canım sen boğasın sakit ama sanlında eğlenceli birisin aslında rahat olduğun ortamlarda mukemmelsin sağlam arkadaş ceven olabilir geleyim sevgiline aslan ahhhh aslan aslan erkeği en palavracı şımarık dünyayı o kurmuş gibi tuhaf kşilik bir bakmişsin çok mutlu sürekli gülüyor sende gülüyorsun sonra bir bakmışsın sana bakıyor ne gülüyorsun gibi bu gün çoook güldüğüne yarın kızıyor bu gün kızdığı yarın ona çok komik gelebiliyor kendine çok güvenir derki şimdi evleyenelim sende dersi ee okul oda derki olsun ya ne olurki halederiz hayat onun yanıda çok basittir herşey çok kolaytır ama sen bir şey de oooo çok zor zor der kardeşimden biliyorum şımarık ama çok sahiplenir asla oynamaz biri ile birlikte ise iş bitmiştir kolay kolay kızlarla çıkmaz çıktıysa ona karı gözüyle bakar hemem evlilik konusunu acar sahiplenir ama yinede kendini fazla sağlama alma canım çünkü aslında fazla güvenmemek lazım aslan erkeğine bu gün psikolojisi iyidir der yarın sinirli olur yok der dengesizdir ama aslında çok tatlıdır oan bıraksan seni çok mutlu eder saygı ister saygı görünce sevgi de verir ailesine heme senden söz eder sen boğasın ona karşı zayıfsın o senin gözünde çok değerlidir ne yapsa ya olur böyle aslında aslan erkeğinin senin gibi bir bayana ihtiyacı vardır aslan erkeğine bir şey söylemek zorunda kalmazsın herşeyi hal eder aslında şımarıklığı olmasa kendini beğenmiş olmasa mukemmeldir bırak beğensin sen konuşunca dinlemiyor diyorsunya böyledir ler ilgini çekmese dinlemez konu değiştirir değişmezse sıkılır kaçar sen hep mutlu ol gül komik ol bak seni nasıl dinler aslında sen böyle sakin monoton değilsin çok çılgınsın kibarlığuı birak çılgınlığını çıkar ortaya tamam evde sakin keyfine düşünsün ama aslan erkeğinin yanında ateş gibi ol sana bağlansın aslan erkeği derki hayat ne sıkıcı böyle ruh haline girdiğini fark ettiğinde hemem el at olaya ya konuşsun dinle içini döksün yada güldür kafası dağılsın böyle zamanla alışırsın aslan erkeğinin aradığı mutluluk sende başkası onun mutlu edemez kolay kolay muylu olamaz zaten yalancı gülüşler yaşar sen onun yanında ol ya canım çöz onu sonra uygula opuyorumnanaktanbayanssulusmile hıı bide dış görünüş onun için onemlidir ya şık olan lazım giyime temizliğe önem verir kendisindede yanındakininde ya zaten öylesindir olmasaydın sana bakmazdı ama ben yinede hatırltıyım
evt canim cok haklisin aslinda.. disari vurmadigim cilgin bir yanimda var :)) o da zamanla cikcaktir sanirim ortaya ..yeni tanistigim birilerin yaninda hemen rahat olamiyorum nedense.. ya aksam üzeri birde kücük bir tarti$mamiz oldu ben cok az konusuyorum diye.. ilerde: seninle hic birsey payla$amiyorum diceksin bana kizcaksin diyor..Simdi seni konusturmak icin havadan sudan konusmaya calisiyorum ama sen onuda yapmiyorsun ki, bu yüzden bende susmaya baslicam senin gibi diyo.. napcami bilemedim :S
O nun dengesizligine gelince evt sanirim ondan korkuyorum.. güvenmekte hani iyi ho$ ama yarin ne olur acaba diye dü$ünmüyor degilim.. konusmalarinda kendinden emin amaLar var i$te..
Beni dinleme konusuna gelincede aynen dedigin gibi komik bir durum olsun hemen ilgi alaninda oluyorum.. birde fark ettim terslenmek ho$una gidiyor..tuhaf ama suyuna gitmeyince istedigi veya dedigi olana kadar cabalamayi seviyor sanki :)
Son düzenleme: