Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapacağın şey şu; bak aslında iyi yönden bak her zaman derim rakip kadınları kendine getirir.. iyi şavaşa hazırlan canım.. artık bir şavaştayız.. pes etmek yok. varmısın buna genel aldığım cevap yok artık hiç uğraşamam kendisi bilir olur. sen farklı düşünüyorsan ve harfıyle uyacaksan başlıyalım:)
Yapacağın şey şu; bak aslında iyi yönden bak her zaman derim rakip kadınları kendine getirir.. iyi şavaşa hazırlan canım.. artık bir şavaştayız.. pes etmek yok. varmısın buna genel aldığım cevap yok artık hiç uğraşamam kendisi bilir olur. sen farklı düşünüyorsan ve harfıyle uyacaksan başlıyalım:)
Bir dahakine size ''seni seviyorum'' sözcüğünden sonra erkekğin yaşatıklarını anlatıcam.....
bende çok merak ettim, neler yaşıyorlarmış.
konunun tamamını okumadım ama fikirleriniz daha önceden okuduğum bi bayan yazarın fikirlerine çok benziyor.
Kendisi benim bi çok düşüncemde devrim yaptırdı diyebilirim. Onu okumaya başladıktan sonra ilişkim süper gidiyor Allah nazarlardan saklasın kendimi kasmıyorum yormuyorum nişanlımla mücadeleye girmiyorum kötü eleştirmiyorum. o gayet mutlu banada karşılığı kat kat geliyor.. Önceden evlilikten korkardım ama şimdi diyorum kiii, aahaahh evlensek artıkk..
selin karacehennemin kitabı var evlilik üzerine çok ama çok mükemmel bir kitap...şeytanın bile aklına gelmeyecek tüyolar var..erkeği tam kuzu yapan kadınlığımızı ortaya çıkartacak şeyler...bu arada elif gibi düşünenlerdenim.. evli değilim ama dilimin tatlılığı ve ikna ediciliğim sayesinde her istediğimi her kişiye yaptırıyorum......yeterki tatlı diliniz ve işveniz, birazda zekanıızı kullanın ,karşıdaki insanın burnundan girin ağzından çııyorsunuz.....
canım araştırdımda adabı aşk diye bir kitabı var o mu dediğin kitap
bir yazar okudum ve ilişkim süper diye yazmıışsın o yzarı bizlerede önersene bizde faydalanalım
evet bende merak ettim o yazarııı :44: