merhaba elifçim öncelikle verdiğin cevaplar için çok teşekkürler diğer yazılarınıda zaman buldukça okuyorum.
temmuzda düğünüm olucak kısmetse ve evimiz yapılıyo nişanlım herşeyi benim istediğim gibi yaptırıyo bana sorarak.geçen onlara gittim ve kaynanamla tüllerden bahsediyoduk.ben eşya alındıktan sonra tül yaptırırız dedim uyması için.o da yoo önce alınır krem alırsak uyar dedi her eşyaya zevkim güzel biliyosun dedi.ben beğenemiycem galiba tüllerimi kendi yaptırcak.güzel beğeniyo biliyorum ama benim görmem gerekmiyomu?biz altlı üstlü oturcaz binada bide eltim var.İpleri kendi eline mi almak istiyo acaba.evlendikten sonra aile işlerimize karışırmı acaba.bide gezmeyi seviyo ve kendini nişanlımda götürtüyo alışmış.otobüsle gitmiyo onu bekliyo hep.bikere bizdeyken aradı kınadaymış beni al diye 23.30 da o da kızdı getirsinler yorgunum dedi.ama bizden çıkınca almaya gitti napsın.evlenincede nasılsa üst katta oturcaz aynı hareketlerine devam edermi acaba.eğer ederse ne yapmalıyım bu durumlarda ona karşı.yönetmeyi seven bi kadın.bende seviyorum yönetmeyi :).he bişey daha sorcam aynı binada oturcamız için biyere giderken ona haber vermemiz gerekiyomu arkadaşlarımdan öyle bişeyler duydum haber ver gibisinden diye.benim burcum yay nişanlımın kova yorumlarını bekliyorum canm
evet canım haber vermen gerkiyor bak bende dört elti bir binadyız ne gitsek haber veriyoruz bak mesala geçen yıllarda benim üsteki eltim bir yere gitdi ve hiç birimize söylemedi ve diğer eltiler laf ettiler bende dedimki yagider belki özeltir sormamızdan çekinmiştir diye dedim ve onlarda biz birşey demiyozda ama yanlış dediler bende hak verdim mesela çünkü belki elektirkten kontak oldu yangın çıktı belki su bastı bilemezsin ya bide ben sizi takmıyorum olur bence söylemen gerkir ben on yıldır neregitsen hemen etmin biri derim ve bunu kapıda değil önceden söylerin bu senin kaliteni gösterir görgülü oldugunu aile kültürü altığını gösterir birne mutlaka de kaynana de mutlaka ben memlekete tatile gitmiştim ve amcamlarda kaltığımıda kuzenlarle alışverişe gittiğimde bile eşim yoktu yanımda kaynımlar amcamlar fazla yakında sayılmazlar ve haber vermeme gerk yoktu çünkü amcamlarda yım ama yinede byüyükm kaynımı aradım ve alış varişe gieceğiz abi haberin olsun dedim 3 yıl oldu kaynım halen konu olunca der elif aramaya bilirdi ama benden izin aldı diye över bende iyiki yapmışım derir bak canım insanalr bazen istemedikleri şeyleri yapmak istemezler okey buna katılıyorum ama insanlar en çok yapmadıklarını pişmanlığını duyarlar söylemezsen acabalar kafada olucak gelene kadar acaba ne dediler ne düşündüler bazen ohh desende için rahat olmayacak ve onlarda bu fırsat için üzülmüş gibi yapsalarda buna sevineceler çünkü haklı çıkmış olurlar sen iyi bir gelin değilsin söyle sonra keyfine bak eltin konusuna gelince evet gezmeyi seven etli çok zorya ama sen eltiyi boş ver kaynanaya bak ona danış bak onun la dost ol kaynanalar ne kadar evdeki gelini seviyor gibi gözükselerde aslında sevmezler yenisini daha severler kaynanala dost olki eltine karşı o öne çıksın o hal eder önce kaynana kendini sevdir menin yoluda iş yap bayır ozaman sana eltin den kıçık altığı için eşini o hal eder ama tazeliğini koru eskimemeye bakeşin zaten yola geliyor fazla üstüne gitme bu gün yorgunun demişya yarında gidemem der bunu bir den yapamz üstüne gitme zamanlar oturur burçlar gelince canım kova erkeği biraz zordur böyle macodur ama sevgi alırsada gözü bir şey görmez onu mutlu et o zaten dünden razı sende yaysın zekisin kovayı yöneetebilrsin ya zaten kova erkeği keyfine düşkündür zaman gelir seni bile bir yere götür mez zamanla evden çıkmak istemeyen erkek onun teknolojik eşyelerı çok sever televizyon pc ....ya zaten kendisi yaparya eğlenceli ve kendi keyfine düşkün bunu senin için değil para içinde değil sadece keyfi için yapar aman der geçer hiç korkma