Merhaba arkadaslar.Bugun bosanma kararinin esiginden dondum.Fikirlerinize gercekten ihtiyacim var.Siz olsaydiniz ne yapardiniz?
3 yillik bi evliligim var.Esim bana karsi son derece iyi davranan,beni onemseyen,gelicegimiz icin planlar yapan,surekli senin mutlu olman icin herseyi yaparim diyen biri.Bu zaten her mutlu evlilikle olmasi gereken seyler.Buraya kadar cok normal.esimle kendimize ait bir isimiz var.Evde basbasayken hic tartismiyoruz.Fakat cogu zaman isyerimizde tartisiyoruz.Bu tartisma sirasinda esim cok yuksek seste bana bagiriyor ve hakaret ediyor.Isyerimizde calisanlarda butun bu tartismalarimiza sahit oluyor.Bu tartisma sonrasi isyerindekiler , esimin bana yaptigi hakaretleri duydugu icin buyuk bir utancla ,calisanlarimizin onunden kafam egit olarak odama geri donuyorum.Bu olayi yuzlere defa yasadim.Aksam eve gittigimizde ise,esime lutfen tartismalarimizi evde yapalim beni utandiriyosun diyorum.Esim tamam ozur dilerim bir daha olmaz diyor.Belki 100 defa duydum bu bir daha olmaz lafini.En son tartismamiz dun gerceklesti ve tartisma her zaman oldugu gibi isyerimizdeydi.Bana ayni sekilde hakaretlerine basladi(senden nefret ediyorum,bosanicam senden)tabi isyerindekiler bu arada tum olanlara yine sahit ve son olarak yapabilecegi en kotu seyi yapti.Isyerinde calisanlardan birini odasina cagirdi ve benim hakkimda ben esimle mutlu degilim ondan ayrilmak istiyorum gibilerinden konusma yapti.Iste o an kesin kararimi verdim.Is cikisi eve gittim esyalarimi topladim.Esim ise sanki hicbirsey olmamis gibi ne yapiyosun dedi.Sonra ise ozurler dilemeye basladi,gitmemem icin yalvardi hatta agladi ve sonunda beni kararimdan vazgecirdi.Ben her ne kadar kararimdan vazgecmis gibi gorunsemde kafamda surekli sorular dolasiyor.Neden esim bana karsi cok iyiyken bi anda benden bosanmak istedigini soyluyor?Acaba isyerinde bana ihtiyaci oldugu icinmi ben ayrilmak istedigimde beni geri ceviriyor?Bu arada esimizle olan isimizi ben kurdum ve esimin hicbir bilgisi yoktu bu is konusunda.
Bana gelirsek ben esimi cok seviyorum ve ayrilmak istemiyorum ama gururum fena halde incindi.