtiyacım var

selin karacehennemin kitabı var evlilik üzerine çok ama çok mükemmel bir kitap...şeytanın bile aklına gelmeyecek tüyolar var..erkeği tam kuzu yapan kadınlığımızı ortaya çıkartacak şeyler...bu arada elif gibi düşünenlerdenim.. evli değilim ama dilimin tatlılığı ve ikna ediciliğim sayesinde her istediğimi her kişiye yaptırıyorum......yeterki tatlı diliniz ve işveniz, birazda zekanıızı kullanın ,karşıdaki insanın burnundan girin ağzından çııyorsunuz.....

selin karacehennemin kitabı var evlilik üzerine çok ama çok mükemmel bir kitap...şeytanın bile aklına gelmeyecek tüyolar var..erkeği tam kuzu yapan kadınlığımızı ortaya çıkartacak şeyler...bu arada elif gibi düşünenlerdenim.. evli değilim ama dilimin tatlılığı ve ikna ediciliğim sayesinde her istediğimi her kişiye yaptırıyorum......yeterki tatlı diliniz ve işveniz, birazda zekanıızı kullanın ,karşıdaki insanın burnundan girin ağzından çııyorsunuz.....

canım araştırdımda adabı aşk diye bir kitabı var o mu dediğin kitap

canım araştırdımda adabı aşk diye bir kitabı var o mu dediğin kitap

evet hayatım okumanı tavsiye ediyorum...ayrıca evlilik sanatı 1
evlilik sanatı 2(bir yastıkta kocayın)
bu kadın 1997 yilinda amerika'nin en basarili 200 kadinin arasinda yer almistir...

Son düzenleme:
bir yazar okudum ve ilişkim süper diye yazmıışsın o yzarı bizlerede önersene bizde faydalanalım

evet bende merak ettim o yazarııı :44:

Mrb kızlar yeni gördüm cvpları
Bahsettiğim yazarın tarzı herkesin hoşuna gitcek cinsten değil :) bazıları tepkide gösterebilir ama bence çok doğru birazda dini açıdan bakıyor olaylara çünkü.
Yinede söyliyim araştırın işinize gelirse okursunuz,
Sema Maraşlı
1 Muhabbet Olsun
2 Kulak aşık olurmuş, gözden evvel
3 Eşimle Tanışmayı Unutmuşuz
4 Eşimin Eşi Yok
5 Eşim Aşkım Olsun

Back