Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel atıyım dedim baya uzun uzun anlattım da
yaa çok saol gerçekten çok rahatladım senin gibi birine ihtiyacım vardı insanlar problemlerini yabancı birine anlatınca tarafsız bir cevap alıyoo buda çok iyi birşey bence çok saol...ayrıca tebrikler 4elti aynı çatı altında!çok eglenceli taraflarıda olabiliyodur zamanla dimi:)
slm Elif abla sana bir sey danısmak istiyorum ya ben de alışkanlık olmus en ufak bi tartısma da bitsin o zamn ayrılalım falan diyorum erkek arkadsımın artık beni kaybetme korkusu kalmadı yani bitmiceni o da biliyo ben ne yapmalıyım yaa
çok yanlış bak canım benin erkek kardeşimin 6 yıllık sevgilisi vardı sürekli kız ayrılalım diyordu sonra bizimki peşine düşüyordu kızda kardeşimi çok seviyor kardeşimde kızı bir gün kavga ettiler kız ayrıldı ve kardeşime yarın bana yalvarırsın pişman olursun dedi ve bu sefer kardeşim istemedi artık kim araya girdiyse olmadı erkekler bir süre sonra artık büyüyorlar akılları başlarına geliyor bak canım kardeşim ve sevgilisi 6yıllık ilişkilerini bitirdi yazık oldu herzaman ayrılalım dersin okey ama birgün sınıra gelince çok geç olur bak canım sürekli ayrılalım diye kızlara erkekler güven duymuyor bununla evlenirsen boşanır diye herzaman akılları düşünürler bak canım bunu yapma şakası bile hoş değil aslında bu kozu evlenince kullanaman gerekir şimdi değil çünkü şimdi tehlikeli ama evlenince tuzun kuru olur peki sana git tamam dese ne yaparsın bu devirde artık yeni birinide bulmak çok zor bence elindekinin kıymetini bil tehlikeli şeyler söyleme
çok yanlış bak canım benin erkek kardeşimin 6 yıllık sevgilisi vardı sürekli kız ayrılalım diyordu sonra bizimki peşine düşüyordu kızda kardeşimi çok seviyor kardeşimde kızı bir gün kavga ettiler kız ayrıldı ve kardeşime yarın bana yalvarırsın pişman olursun dedi ve bu sefer kardeşim istemedi artık kim araya girdiyse olmadı erkekler bir süre sonra artık büyüyorlar akılları başlarına geliyor bak canım kardeşim ve sevgilisi 6yıllık ilişkilerini bitirdi yazık oldu herzaman ayrılalım dersin okey ama birgün sınıra gelince çok geç olur bak canım sürekli ayrılalım diye kızlara erkekler güven duymuyor bununla evlenirsen boşanır diye herzaman akılları düşünürler bak canım bunu yapma şakası bile hoş değil aslında bu kozu evlenince kullanaman gerekir şimdi değil çünkü şimdi tehlikeli ama evlenince tuzun kuru olur peki sana git tamam dese ne yaparsın bu devirde artık yeni birinide bulmak çok zor bence elindekinin kıymetini bil tehlikeli şeyler söyleme
merhaba elif abla söledıklerını dınledım eşimlearam şimdi daha iyi en azından beni yerden göğe kadar haklı bulduğuunu söledi.ailesının cahil olduğunu sölesede bazı şeylerı anlayamayacaklar dedi.
benim üzülmeme o daha çok üzülüyormuş öle dedi bende dedımkımadem öle neden tepkısızsın dedı ne yapayım kardeşlerımın eşi kötüyse dedi şimdievden çıkındesem hepsızaten açbeklıyor şimdi süreklı ortalığı karıştırılar dedi.bendededım madem halkı buluyorsun pekı nıye bişey yapmıyosun tepkısız sın dedim.
kardeşimbenım evıme gelmiş.annemde yanına gitmiş kapıyamı koyayım zaten ıyıce uzuklaştım başka ne yapabılırım dedi...
aslında herşeyın farkında ama bişey yapmıyor..veailesı bir haftadır benım evde ya ufff ben 2 ay bile evımde kalmamışken şimdi kaynımla eltımın benım evımde kalıyor olması çok sınırıme dokunuyorkavga etmemek için susuyorum ama içteniçe üzülüyoru neyapayım sence...
ya onu korkutmak için söylüyorum ben de zaten bizim de 2bucuk yıl oldu hiç küsmedik. ben yparsan biter diyerek korkutuyorum onu ama artık duyarsızlasmaya basladı
elıf abla daha oncede sana ılıskımle ılgılı bıseyler sormustum
ben sneın fıkırlerıne cok katılıyorum bende 2.5 sene boyunca aynı bu arkadas gıbı bıtsın bıtsın dedım
nemı oldu yaklasık 25 gun oncesı ayrıldık.sımdı cok pısmanım ama onunkecı ınadınıda bılıyorum.bu arkadasa ıbret olsun dıye yazdım.bıtme nedenıde okulunun uzaması evlılıgın uzamansı falandı o boga ben yengec ıkımızde 23 yasındayız varmı bı care:gitme:
bak canım zaten 2 yılı geçmiş işin heyacanlı kısmi bitmiş bence şansını zorlama erkeklerin eline koz verilmez önce nikah sonra entika yap şimdi değil şimdi sana düşen onu elinde tutmak kibar hoş kız ol birazda eğlenceli ayrılmaktan bahs etme ama herzamanda acık kapı bırak ailen biri uygun görürse ben sala tek kelime demem de hem kaybetme korkusu olsun hemde anne baba lafı dinleyen kız notun artar
işte bir erkeği buldunuzmu size aşıkya hemen nişan yapacan daha alışamadan evlenecen daha ne olduğunu anlamadan çocuk yapacaksın ya işte uzun surdumu heyacanı kalmıyor yani canım yaşadıkların çok normal çünkü en mukemmel erkeğiylede 1 seneden fazla çık böyle olur hayacanı kalmıyor bak ne yap fikrim geldi bir iki gün onunla konuşmaktan uzak dur telefonda konuşunca mutsuz davran çanım sıkkın de bak şimdi sana olayı anlatıyorum seni istemeye gelmişler tamammı ailen uygun görüyor sende istemiyorsun ailen san ısrarla bir konuş sonra kararını ver diyor sonra konuşmayı istemediğini söyle aklımda sen farken nasıl başkasıyla konuşabilirim de bak önce aranı hoş tut bir ikigün geçsin sonra telefonda mesafeli konuş canım sıkkınde hastayımde aslında onu üzmek istemiyorsun sonra bir iki gün araile bu söyle istiyorlarde sonra bir iki gün araile ailem konuşmamı istiyor ne yapayım de ama hep mutsuz hep çaresiz ol bırak sana üzülsün sonra isteyenler ailenin zoruyla konuş coçok iyi ama de bilmiyorum bu konuyu 15 20 gün uzat bakalım ne olacak ama ailene karşı çıkacak biride değilsin tamam çok yorgunu inşallah anlatabilmişimdir canım anlamadığın bir şey varsa sonra konuşuruz hal ederiz canım hadi iyi geceler öptüm canımya ben tatlı lız olmaya çalısıyorum hep söylediginiz gibi yapamaya calısıyrm ama sımarıyo bu kez hep onun istedigi oluyo ya en basitinden birsey soruyorum geçistiriyo böyle eskiden senden baskasını görmüyü gözüm derdi simdi ben erkeğim gözüm kayar tek günlük bi ilişki yasasam seni aldatmıs olmam falan diyo yapmdı bu güne kdr eminim ama bu sekilde demesi bile kırıyo beni bna göre ters. ben de buna cevap olarak o zaman cıkayım hayatından rahat rahat yasa istediklerini diyorum böyle yani bunun gibi bi cok örnek