• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

merhaba elifçim öncelikle verdiğin cevaplar için çok teşekkürler diğer yazılarınıda zaman buldukça okuyorum.
temmuzda düğünüm olucak kısmetse ve evimiz yapılıyo nişanlım herşeyi benim istediğim gibi yaptırıyo bana sorarak.geçen onlara gittim ve kaynanamla tüllerden bahsediyoduk.ben eşya alındıktan sonra tül yaptırırız dedim uyması için.o da yoo önce alınır krem alırsak uyar dedi her eşyaya zevkim güzel biliyosun dedi.ben beğenemiycem galiba tüllerimi kendi yaptırcak.güzel beğeniyo biliyorum ama benim görmem gerekmiyomu?biz altlı üstlü oturcaz binada bide eltim var.İpleri kendi eline mi almak istiyo acaba.evlendikten sonra aile işlerimize karışırmı acaba.bide gezmeyi seviyo ve kendini nişanlımda götürtüyo alışmış.otobüsle gitmiyo onu bekliyo hep.bikere bizdeyken aradı kınadaymış beni al diye 23.30 da o da kızdı getirsinler yorgunum dedi.ama bizden çıkınca almaya gitti napsın.evlenincede nasılsa üst katta oturcaz aynı hareketlerine devam edermi acaba.eğer ederse ne yapmalıyım bu durumlarda ona karşı.yönetmeyi seven bi kadın.bende seviyorum yönetmeyi :).he bişey daha sorcam aynı binada oturcamız için biyere giderken ona haber vermemiz gerekiyomu arkadaşlarımdan öyle bişeyler duydum haber ver gibisinden diye.benim burcum yay nişanlımın kova yorumlarını bekliyorum canm

evet canım haber vermen gerkiyor bak bende dört elti bir binadyız ne gitsek haber veriyoruz bak mesala geçen yıllarda benim üsteki eltim bir yere gitdi ve hiç birimize söylemedi ve diğer eltiler laf ettiler bende dedimki yagider belki özeltir sormamızdan çekinmiştir diye dedim ve onlarda biz birşey demiyozda ama yanlış dediler bende hak verdim mesela çünkü belki elektirkten kontak oldu yangın çıktı belki su bastı bilemezsin ya bide ben sizi takmıyorum olur bence söylemen gerkir ben on yıldır neregitsen hemen etmin biri derim ve bunu kapıda değil önceden söylerin bu senin kaliteni gösterir görgülü oldugunu aile kültürü altığını gösterir birne mutlaka de kaynana de mutlaka ben memlekete tatile gitmiştim ve amcamlarda kaltığımıda kuzenlarle alışverişe gittiğimde bile eşim yoktu yanımda kaynımlar amcamlar fazla yakında sayılmazlar ve haber vermeme gerk yoktu çünkü amcamlarda yım ama yinede byüyükm kaynımı aradım ve alış varişe gieceğiz abi haberin olsun dedim 3 yıl oldu kaynım halen konu olunca der elif aramaya bilirdi ama benden izin aldı diye över bende iyiki yapmışım derir bak canım insanalr bazen istemedikleri şeyleri yapmak istemezler okey buna katılıyorum ama insanlar en çok yapmadıklarını pişmanlığını duyarlar söylemezsen acabalar kafada olucak gelene kadar acaba ne dediler ne düşündüler bazen ohh desende için rahat olmayacak ve onlarda bu fırsat için üzülmüş gibi yapsalarda buna sevineceler çünkü haklı çıkmış olurlar sen iyi bir gelin değilsin söyle sonra keyfine bak eltin konusuna gelince evet gezmeyi seven etli çok zorya ama sen eltiyi boş ver kaynanaya bak ona danış bak onun la dost ol kaynanalar ne kadar evdeki gelini seviyor gibi gözükselerde aslında sevmezler yenisini daha severler kaynanala dost olki eltine karşı o öne çıksın o hal eder önce kaynana kendini sevdir menin yoluda iş yap bayır ozaman sana eltin den kıçık altığı için eşini o hal eder ama tazeliğini koru eskimemeye bakeşin zaten yola geliyor fazla üstüne gitme bu gün yorgunun demişya yarında gidemem der bunu bir den yapamz üstüne gitme zamanlar oturur burçlar gelince canım kova erkeği biraz zordur böyle macodur ama sevgi alırsada gözü bir şey görmez onu mutlu et o zaten dünden razı sende yaysın zekisin kovayı yöneetebilrsin ya zaten kova erkeği keyfine düşkündür zaman gelir seni bile bir yere götür mez zamanla evden çıkmak istemeyen erkek onun teknolojik eşyelerı çok sever televizyon pc ....ya zaten kendisi yaparya eğlenceli ve kendi keyfine düşkün bunu senin için değil para içinde değil sadece keyfi için yapar aman der geçer hiç korkma

çok güzel yorumlar yapmışsın canım bu yüzden bende derdimi paylaşmak istedim opuyorumnanaktan şimdiden cvbın için Allah razı olsun opuyorumnanaktan şimdi biz sevgilimle 6 aydır birlikteyiz.ben 19 o 26 yaşında.ilişkinin başından beri ciddi düşünüyoruz.o bankada çalışıyor bense daha üni 1 deyim.farklı şehirlerdeyiz ve o yanıma gelmek için kpss ye tekrar hazırlanıyor çünkü benim son senemde evli olmamı istiyor malum yaşı ilerliyor ailesi de kendide gecikmesin istiyor ben okulumu bırakıp yanına gidemeyeceğime göre o yanıma gelecek ve Rabbim nasip ederse inş evleneceğiz ama sorun şu ki balık burcu olduğundan mıdır nedir sürekli evhamlı vaziyette...ya olmazsa ya gelemezsem daha senin üni var benim askerlik var diyor..çok uzun zaman var ya bi aksilk çıkarda olmazsa diye düşünüp duruyor..eğer bu kadar uzun zaman yürütüpte evlenemezsek bu iş olmazsa sen çok üzülüp yıkılacaksın.ben erkeğim kendimi düşünmüyorum ama sen üzülürsen vicdan azabından ölürüm diyor..ama normal konuşmalarda da hep evlendiğimizde şöyle yaparız böyle olur gibi konuşmalar yapıyor.yani aklına arada kurt düşüyor olmazsa diye.üstelik onun ailesi beni biliyor seviyor benim ailemde onu sevdi.yani sorun yok.bunu ona diyorum boş yere evham yapıyorsun diye.o da bana : iki taraftada sorun olmayınca iyi niyet olunca bi yerde sorun çıkar diye korkuyorum.hayatta hiç bişeyin garantisi yok tecrübelerimden biliyorum ne olcak gözüyle bakılan ama küçük bi aksikten suya düşen ilşkiler var diyor..sırf bu karamsarlığı yüzünden ondan ayrıldım 1 ay ayrı kaldık sonra barıştık sensiz yapamıyoum kendimi eksik hissediyorum diyor.beni sevdiğine eminim benim ağlamama bile dayanamıyr o da başlıyor ağlamaya ama bu karamsarlıkları beni öldürecek :kızgın: bi de şöyle bi sorunumuz varki aşırı ilgisiz.sevgisini hiç belli etmez yapısı gereği sadece bana karşı değil herkese böyle.hiç romantik değildir.telefonda hiç msj laşmayız biz 3 günce bi msn de camda görüşürüz bazende öğle tatillerinde arar.işi yoğun haftasonu KPSS kursuna gidiyor.yoğunum diyor.ama bunlar ona çok normalmiş gibi geliyor.ne varki gayet güzel görüşüyoruz işte diyor.acaba benim yaşım küçük olduğundan yeterli olgunluğu mu gösteremiyoum.onun yaşının büyüklüğünden dolayı mı garip geliyor :sm_confused: kendisi çok olgundur hayatla bayağı mücadele etmiş o yüzden hep mantığıyla hareket etmeye çalışıyor bense birz daha benle ilgilensin istiyorum senağlama balık burcu aslında çooook uygusal şiir falan okur bzen bana ama yaşadığı sıkıntılardan dolayı sert bi kimliğin altında yaşıyor.bu arada bende boğa burcuyum.çok uzun oldu kusuruma bakmayın ama tecrübelerinize sığınıyorum zira çevremdekilerin çoğu akranlarım olduğu için ayrıl gitsin onla mı uğraşacaksın gibi basit ve saçma tavsiyeler veriyorlar.bense sevgilimin çok iyi olduğunu biliyorum ve bu kadar kolay vazgeçmek istemyorum..lütfen cvpsız bırakmayın beni.tavsiyelerinize ihtiycım var.dileyen herkesde yorum yapabilir opuyorumnanaktan ŞİMDİDEN CVPLARINIZ İÇİN ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN...ve bi de sabırla okuduğunuz için olumunekankayizsmile

yaşlarınız güzel burçlarınız uyumlu sen onu idare edersin çünkü sabırlısın güçlüsün oda nbalık işte bak canım yiğenlerimden birinin sevgisi balık ve kaynım ve amcan hepsi nasıllar biliyormusun hadi yaşlılar bırakayım yiğeninm sevgisisi yılarca kızın peşinden koştu kızda peki dedi bende dedimki bak bu senle tartışacak ve kusecek dedim ve dediğim çıktı sonra bak seni arayacak dedim çıktı sonra yine kacak dedim çıktı bak böyle balık erkeği aşkın verdiği heyacanı seviyorlar heyacan bitince kacıyorlar uzaklaşıyorlar özgür olmak istioyrlar sonra başta sensiz yaşayamam lar başlar yani ona çektirenk böyle acı cekecek ama buna güvenemiyorsun yani canım acala etme okul bitsin oda bu arda bir evlikten basetsin sonra korksun vaz geçsin bidaha aşık olusun birdaha uzaklaşsın sen böyle hep dersin seviyormu sevmiyoermu diye ya seviyorrrr yaaaa dersin sonra sevmiyor beni istemiyorrr dersin sonra böyle devam eder yani ben hep derim ki balık buçu erkeler ferdi tayfurun flimlerindeki gibiler acı çekmeyi seviyorlar mutluluk ister sonra acı sonra mutlulk arkadaşların ne diyor bilmiyorum ama asıl sen ne diyorsun onu yaz aklı yok kalbi evet demi çünkü toprak gurubusun merhametlisin acıyorsun neyse tatlım bir düşün bu günde balık tan gidiyoruz ya bulun böyle boğa erkeği

Bende yorum ısterım bana ne bana ne zemuszemus

Benım esıme dargın oldugum bır cok konu var. Verdıgı bır cok sozu tutmadı. Son olarak ılk evlılık yıl donumumuzu mahvettı, sonucta telafı edecegıne soz verdı ama 1 ay gectı hala ses yok.

Bu da balayına cıkısımız gıbı olacak sanırım. Fakat oyle olsun ıstemıyorum. Gercı artık pek bır manası kalmadı. Fakat yıne de olsun, bıraz degıssın, ben anlasın ıstıyorum.

Bu konuda onerılerınız ne olur bana?

Guzın ablaymıssınız gıbı sordum, affola.

talım bak ne güzel söz veriyor bence çok güzel aman diyebilirdi ama dememiş sözler vermiş olsun ya biz baynal biraz detaycıyız böyle yaparak iyi birşeyler yapmalarına izin vermiyorum bak canım mesala sana güzel sandıği bir şey yapmış ama sen beğenmiyorsun ne yapsın oda ,tamam erkeler çokk saçma şeyley yapar romantik değiller bide çok kolaydır bizleri mutlu etmek ama bunlar anlamaz bak canım onlar erkek ince düşünemezbiz böyle erke gibi olsun bayan gibi düşünsün bunu beklersek hep elimiz boş kalır ben 10 yıldır emek verdim ve sabrettim bana en şaçma bir şeyi bile çok güzelmiş gibi yaptım sonra krizlere girdim o ayrı ama onun bir şey yapmaya çalışmasının hevesini kırmadım yapmayınca kızıyoruz yapsaydın diyoruz yaptıklarında da yapma istemiyorum diyoruz. peki canım biz böyle yapsa ne güzel olur dediğim zamanlarda aklımızdan böyle romantik bir şeyler düşündüğünmüzde o yapmayınca kusuyoruz ama canım o bizim demin ne düşündüğümüzü bilmiyorki neyse herşeyi sil tekrar alalım telafi etmeye çalışıyorya bırak etsin istemiyorum deme kendini mahrum bırakma içinden istediğini unutma aklın evet telafi et derken şeytan sana yok bundan adam olmaz ne anlamı kaldı şimdi sen ne kadar üzüldün gitme o da üzülsün diye söylerken şeytanı değil aklını dinle peki herşeye pek,de sözü tutma konusuna gelince canım şimdi bir düşün ama gerçekleri tutmadımı ,tutamadımı,erkeler sözleri tutar sadece tutabildikleri herşey birazda kısmet işidir bir erkek derki evleniyin karımı dünyanın en mutlu kadını yapayım der bunu gerçeketenyapmak ister bırak ne kadar yapabiliyorsa o kadarı gör ve sen arttır abasını gör ve deki o erkek ince düşünemez doğaya aykırı ama benim kocam yinede yapmaya çalışıyor de ve haksızlık etme dargınlığı bırak yaşa haytını hayatını küslüklerle dargınlıklarla tüketme zaman çook kıymetli her yanı mutlu olarak yaşa

evet canım haber vermen gerkiyor bak bende dört elti bir binadyız ne gitsek haber veriyoruz bak mesala geçen yıllarda benim üsteki eltim bir yere gitdi ve hiç birimize söylemedi ve diğer eltiler laf ettiler bende dedimki yagider belki özeltir sormamızdan çekinmiştir diye dedim ve onlarda biz birşey demiyozda ama yanlış dediler bende hak verdim mesela çünkü belki elektirkten kontak oldu yangın çıktı belki su bastı bilemezsin ya bide ben sizi takmıyorum olur bence söylemen gerkir ben on yıldır neregitsen hemen etmin biri derim ve bunu kapıda değil önceden söylerin bu senin kaliteni gösterir görgülü oldugunu aile kültürü altığını gösterir birne mutlaka de kaynana de mutlaka ben memlekete tatile gitmiştim ve amcamlarda kaltığımıda kuzenlarle alışverişe gittiğimde bile eşim yoktu yanımda kaynımlar amcamlar fazla yakında sayılmazlar ve haber vermeme gerk yoktu çünkü amcamlarda yım ama yinede byüyükm kaynımı aradım ve alış varişe gieceğiz abi haberin olsun dedim 3 yıl oldu kaynım halen konu olunca der elif aramaya bilirdi ama benden izin aldı diye över bende iyiki yapmışım derir bak canım insanalr bazen istemedikleri şeyleri yapmak istemezler okey buna katılıyorum ama insanlar en çok yapmadıklarını pişmanlığını duyarlar söylemezsen acabalar kafada olucak gelene kadar acaba ne dediler ne düşündüler bazen ohh desende için rahat olmayacak ve onlarda bu fırsat için üzülmüş gibi yapsalarda buna sevineceler çünkü haklı çıkmış olurlar sen iyi bir gelin değilsin söyle sonra keyfine bak eltin konusuna gelince evet gezmeyi seven etli çok zorya ama sen eltiyi boş ver kaynanaya bak ona danış bak onun la dost ol kaynanalar ne kadar evdeki gelini seviyor gibi gözükselerde aslında sevmezler yenisini daha severler kaynanala dost olki eltine karşı o öne çıksın o hal eder önce kaynana kendini sevdir menin yoluda iş yap bayır ozaman sana eltin den kıçık altığı için eşini o hal eder ama tazeliğini koru eskimemeye bakeşin zaten yola geliyor fazla üstüne gitme bu gün yorgunun demişya yarında gidemem der bunu bir den yapamz üstüne gitme zamanlar oturur burçlar gelince canım kova erkeği biraz zordur böyle macodur ama sevgi alırsada gözü bir şey görmez onu mutlu et o zaten dünden razı sende yaysın zekisin kovayı yöneetebilrsin ya zaten kova erkeği keyfine düşkündür zaman gelir seni bile bir yere götür mez zamanla evden çıkmak istemeyen erkek onun teknolojik eşyelerı çok sever televizyon pc ....ya zaten kendisi yaparya eğlenceli ve kendi keyfine düşkün bunu senin için değil para içinde değil sadece keyfi için yapar aman der geçer hiç korkma

elifçim tül beğenme alma konusunda da yorum yaparmısın.kaynanamın tek başına alması doğrumu.bana göstermeden

çok sağol canım aynen dediğin gibi...bazen ilgisizliğinden dayanamayacak duruma geliyorum bitti diyorum.aradan zaman geçiyor başlıyor duygu sömürüleri yok ben garibanım senin gibi bi hanımefendinin bana bakması bile mucize ben kafasızım seni üzdüm diye başlıyor yalvarmaya.tamam diyorum affediyorum ama gene aynı gene aynı :sinifsinif: canım bende okulun bitmesini beklemek isterim ama ben okulumu bitirdiğimde o 30 olacak.ailesine ve ona göre yuva kurmak için geç bi yaş bu.28 de evlenmek istiyor yani 2 sene sonra.evlilik benim için çok problem değil okurkende evlenebilirim ama onun vesveseleri beni deli ediyor :mymeka: aslında çok iyi biri ama sanki içinde 2 kişi varmış gibi :sm_confused: bazen çok güzel çok mutlu oluyoruz geleceğimizden bahsediyrz ama bazende böyle karamsarlık abidesi olup çıkıyor başıma.ya aslında bana diyor 2 sene ye evlenelim diye ama neyine güveniyor anlamadım.3 bin dersane 2.800 ailesine aldığı mobilya 10 binde okurken aldığı bursun borcu duruyor ve daha hiçbirini ödemeye başlamadı askerliğinide yapmadı...yani biraz garip değil mi..ne yapacağımı şaşırdım inan....bazen diyorum kendime bırak git diye ama bi yandan vicdanım sızlıyor,seviyorum ve en önemliisi gerçekten çok iyi biri...uzak dur taktiğini uygula diyorsun ama bunu yapmaktan bıktım :çok üzgünüm: işe yarıyorda gerçekten ama ben sevgimi göstermeyi çoook seviyorum.şevkat göstermeyi çok seviyorum :asigim: bunları sevdiğim adama yapamayınca mutsuz oluyorum yapıncada o şımarıyor :oklava: yokmudur bunun başka yolu elif?

bak canım kesinlikle hava grubusundur sizin gibilerin her zaman söylüyecek sözleri vardır demi bak tatlım şuan aslında yazılarımı okurken çok hak veriyorsun bak ilk okuduğunda şaçma diyip geçe bilirdin ama sen daha okumayı secmişsin aslın hoşuna gitmiş ki devamlarını okumuşsun ama hayat konusunda çoook gençsin bak bir gün evleneceksin ve asla rol yapmayacaksın asla başkalarını hakllı olduğunu düşünmeyeceksin ve yanlız kalmaya mahkum olcaksın haa bide zaten yanlızlığı seviyorsun kimsenin seni sevmesine ihtiyacın yok. beni sevilmeyi sevenler anlanlar ve anlıyolarda aslına fazla vaktim yoktu ama sana cevap yazmadan geçemedim bir düşün etrafına bak ne kadar mutlusun neden senin dışındakiler sana farklı dünyadan gelmiş gibi geliyor sence hata başkalarındamı bir düşün yazılarımı okudun ve bir an yazdıklarım gibi düşün ve etrafında sevmediğin kişilerin dolu olduğunu göreceksin neden onları sevmiyorsun seni sevmedikleri içinmi neyse canım bak amacım sana gerçekten cevap vermek değil gözünü acmak ama gerçekler çok acımasız ve ben çok iyi biliyorumki bir yazı daha yazacaksın ve tek kelimesine bile kabul etmeyeceksin ve sen bilemezsin benim cevremi doslarımı falan .... neyse canım kendini farklı görmeği bırak artık sen farklı değilsin sende etrafındakiler gibisin hiçbir üstünlüğün yok sahte olma ben eğer biraz bu işi biliyorsan sorunları görüyorum bana özelden ulaş seni gerçekten dinlerim

canım benım ben sadece oldugum gıbı dusundugum gıbı davranmayı severım ve davranırım.sen ılk once yazdıklarıma tepkı verdıgım ıcın ve bunlarında dıgerlerınden farkı olmadıgı ıcın karsı cıkacagımı tabıkı adın gıbı bılırsın.en akılsız ınsan bıle bu sekılde dusunur.sız akıllı bır bayansınız.yoksa bu kadar taktık nasıl olur.ben etrafıma bakıorum ve kısılıgımle ılgılı herzaman övgüler alıyorum.vazgecılmeyen bır ınsanım ben:)

herşey çok güzel tamam biz çok iyi anlaşıyoruz tamam sevgimizi gösteriyoruz ailelerde gayet iyi .ama babyescim bana şu konularda fikir vermeni istiyorum yine :)
temmuzda düğünümüz var ama hala ev eşya yok kimsede sormuyo halletcez diyorlar tamam halledilir nasılsa dert etmiyorum ama heves heralde hemen eşya bakalım alalım bişiyler yapalım istiyorum.
birde net dün nişanlımın msn nesine bakarken bi adres gördüm onun resmi var baktım ona ait bi adres çünkü şifresi aynı .benim haberimde yok arada açıp bakıyo galiba .bunu ona nasıl izah edebilirim yada susmalımıyım baştan beri nete takmış konumdayım çünkü gereksiz insanlar facesinde falandı sildim bende .ama aynı kişiler msn de var onu geçtim. 2 . bi adres açıp bakıyo benmde haberim yok şimdi ona sölesem yeter amma taktın dicek diede korkuyorum nasıl bir yok izlemeliyim bilemiyorum.ona güvenmiyo hissi uyandırmak istemiyorum

herşey çok güzel tamam biz çok iyi anlaşıyoruz tamam sevgimizi gösteriyoruz ailelerde gayet iyi .ama babyescim bana şu konularda fikir vermeni istiyorum yine :)
temmuzda düğünümüz var ama hala ev eşya yok kimsede sormuyo halletcez diyorlar tamam halledilir nasılsa dert etmiyorum ama heves heralde hemen eşya bakalım alalım bişiyler yapalım istiyorum.
birde net dün nişanlımın msn nesine bakarken bi adres gördüm onun resmi var baktım ona ait bi adres çünkü şifresi aynı .benim haberimde yok arada açıp bakıyo galiba .bunu ona nasıl izah edebilirim yada susmalımıyım baştan beri nete takmış konumdayım çünkü gereksiz insanlar facesinde falandı sildim bende .ama aynı kişiler msn de var onu geçtim. 2 . bi adres açıp bakıyo benmde haberim yok şimdi ona sölesem yeter amma taktın dicek diede korkuyorum nasıl bir yok izlemeliyim bilemiyorum.ona güvenmiyo hissi uyandırmak istemiyorum

senın nısanlının baska bır adresımı var onu anlamadım

elif ablaa yaaa herkeze cvvp gelmiş ben yine kaldımm yaaaaa benm erkek arkadaşım balık burcu bende terazi sence biz uyumlumuyuz ve birde birkaç sorunumuz vardıı ama sanırım yogunluktan olsa gerek okuyamadın yazmıştımm banadaaa cvpp sabırsızlıkla bekliyrmm

elif ablaa yaaa herkeze cvvp gelmiş ben yine kaldımm yaaaaa benm erkek arkadaşım balık burcu bende terazi sence biz uyumlumuyuz ve birde birkaç sorunumuz vardıı ama sanırım yogunluktan olsa gerek okuyamadın yazmıştımm banadaaa cvpp sabırsızlıkla bekliyrmm

ben sana yorum yapyım sen bencee çıtı pıtı deli dolu bı kızsın erkek arkadasınla aranda cok fazla bır sorun yok.bıraz ısrarcısın sanırmm.ben öyle hıssettım:):)

ben sana yorum yapyım sen bencee çıtı pıtı deli dolu bı kızsın erkek arkadasınla aranda cok fazla bır sorun yok.bıraz ısrarcısın sanırmm.ben öyle hıssettım:):)
:) aslındad pek çıtı pıtı değilimm :D haff balık etli ama deli dolu biriyim.evet haklısınn ısrarcıı biriyimm çok sorunlarımız yok ama oluncada çok uzatyrzz bu hafta istemeye gelickler vee benn çatladımm azcıkk fikirlerinizi alıyım dedimm

:) aslındad pek çıtı pıtı değilimm :D haff balık etli ama deli dolu biriyim.evet haklısınn ısrarcıı biriyimm çok sorunlarımız yok ama oluncada çok uzatyrzz bu hafta istemeye gelickler vee benn çatladımm azcıkk fikirlerinizi alıyım dedimm

allah mesut etsın canım.benım bı arkadasım var işşizlikten evlenemıyoruz.aılemde pek tasvıf etmıo ama ben sevıyorum.ne olacak bılmıyorum.

allah mesut etsın canım.benım bı arkadasım var işşizlikten evlenemıyoruz.aılemde pek tasvıf etmıo ama ben sevıyorum.ne olacak bılmıyorum.

ahh canım benim üzüldüm amaa bende pek farklısı değilimmm geliceklerde bizim ailede biraz tutucuu çocuk erkek kuaförü işinden dolayı vermeyceklerr inşş bi ii taraflarına gelirde evet derlerrr bende çok seviyorumm vallaa amaa birde beni hasta ediyooo :D

elifçim tül beğenme alma konusunda da yorum yaparmısın.kaynanamın tek başına alması doğrumu.bana göstermeden

anlamadığım tek bir şey var neden bukadar şey düşünüp uygulamayacak kadar korkaksınız bak canım maden diyorsun ki kaynanam tül almaya gidecek bende gitmeliyim evet haklısın bu senin hakkın ozaman konuşa kaynanala deki anne bende geliyimmi bereber beğeniriz de ama bunu yapacak yürek yok demi ama davır yapacak yürek her zaman vardır bunu gerçekten anlamıyorum aslında anlıyorum ama mantığıma uymuyor biraz cesaret tatlı tatlı bende gelimmi de bunu söylemekle kaliten düşmez aklında duracağına uygula .insanlar en çok yapmadıklarının pişmanlığını duyar senin evin gurur yapma bak göreceksin kaynanaın belki hoşuna gider

çok sağol canım aynen dediğin gibi...bazen ilgisizliğinden dayanamayacak duruma geliyorum bitti diyorum.aradan zaman geçiyor başlıyor duygu sömürüleri yok ben garibanım senin gibi bi hanımefendinin bana bakması bile mucize ben kafasızım seni üzdüm diye başlıyor yalvarmaya.tamam diyorum affediyorum ama gene aynı gene aynı :sinifsinif: canım bende okulun bitmesini beklemek isterim ama ben okulumu bitirdiğimde o 30 olacak.ailesine ve ona göre yuva kurmak için geç bi yaş bu.28 de evlenmek istiyor yani 2 sene sonra.evlilik benim için çok problem değil okurkende evlenebilirim ama onun vesveseleri beni deli ediyor :mymeka: aslında çok iyi biri ama sanki içinde 2 kişi varmış gibi :sm_confused: bazen çok güzel çok mutlu oluyoruz geleceğimizden bahsediyrz ama bazende böyle karamsarlık abidesi olup çıkıyor başıma.ya aslında bana diyor 2 sene ye evlenelim diye ama neyine güveniyor anlamadım.3 bin dersane 2.800 ailesine aldığı mobilya 10 binde okurken aldığı bursun borcu duruyor ve daha hiçbirini ödemeye başlamadı askerliğinide yapmadı...yani biraz garip değil mi..ne yapacağımı şaşırdım inan....bazen diyorum kendime bırak git diye ama bi yandan vicdanım sızlıyor,seviyorum ve en önemliisi gerçekten çok iyi biri...uzak dur taktiğini uygula diyorsun ama bunu yapmaktan bıktım :çok üzgünüm: işe yarıyorda gerçekten ama ben sevgimi göstermeyi çoook seviyorum.şevkat göstermeyi çok seviyorum :asigim: bunları sevdiğim adama yapamayınca mutsuz oluyorum yapıncada o şımarıyor :oklava: yokmudur bunun başka yolu elif?

bak canım erkeğinizi çözün ben hep öyle yaptım halende çözüyorum sürekli gözlem yap walla canım uğraşacaksın ama bide düşün gerçekten seviyormusun ya bak bırak git diyorsun bir düşün kağıt kalem al otur ve düşün artıları eksilerini yaz hepsini sırala en küçükleri en büyükleri ayrılt etmeden yaz ve sırala bak bakalım ne kadar doğru bir ilişki ben ne yapardım biliyormusun bunu elimde tutardım ama başka fırsatları da düşünürdüm çünkü canım ilişkide eksizlık var sa yarın bitmeye mahkum olma ihtimali bile varsa en güzel çağın gitmiş olur elinde koca bir hiç kalır seni etkilemek istemem ama canım sen şimid gerçekten doğru yoldamısın değilmisin aslında çooook iyi biliyorsun ama duymak istemiye bilirsin ben çok sağlamcıyım hayatta cevremde çok gördüm gerçek aşkı bekleyipde eli boş kalannı bir düşün bu senin kaderinmi tehlikeli şeyler yazdığımın ve kafanı karıştırdığımın farkındayım ama canım hiç bir şey karışmadan düzelmez kafan karışsın ve karışıkken sırala artıları eksileri çünkü karışık kafa oyuna gelmez ne sorarsan kendine duymak istediğin değilde gerçeklerdir bide sonuş olarak evet bu benim erkeğim ben bununla mutlu olurrum diyorsan ve gülümsüyorsan pravo testi geçtin ama tam tersi olurasa başını kaltır ve bana erkekmi yok de ve yoluna devam et inşallah doğru olana yönelirsin canım

ahh canım benim üzüldüm amaa bende pek farklısı değilimmm geliceklerde bizim ailede biraz tutucuu çocuk erkek kuaförü işinden dolayı vermeyceklerr inşş bi ii taraflarına gelirde evet derlerrr bende çok seviyorumm vallaa amaa birde beni hasta ediyooo :D

madem kader dıe bısey var her kezz kısmetıyle evlenıomuss bu durumları nıe yasıoruz kı

anlamadığım tek bir şey var neden bukadar şey düşünüp uygulamayacak kadar korkaksınız bak canım maden diyorsun ki kaynanam tül almaya gidecek bende gitmeliyim evet haklısın bu senin hakkın ozaman konuşa kaynanala deki anne bende geliyimmi bereber beğeniriz de ama bunu yapacak yürek yok demi ama davır yapacak yürek her zaman vardır bunu gerçekten anlamıyorum aslında anlıyorum ama mantığıma uymuyor biraz cesaret tatlı tatlı bende gelimmi de bunu söylemekle kaliten düşmez aklında duracağına uygula .insanlar en çok yapmadıklarının pişmanlığını duyar senin evin gurur yapma bak göreceksin kaynanaın belki hoşuna gider

elifçim ben konuştum onu sana yazdığım akşam onlara gitmiştim zaten beraber gidicez ben ondan çekinmiyorum zaten açık açık söylüyorum korkacak bişeyde yok ne var onu söylemekte sadece paylaşmıştım senle kaydirigubbakcemile3

elifçim ben konuştum onu sana yazdığım akşam onlara gitmiştim zaten beraber gidicez ben ondan çekinmiyorum zaten açık açık söylüyorum korkacak bişeyde yok ne var onu söylemekte sadece paylaşmıştım senle kaydirigubbakcemile3

sorun olsa bıle bı kayınvalıden var canım evlısın ne guzel benım oda yok.cok ıstıyorum ama kısmet olmuyor

çok teşekkür ederim canım...kafam karıştı evet ama düşününce bu ilişkide artıların fazla oduğunu anladım kaydirigubbakcemile5 daha doğrusu onunla mutlu olabileceğimi düşündüm.geçen akşam bayağı konuştuk.neden ilgisizsin diye..aldığım cevap öyle hoşuma gittiki opuyorumnanaktan tam bi balık burcu olduğunu gösterdi yerimseniben sana çok ilgi gösterirsem buna çok alışacaksın ve bana çok bağlanacaksın.halbuki olrda Allah korusun bu ilişki olmazda biterse içinde kocaman bi boşluk olacak,aslında ben senin yararına olan bişey yapıyorum seni çok seviyorum ve üzülmemen için ne gerekiyorsa yapacağım dedi.bu konuşmadan sonrada daha iyi oldu aramız.şimdi iyi Allah a şükür.farkettimki bizim aramızdaki mesafeden dolayı iletişim eksikliğimiz vardı.ben onun beni artık sevmediğini düşünürken o tamamen beni seviği için böyle davranmış...ama herşeye rağmen kendimi kaptırmamayı öğrendim sayesinde.yani aksi bi durum olurda ayrılırsak eğer mantıklı yaklaşabilecek gücü kazandım alkisalkisalkis sana çoook teşekkür ederim tavsiyelerinin çok faydası oldu olumunekankayizsmile senden son olarak bişy isteyeceğim canım.eşinle nasıl tanıştığınızı ne kadar flört ettiğinizi,flört döneminizin nasıl olduğunu bu dönemdeki tartışmaları nasıl tatlıya bağladığını,onu kendine daha çok bağlamayı nasıl başardığını,kısaca nasıl mutlu olduğunuzu bana anlatırmısın yerimseniben yani seninde hiç canına tak eden durumlar olmadımı? sabrının tükendiği zamanlar...şimdiden teşekkürler

Back