çok teşekkür ederim canım...kafam karıştı evet ama düşününce bu ilişkide artıların fazla oduğunu anladım kaydirigubbakcemile5 daha doğrusu onunla mutlu olabileceğimi düşündüm.geçen akşam bayağı konuştuk.neden ilgisizsin diye..aldığım cevap öyle hoşuma gittiki opuyorumnanaktan tam bi balık burcu olduğunu gösterdi yerimseniben sana çok ilgi gösterirsem buna çok alışacaksın ve bana çok bağlanacaksın.halbuki olrda allah korusun bu ilişki olmazda biterse içinde kocaman bi boşluk olacak,aslında ben senin yararına olan bişey yapıyorum seni çok seviyorum ve üzülmemen için ne gerekiyorsa yapacağım dedi.bu konuşmadan sonrada daha iyi oldu aramız.şimdi iyi allah a şükür.farkettimki bizim aramızdaki mesafeden dolayı iletişim eksikliğimiz vardı.ben onun beni artık sevmediğini düşünürken o tamamen beni seviği için böyle davranmış...ama herşeye rağmen kendimi kaptırmamayı öğrendim sayesinde.yani aksi bi durum olurda ayrılırsak eğer mantıklı yaklaşabilecek gücü kazandım alkisalkisalkis sana çoook teşekkür ederim tavsiyelerinin çok faydası oldu olumunekankayizsmile senden son olarak bişy isteyeceğim canım.eşinle nasıl tanıştığınızı ne kadar flört ettiğinizi,flört döneminizin nasıl olduğunu bu dönemdeki tartışmaları nasıl tatlıya bağladığını,onu kendine daha çok bağlamayı nasıl başardığını,kısaca nasıl mutlu olduğunuzu bana anlatırmısın yerimseniben yani seninde hiç canına tak eden durumlar olmadımı? Sabrının tükendiği zamanlar...şimdiden teşekkürler
kusura bakmada sana cok ılgı gosterırsem buna alısırsın bısey olursa bosluga dusersın demesı bana sacma geldı sevgıye sınır konmaz konmamalı sonuna kadar sevılmelı allah korusun her sey olabılırr tabı bu ıhtımmalerı dusunerek hareket edersen evlenme cocugunda olmasın ozamn allah korusun cocugun olur ölürsün cocuk sensız kalır.varmı böyle bısey yaa sana ılgı gosterırsem alısırsın bısey olursa üzülürsün.seven kendıne sınır koyamaz zaten cok sacma bı bahane bence