• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

canım sen boğasın sakit ama sanlında eğlenceli birisin aslında rahat olduğun ortamlarda mukemmelsin sağlam arkadaş ceven olabilir geleyim sevgiline aslan ahhhh aslan aslan erkeği en palavracı şımarık dünyayı o kurmuş gibi tuhaf kşilik bir bakmişsin çok mutlu sürekli gülüyor sende gülüyorsun sonra bir bakmışsın sana bakıyor ne gülüyorsun gibi bu gün çoook güldüğüne yarın kızıyor bu gün kızdığı yarın ona çok komik gelebiliyor kendine çok güvenir derki şimdi evleyenelim sende dersi ee okul oda derki olsun ya ne olurki halederiz hayat onun yanıda çok basittir herşey çok kolaytır ama sen bir şey de oooo çok zor zor der kardeşimden biliyorum şımarık ama çok sahiplenir asla oynamaz biri ile birlikte ise iş bitmiştir kolay kolay kızlarla çıkmaz çıktıysa ona karı gözüyle bakar hemem evlilik konusunu acar sahiplenir ama yinede kendini fazla sağlama alma canım çünkü aslında fazla güvenmemek lazım aslan erkeğine bu gün psikolojisi iyidir der yarın sinirli olur yok der dengesizdir ama aslında çok tatlıdır oan bıraksan seni çok mutlu eder saygı ister saygı görünce sevgi de verir ailesine heme senden söz eder sen boğasın ona karşı zayıfsın o senin gözünde çok değerlidir ne yapsa ya olur böyle aslında aslan erkeğinin senin gibi bir bayana ihtiyacı vardır aslan erkeğine bir şey söylemek zorunda kalmazsın herşeyi hal eder aslında şımarıklığı olmasa kendini beğenmiş olmasa mukemmeldir bırak beğensin sen konuşunca dinlemiyor diyorsunya böyledir ler ilgini çekmese dinlemez konu değiştirir değişmezse sıkılır kaçar sen hep mutlu ol gül komik ol bak seni nasıl dinler aslında sen böyle sakin monoton değilsin çok çılgınsın kibarlığuı birak çılgınlığını çıkar ortaya tamam evde sakin keyfine düşünsün ama aslan erkeğinin yanında ateş gibi ol sana bağlansın aslan erkeği derki hayat ne sıkıcı böyle ruh haline girdiğini fark ettiğinde hemem el at olaya ya konuşsun dinle içini döksün yada güldür kafası dağılsın böyle zamanla alışırsın aslan erkeğinin aradığı mutluluk sende başkası onun mutlu edemez kolay kolay muylu olamaz zaten yalancı gülüşler yaşar sen onun yanında ol ya canım çöz onu sonra uygula opuyorumnanaktanbayanssulusmile hıı bide dış görünüş onun için onemlidir ya şık olan lazım giyime temizliğe önem verir kendisindede yanındakininde ya zaten öylesindir olmasaydın sana bakmazdı ama ben yinede hatırltıyım

evt canim cok haklisin aslinda.. disari vurmadigim cilgin bir yanimda var :)) o da zamanla cikcaktir sanirim ortaya ..yeni tanistigim birilerin yaninda hemen rahat olamiyorum nedense.. ya aksam üzeri birde kücük bir tarti$mamiz oldu ben cok az konusuyorum diye.. ilerde: seninle hic birsey payla$amiyorum diceksin bana kizcaksin diyor..Simdi seni konusturmak icin havadan sudan konusmaya calisiyorum ama sen onuda yapmiyorsun ki, bu yüzden bende susmaya baslicam senin gibi diyo.. napcami bilemedim :S

O nun dengesizligine gelince evt sanirim ondan korkuyorum.. güvenmekte hani iyi ho$ ama yarin ne olur acaba diye dü$ünmüyor degilim.. konusmalarinda kendinden emin amaLar var i$te..
Beni dinleme konusuna gelincede aynen dedigin gibi komik bir durum olsun hemen ilgi alaninda oluyorum.. birde fark ettim terslenmek ho$una gidiyor..tuhaf ama suyuna gitmeyince istedigi veya dedigi olana kadar cabalamayi seviyor sanki :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben elif 10 yıldır evliyim ve çook mutlu bir evliliğim var size farklı tavsiyeler verebilirim

diyelım kı
eşimi çok seviyorm o da benı ama aılesıyle sorun yasadım dıyelım bı tartısma falan ben duygularımı gızleyemem mutlaka ona yansıtırım onu uzmek kendımı uzmek ıstemem bu durumda ne yapmalıyım :1closedeyes:

canım sana söylemediğini söyleme bence aranız soğuk gibi algılarlar sevinen olur üzülen olur bence konu acılırsa dedi ya bana dedi aslında ben yanlış anlamışım de yada sana söylememiş gibi olmasın bir şey bul bunu erkekğin ailesi bak kız bıktırdı artık sürekli hesap vermekten bıktı çocuk diye algılarlar ve bu sana eksi puan olur bence düzelt dişarıda demişya deki zaten sıkılırım girmem demiş bende gitmem anlamışım de yada ne biliyim düzelt işte nişanlınada söyle ağız birliği yapın.aranızda yalanlar olmaz olduğu bilinsin .bak canım işte böyle yapmak böyle etkiler yaratıyor canım evlenmeden yapma aranız bir soğursa sürekli böyle şeyler yaşarsın herşeye evet de sen bilirsin bak işte böyle şeylere moralleri bozulan erkekleri anneleri mutlaka anlar ve sürekli sorar oğlum ne oldu diye ve bir gün nişanlın patlar ve anlatır ve evlenmeden mutsuz bir evliliğe adım atarsın ona destek olursan ya canım ona acı bunu dile getirerek yap o zaman sağlam ilerlersin ayy canım falan ... neyse canım bence asla acık verme konu acılırsa biz konuştuk ya ben yanlış anlamışım bende diyorum ne oldu söylemedi diye kendimi yetim kaynananla biraz yakın konuşki sana inansın ayyy anne öyle kötü oldumki ya meğerse söylemiş ben yanlış anlamışım ayyy falan safı oyna sana inansın yap işte bir şeyler konu acılmazsa sen ac konu acılmazsa demikki bir şey var sanırlar acmazlarsa sen mutlaka aç soru işaratlaerini yok et ne kadar sağlam bir birlikteliğin var bilsinler canım

teşekkürler babyes.
gece konuştuk nişanlım çok sıcaktı bana karşı çok sevdiğini söyledi beni yine.bugün görüşçemiz içinde mutlu.bakalım akşam nolucak onların evinde.abisi eltim falanda orda olurlar ben gidicem diye inerler aşağı:dance:

akrep erkeğinin sadakati konusunda ne diyebilirsin?

canım akrep erkeği biraz cinselliğe düşkündür aile ahlakı almışsa bekarken çapkın evlenince asla başkaına bakmaz ama biraz heyacanı sever su grubu erkekler biraz su gibi dalğaları sever ama asilce yani aslında her erkek gibi sadece saklayamaz biraz safca ortaya çıkarır başka erkekler gibi saman altından su yürütmez yani byle işte

canım akrep erkeği biraz cinselliğe düşkündür aile ahlakı almışsa bekarken çapkın evlenince asla başkaına bakmaz ama biraz heyacanı sever su grubu erkekler biraz su gibi dalğaları sever ama asilce yani aslında her erkek gibi sadece saklayamaz biraz safca ortaya çıkarır başka erkekler gibi saman altından su yürütmez yani byle işte

bir "evet" mi akrep erkeğini bu kadar değiştiren şey:uhm:

biz nasılız acaba :D

ben oğlak sevgilim koç... aslınd akoç burcuyla hıc anlaşamam ama askımla yanyanayken gülmekten baska yaptığımız bısey yok ıyı anlaşıyoruz :D

olurmu çok anlaşan çift, arkadaş, aile, herşey çok güzel olur koç ateş gurubu heyecan,iş bitiren ,zeki ,çalışkan ,hırslı sende oğlak toprak gurubu asil komik rahattına düşkün gezmeyi tozmayı aşkı seven bir birinizi tamamlarsınız sen biraz inatcı o biraz inatcı biaz sorun olsada ikinizde biraz altan alabilirsiniz sen aslında asla altan almayan bir tip olmana rağmen sevgiğin kişiye küsersin ama küs duramazsın iyi iyi bence güçlü bir bağ görüyorum

evt canim cok haklisin aslinda.. disari vurmadigim cilgin bir yanimda var :)) o da zamanla cikcaktir sanirim ortaya ..yeni tanistigim birilerin yaninda hemen rahat olamiyorum nedense.. ya aksam üzeri birde kücük bir tarti$mamiz oldu ben cok az konusuyorum diye.. ilerde: seninle hic birsey payla$amiyorum diceksin bana kizcaksin diyor..Simdi seni konusturmak icin havadan sudan konusmaya calisiyorum ama sen onuda yapmiyorsun ki, bu yüzden bende susmaya baslicam senin gibi diyo.. napcami bilemedim :S

O nun dengesizligine gelince evt sanirim ondan korkuyorum.. güvenmekte hani iyi ho$ ama yarin ne olur acaba diye dü$ünmüyor degilim.. konusmalarinda kendinden emin amaLar var i$te..
Beni dinleme konusuna gelincede aynen dedigin gibi komik bir durum olsun hemen ilgi alaninda oluyorum.. birde fark ettim terslenmek ho$una gidiyor..tuhaf ama suyuna gitmeyince istedigi veya dedigi olana kadar cabalamayi seviyor sanki :)

sever ya .aş kendini çılgın ol gitsin ama kendine güvendiğini dile getir mutlaka kendine güvenen bayanlar herzaman ilk sıradadır bunu hiç unutma ama yazık ya aslan erkeği biraz güvensiz aslında ondan böyle çok kendine güveniyor gibi yapıyor bak ona önem verdiğini bilsin normalde erkeklere fazla önem vermeyin kıymetli olursunuz derim ama bu aslan erkeği ise tam ters ne kadar önem verirsen o kadar sevilirsin

diyelım kı
eşimi çok seviyorm o da benı ama aılesıyle sorun yasadım dıyelım bı tartısma falan ben duygularımı gızleyemem mutlaka ona yansıtırım onu uzmek kendımı uzmek ıstemem bu durumda ne yapmalıyım :1closedeyes:

evliyken tabiki her şeyi paylaşacaksın herşeyi bilen koça ona göre davranır ama bunu şikayet olarak değil ona dertleşmek olarak anlatki sena yardım etmek istesin biri bize sürekli şikayet ederse hiç dinlemk istemeyiz ama bizimle dertleşirse ona nasıl yardım ederiz diye düşünürüz yani canım ben 10 yıldır evlilim eşimden hiç bir şeyi gizlemedim benim eşim her konuyu bilmeli ve karşılaştığında yaaa dememeli.susmamalı. bilmeli ve bilmemezlikten gelmeli zamanında da konuşmalı herşeyi anlatacaksın ama şikayet yok dertleşmek var

ayy ben yengeç nişnalım koçç

bizim için nedersin canım

bende tam tersi ben koç eşim yengeç uzun birliktelik anlaşan çift bak canım şimdi sen böyle anaçsın yani böyle gerçek bayanlar vardırya öyle anne,eş,destekci,düşünen ,duygusal ,anlayışlı sevecen temiz hamarat o da erkek çooook erkek zeki çılgın ya işte mukemmesiniz o ateş sen su o senden cekinir çünkü sen onu söndüre bilirsin yahatta bir tek senin gözüne girmeyi sever seni etkilemek ister ama biraz cekingenidr ama asla çekingen gibi durmaz dersinki yokya ne çikinmesi ama gerçekten çekingendir güçlü yapısının altın hep bir yumuşak hassas biri vardır bunu göstermemesi seni biraz üzebilir ama onun yapısında geli dönüşler yoktur aslında bak mesela tartıştınız sana hemen kırılır ve küser herşey bitmiştir asla pişman olsada özür dilemez yenilgiyi kabul etmez senin barışmak ister içi içini yer sonra seni arar ve senin kavga eder bu aslında konuşma ortamı sağlamak ve kendini af ettirmek tir yani canım geri atım atmaz sana laf sokar sonra da seni sevgiğini dile getirir ve barışır asla senden kopamaz ama sen hep senden kopacağını düşünürsün çünkü sen su grurbusun ateşten korkarsın sana göre oo çok fena ama canım böyle değil o senin için en uygunudur sana heyacan yaşatanıdrsen onsun o sensiz yaşamazŞeniz

bir "evet" mi akrep erkeğini bu kadar değiştiren şey:uhm:
yok evetleri dinlemez ya saf çapkınlıklardır bide evde huzur ve ilgi arar bulamayınca kendini dışarı atar evden kaçar kaçıncada böyle gözleri etrafa milletin nasıl yaşadığına bakar bu aradada ilgi çeker zaten bayanlar etrafda çok ama bu kadardır evet sadece ahlakına kalmış akrep erkeğinin

bende tam tersi ben koç eşim yengeç uzun birliktelik anlaşan çift bak canım şimdi sen böyle anaçsın yani böyle gerçek bayanlar vardırya öyle anne,eş,destekci,düşünen ,duygusal ,anlayışlı sevecen temiz hamarat o da erkek çooook erkek zeki çılgın ya işte mukemmesiniz o ateş sen su o senden cekinir çünkü sen onu söndüre bilirsin yahatta bir tek senin gözüne girmeyi sever seni etkilemek ister ama biraz cekingenidr ama asla çekingen gibi durmaz dersinki yokya ne çikinmesi ama gerçekten çekingendir güçlü yapısının altın hep bir yumuşak hassas biri vardır bunu göstermemesi seni biraz üzebilir ama onun yapısında geli dönüşler yoktur aslında bak mesela tartıştınız sana hemen kırılır ve küser herşey bitmiştir asla pişman olsada özür dilemez yenilgiyi kabul etmez senin barışmak ister içi içini yer sonra seni arar ve senin kavga eder bu aslında konuşma ortamı sağlamak ve kendini af ettirmek tir yani canım geri atım atmaz sana laf sokar sonra da seni sevgiğini dile getirir ve barışır asla senden kopamaz ama sen hep senden kopacağını düşünürsün çünkü sen su grurbusun ateşten korkarsın sana göre oo çok fena ama canım böyle değil o senin için en uygunudur sana heyacan yaşatanıdrsen onsun o sensiz yaşamazŞeniz

ayy ne güzell anlatmışsınn canımm :1rolleyes

ağzına sağlık

anlıyorum canım yaşaman yok zaten anneni dinle oda yaşamıştır yani bu işin şanslısı şansızı yok ama bu geçmesi gereken çekilmesi gereken bir süreç çekeceksin ve bitecek ve inan bana alışacaksın ben de evliliğim başlarında böyle şeyleri yaşadım ve asla düzellemez derdim ama şimdi okadar eşimin ailesiyle aram iyiki anlatamam ve geşke anladıkları göstere bilseydim biz dört elti bir bibnada oturuyoruz sanki 4 kanka gibiyiz hep gülüyoruz hiç tartışmalar olmuyor bir sorun olduğu zaman bile gülerek hal ediyoruz çok güzel ama başta berbattı alışınca insanları çözünce gerçekler çıkıyor herkes kendine göre haklı olduğunu görünce hak verip affediyorsun ben yaştığım aileyi bir dostluğa cevirdim bubu herkez yapabilir iki aile farkları bile zamanlar değişti ve onladan biri oluyorsun yada onlar senin gibi oluyor uyuoyrsun ve kendine uyduruyorsun ortaya inanılmaz bir şey çıkıyor ama eğer mesafeler koyulursa gerçekten tanımıyorsun anlamıyorsun ve hep şuandaki gibi bir ömür boyu sürüyor tanımaya çalış kaçma daha yakın ol ve iyi intikam yakın olmaktır ne kadar yakınsan okadar okadar güvendesin o kadar sırtın sağlam senin yazı okuyamadım değiştirmişsin seni dinlemeyi isterim canım bana özelden de yazabilirsin kendine iyi bak a.s.
elifçiğim özel mesaj yazamıyorum maalesef yeni olduğum için. Ama birtek şunu yazabilirm ben 10 aylık nişanlıyım ve nişanlım 10 yıl önceki lise arkadaşım severek evleniyoruz allahın ziniyle 1 ay sonra düğünümüz var adanadan kırklareline gelin gidiyorum nişanlımın görevi gereği işi orda, neyse fazla uzatmıyayım, nişanlımın ailesinin bizim ne nişanımızda nede düğünümüzde bize hiç bir katkısı olmadı ne maddi ne manevi hiç bir yönden bizimle ilgilenmediler ben bunu görüyorum kolaylıkla ama nişanlım tabiki ailesini annesini savunup duruyor ama oda görüyor oda biliyor biliyorumbu yüzden bana olan ilgisizliklerinden dolayı çok tartıştık nişanlımla ama senin yazdıkların çok iyi çok güzel fikirler uygulayabilmeyi çok isterdim ama böyle bir aileye uygulanırmı sence.

Canim yazilarini takip ediyorum burclarlada bilgin var bayaga, ben evlilik yolunda degilim ama bekarlarada taviselerin vardir herhalde bu arada boga burcuyum (tam boga)..:1rolleyes:

ben ve nişanlım arasında geçenleri anlatayım babyes sende yorumlarmısın .ne nasıl iyimi kötümü:
1-mesela varsayımlar söylüyo şu şöle olsa ne tepki verirsin dio kıskançlığımı hissetmek istiyo galiba onu çok kıskandığımı hissetmelimi yoksa kendimi tutmalımıyım.
2 -arkadaşları gece bazen arıyo gel gezelim die gitmeni istemiyorum diyorum çünkü istemiyorum :) evlenincede çıkamazsın dedim öle beni evde bırakıp .gitsen bile erken gelirsin dedim.allah var oda dinliyo beni
3-internet facesine girip sevmediğim kişileri sildim msn yi açtığında bile haber veriyo aşkım netteyim die
4- ablasına çokdüşkün onedese yapcak gibi sanki hassas ablası biraz.40 yaş bekar ve hep onu kormuş kollamış benimsemiş aramız çok iyi ablası beni sevdiği için çokmutlu asla mecbur bırakmıyo ama düşkün olduğunun farkındayım.
5-nişanlımı çok seviyorum bugün onu çağırdım tatlı kurabye falan yapmıştık güzel bi çay kefyi yapalım.
evlenince ne nasıl olur bilmiyorum ama inş. çok güzel olcak

canım biraz daha acarmısın nasıl bir birliktelik nasıl tanışma ve burçlar sen yaz bana ben cevap yazarım olurmu 4 ay iyi daha taze çok güzel sen yaz canım konuşuruz

bir arkadaş ortamında tanıştı başlarda istemiydm ancak ne olduysa bir anda vazgeçilmezim olu verdi.herşey düzgün gidiyo o balık burcunda bense terazi

evliyken tabiki her şeyi paylaşacaksın herşeyi bilen koça ona göre davranır ama bunu şikayet olarak değil ona dertleşmek olarak anlatki sena yardım etmek istesin biri bize sürekli şikayet ederse hiç dinlemk istemeyiz ama bizimle dertleşirse ona nasıl yardım ederiz diye düşünürüz yani canım ben 10 yıldır evlilim eşimden hiç bir şeyi gizlemedim benim eşim her konuyu bilmeli ve karşılaştığında yaaa dememeli.susmamalı. bilmeli ve bilmemezlikten gelmeli zamanında da konuşmalı herşeyi anlatacaksın ama şikayet yok dertleşmek var

ah canım benım bu nasıhatini dinlicem tatlımvereliniortak

nişanlın su gurbumu . neyse canım bu özellik bütün erkeklerde var laf dinlemesi iyi demekki evlenince sadece seni dinleyecek nişanlıyken sıkma boş ver canım evlenincede hiç boş bırakma laf dinlemesi başkalarına danışması iyi evlenince sen verirsin gazı olur biter idaresi kolay erkek tipidir tabi senin zekice ve asla off demeden uğraşman gerekir ve hep senin sözün geçer uzaktan kumandalı bir koçan olur şimdilik sıkmaki evlenince seni dinlesin şimdi sıkarsan başkalarının yanıda kedi senin yanida aslan olur canım evlenmeden önce böyle delikanlı erkek dirlerdir ya evlenince çocuk olurlar bak canım mesela canım şimdi ona bir şey söylediğinde tepki verir ve sen ne demek istediğini anlatamadan zaman bitiyor ve başkalarının yanına gidiyor dimi sen hep yarım kalıyorsun onun içinde hep haksız olan oluyorsun ama evli olsan sabaha kadar sürebilir istersen bütün zamanlar senin, kaçamazda ve sana hak vermek zorun da kalır acele etme evlen o zaman tatlı tatlı yap

tskler babyes.. bunu evlenince uygulamaya caliscam.. :1rolleyes:

krallar dünyayı yönetir kralıda karısı yönetir :teytey: sevdim bu sözü

gülümse 21merhaba tecrübelerime dayanarak söylüyorum aman kıskansan bile belli etme,bırak o seni kıskansın...bir de dışarı çıkmasına bir kez müsade edersen gerisi geliyor,izin verdiğinde mutlaka erken gelmesini sağla ipin ucunu kaçırmasın yıllar ilerledikçe daha bir umursamaz oluyor erkekler bencillikleri de artıyor.biraz da sosyal bir erkekse dışarısı cazip geliyor.eşlerin birbirine nefes aldırması gereğine inanıyorum ama dediğim gibi dizginler hep sende olmalı,bir de sürekli yeni sorumluluklar eklemelisinki fırsatı olmasın.en güzel sorumluluk yükleme yolu çocuklar.o onlarla ilgilenmenin tadını çıkarırken sen de mutlu aile tablosu çizebilirsin.mutluluklar

Back