• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

yaa çok saol gerçekten çok rahatladım senin gibi birine ihtiyacım vardı insanlar problemlerini yabancı birine anlatınca tarafsız bir cevap alıyoo buda çok iyi birşey bence çok saol...ayrıca tebrikler 4elti aynı çatı altında!çok eglenceli taraflarıda olabiliyodur zamanla dimi:)

önerilerinin bir çoğunu okudum da hemen hemen katılabileceğim hiç bir nokta yok kendi hayatımla ilgili.
taktikler bana göre değil. hayata ılımlı bakarım zaten. demokratik ve adil ilkelerim vardır. aynı tarzda biri için benle olmak hiç zor değildir.benim tarzımda olmayanınsa benim tarafımdan seçilmesi imkansızdır.

söylediğiniz takdikleri üzerinde uyguladığım takdirde bu durumdan hiç hoşlanmayacak biri var hayatımda..

ama gene de saygı duyuyorum. yardımcı oldugunuz insanlar mevcut.

bir konuda daha konuşup,sohbetinizi engellemeden çıkıcam..
çalışan arkadaslarınızın sizden daha yaşlı göründüklerini idda etmişsiniz. bunca yıllık iş yaşamına ragmen gencecik duran o kadar çok kadın biliyorum ki..

bence ev hanımı ya da calısan bayan olmakla hiç alakası yok. genetik faktörler,kişisel bakım,beslenme ve spor.. bana kalırsa gençlik iksiri bunlar..

iyi sohbetler dilerim

slm Elif abla sana bir sey danısmak istiyorum ya ben de alışkanlık olmus en ufak bi tartısma da bitsin o zamn ayrılalım falan diyorum erkek arkadsımın artık beni kaybetme korkusu kalmadı yani bitmiceni o da biliyo ben ne yapmalıyım yaa

yaa çok saol gerçekten çok rahatladım senin gibi birine ihtiyacım vardı insanlar problemlerini yabancı birine anlatınca tarafsız bir cevap alıyoo buda çok iyi birşey bence çok saol...ayrıca tebrikler 4elti aynı çatı altında!çok eglenceli taraflarıda olabiliyodur zamanla dimi:)

bizimkiler hepimiz çok kafa eltileriz biz erkeklerimizi bir eve koyup eltiler bide kızlar var parti yapıyoruz inan bana sadece tanıma aşaması zor geçiyor huyu görendikten sonra asılında herşeyin sadece konuşamamak ve anlış anlama olduğu anlaşılıyor bak mesela ben bir eltime bir lafı için kırıldım bunu ona söylemiyorum surat asıyorum eltimde aslında ne söylediğin yada beni kırdığının farkında değil ben surat asınca oda bunu yine surat asıyor diye bana kin duyuyor arada soğukluk oluyor biz bunları hepsini aştık kim kırıldıysa hemen konuşuyor tatlı tatlı yine öyle yaptın ben kırıldım diyor diğeride kasıt olsa bile o an üzülüyor ve çözülüyor biz herşeyimizi konuşarak aştık ne olursa hemen söylüyoruz hiç sorun olmuyor şimdi biz hep bereberiz gece evde eltiler kızlar parti yapıyoruz kocaları yatırıyoruz flim izliyoruz bazen erkeklerle tabu oynuyoruz bir tane eltimiz var o bizden 15 yaş büyükonuda kendimize uydurduk şimdi oda çılgın bilmiyorum çok hoş bir haytımız var şimdi bide yaz geliyor topta oynarız piknikler falan ... neyse aslında şu tanıma aşamsını biran önce aşsanız soğuklukta olmasa zamanla en yakın dostun oluyor eltin

merhaba elif abla söledıklerını dınledım eşimlearam şimdi daha iyi en azından beni yerden göğe kadar haklı bulduğuunu söledi.ailesının cahil olduğunu sölesede bazı şeylerı anlayamayacaklar dedi.
benim üzülmeme o daha çok üzülüyormuş öle dedi bende dedımkımadem öle neden tepkısızsın dedı ne yapayım kardeşlerımın eşi kötüyse dedi şimdievden çıkındesem hepsızaten açbeklıyor şimdi süreklı ortalığı karıştırılar dedi.bendededım madem halkı buluyorsun pekı nıye bişey yapmıyosun tepkısız sın dedim.

kardeşimbenım evıme gelmiş.annemde yanına gitmiş kapıyamı koyayım zaten ıyıce uzuklaştım başka ne yapabılırım dedi...

aslında herşeyın farkında ama bişey yapmıyor..veailesı bir haftadır benım evde ya ufff ben 2 ay bile evımde kalmamışken şimdi kaynımla eltımın benım evımde kalıyor olması çok sınırıme dokunuyorkavga etmemek için susuyorum ama içteniçe üzülüyoru neyapayım sence...

slm Elif abla sana bir sey danısmak istiyorum ya ben de alışkanlık olmus en ufak bi tartısma da bitsin o zamn ayrılalım falan diyorum erkek arkadsımın artık beni kaybetme korkusu kalmadı yani bitmiceni o da biliyo ben ne yapmalıyım yaa

çok yanlış bak canım benin erkek kardeşimin 6 yıllık sevgilisi vardı sürekli kız ayrılalım diyordu sonra bizimki peşine düşüyordu kızda kardeşimi çok seviyor kardeşimde kızı bir gün kavga ettiler kız ayrıldı ve kardeşime yarın bana yalvarırsın pişman olursun dedi ve bu sefer kardeşim istemedi artık kim araya girdiyse olmadı erkekler bir süre sonra artık büyüyorlar akılları başlarına geliyor bak canım kardeşim ve sevgilisi 6yıllık ilişkilerini bitirdi yazık oldu herzaman ayrılalım dersin okey ama birgün sınıra gelince çok geç olur bak canım sürekli ayrılalım diye kızlara erkekler güven duymuyor bununla evlenirsen boşanır diye herzaman akılları düşünürler bak canım bunu yapma şakası bile hoş değil aslında bu kozu evlenince kullanaman gerekir şimdi değil çünkü şimdi tehlikeli ama evlenince tuzun kuru olur peki sana git tamam dese ne yaparsın bu devirde artık yeni birinide bulmak çok zor bence elindekinin kıymetini bil tehlikeli şeyler söyleme

çok yanlış bak canım benin erkek kardeşimin 6 yıllık sevgilisi vardı sürekli kız ayrılalım diyordu sonra bizimki peşine düşüyordu kızda kardeşimi çok seviyor kardeşimde kızı bir gün kavga ettiler kız ayrıldı ve kardeşime yarın bana yalvarırsın pişman olursun dedi ve bu sefer kardeşim istemedi artık kim araya girdiyse olmadı erkekler bir süre sonra artık büyüyorlar akılları başlarına geliyor bak canım kardeşim ve sevgilisi 6yıllık ilişkilerini bitirdi yazık oldu herzaman ayrılalım dersin okey ama birgün sınıra gelince çok geç olur bak canım sürekli ayrılalım diye kızlara erkekler güven duymuyor bununla evlenirsen boşanır diye herzaman akılları düşünürler bak canım bunu yapma şakası bile hoş değil aslında bu kozu evlenince kullanaman gerekir şimdi değil çünkü şimdi tehlikeli ama evlenince tuzun kuru olur peki sana git tamam dese ne yaparsın bu devirde artık yeni birinide bulmak çok zor bence elindekinin kıymetini bil tehlikeli şeyler söyleme

ya onu korkutmak için söylüyorum ben de zaten bizim de 2bucuk yıl oldu hiç küsmedik. ben yparsan biter diyerek korkutuyorum onu ama artık duyarsızlasmaya basladı

onu korkutmak için ayrlmayı değilde baska yöntemler var mı onu nasıl korkutabilirim kaybetme korksu nasıl yasatılır??????

elıf abla daha oncede sana ılıskımle ılgılı bıseyler sormustum
ben sneın fıkırlerıne cok katılıyorum bende 2.5 sene boyunca aynı bu arkadas gıbı bıtsın bıtsın dedım
nemı oldu yaklasık 25 gun oncesı ayrıldık.sımdı cok pısmanım ama onunkecı ınadınıda bılıyorum.bu arkadasa ıbret olsun dıye yazdım.bıtme nedenıde okulunun uzaması evlılıgın uzamansı falandı o boga ben yengec ıkımızde 23 yasındayız varmı bı care:gitme:

merhaba elif abla söledıklerını dınledım eşimlearam şimdi daha iyi en azından beni yerden göğe kadar haklı bulduğuunu söledi.ailesının cahil olduğunu sölesede bazı şeylerı anlayamayacaklar dedi.
benim üzülmeme o daha çok üzülüyormuş öle dedi bende dedımkımadem öle neden tepkısızsın dedı ne yapayım kardeşlerımın eşi kötüyse dedi şimdievden çıkındesem hepsızaten açbeklıyor şimdi süreklı ortalığı karıştırılar dedi.bendededım madem halkı buluyorsun pekı nıye bişey yapmıyosun tepkısız sın dedim.

kardeşimbenım evıme gelmiş.annemde yanına gitmiş kapıyamı koyayım zaten ıyıce uzuklaştım başka ne yapabılırım dedi...

aslında herşeyın farkında ama bişey yapmıyor..veailesı bir haftadır benım evde ya ufff ben 2 ay bile evımde kalmamışken şimdi kaynımla eltımın benım evımde kalıyor olması çok sınırıme dokunuyorkavga etmemek için susuyorum ama içteniçe üzülüyoru neyapayım sence...

devam et sen bir şey deme o fark ediyorya ona destek ol zamanla erkek olduğunu hatırlar sadece destek ol emeğini hatırlat sen bilirsin de kendini hiç söyleme sen eşinin emeğine üzül ailesinin evi kullanmasına değil bu daha etkili olur evine üzülürsen oda derki sen benim karımsın onlarda ailem der ama sen eşinin emeğine üzülürsen evine değil bir gün patlar merek etme aslında beninde başımda var aynı sorun beninde memleketdeki kaynım kiramızı kiracıdan alıyor ama bize yollamıyor durumu kötü kullanıyor neyse eşime olsun muhtaç diyorum sağol çok iyisin diyor aradada ona ya şimdi kiran gelseydi şunu sana yapardık ona hoş gelen şeyleri sayıyorum kendimi ve çocuklarımı hiç katmıyorum ve ay nezorluklarla yaptın neler çektin diye ama kaynımda ikinci evinin borcu var yanı onun için sıkışıyor yani adam yatırım yapmış yani neyse 2 3 aydır nefes aldırmıyor kaynıma galiba hal oluyor hadi darısı başına

ya onu korkutmak için söylüyorum ben de zaten bizim de 2bucuk yıl oldu hiç küsmedik. ben yparsan biter diyerek korkutuyorum onu ama artık duyarsızlasmaya basladı

bak canım zaten 2 yılı geçmiş işin heyacanlı kısmi bitmiş bence şansını zorlama erkeklerin eline koz verilmez önce nikah sonra entika yap şimdi değil şimdi sana düşen onu elinde tutmak kibar hoş kız ol birazda eğlenceli ayrılmaktan bahs etme ama herzamanda acık kapı bırak ailen biri uygun görürse ben sala tek kelime demem de hem kaybetme korkusu olsun hemde anne baba lafı dinleyen kız notun artar

elıf abla daha oncede sana ılıskımle ılgılı bıseyler sormustum
ben sneın fıkırlerıne cok katılıyorum bende 2.5 sene boyunca aynı bu arkadas gıbı bıtsın bıtsın dedım
nemı oldu yaklasık 25 gun oncesı ayrıldık.sımdı cok pısmanım ama onunkecı ınadınıda bılıyorum.bu arkadasa ıbret olsun dıye yazdım.bıtme nedenıde okulunun uzaması evlılıgın uzamansı falandı o boga ben yengec ıkımızde 23 yasındayız varmı bı care:gitme:

canım seni hatırlıyorum ama konu hatırlamıyorum kusura bakma o kadar konu okuyorumki bir okadar özelden biraz üsten hatırlatsan bende bir cevap yazarım canım okey

bak canım zaten 2 yılı geçmiş işin heyacanlı kısmi bitmiş bence şansını zorlama erkeklerin eline koz verilmez önce nikah sonra entika yap şimdi değil şimdi sana düşen onu elinde tutmak kibar hoş kız ol birazda eğlenceli ayrılmaktan bahs etme ama herzamanda acık kapı bırak ailen biri uygun görürse ben sala tek kelime demem de hem kaybetme korkusu olsun hemde anne baba lafı dinleyen kız notun artar

ya ben tatlı lız olmaya çalısıyorum hep söylediginiz gibi yapamaya calısıyrm ama sımarıyo bu kez hep onun istedigi oluyo ya en basitinden birsey soruyorum geçistiriyo böyle eskiden senden baskasını görmüyü gözüm derdi simdi ben erkeğim gözüm kayar tek günlük bi ilişki yasasam seni aldatmıs olmam falan diyo yapmdı bu güne kdr eminim ama bu sekilde demesi bile kırıyo beni bna göre ters. ben de buna cevap olarak o zaman cıkayım hayatından rahat rahat yasa istediklerini diyorum böyle yani bunun gibi bi cok örnek

elif abla eşim şirket değiştirecek benımde makınam bozudu belkıbir ay belkı 15 gunçinde türkıyeye gideceğahaiz gitmesekde ev değişeceği için mecbur eşya alacagız.iki gundur elımde yıkıyorum çamasırları oğlum daha 18 aylık kendısıde görüyor benım ne sıkıntılar la o eve geçmeyı beklediğimi ben bugun 4.senemize girdık evleneli ben evlendım yurt dışına geldım biçok seyım eksıkdı ama bir gun olsun eşimın yuzunevurmadım sabrettım eltımde aynı evlendı kaynımın peşine takıldı geldı ama sabretmiyor malesef emen evım arabam olsun istiyor.hadi bunları geçtim.
aksam gördü eşim halımı dedı az kaldı canım sende sıkıntı çekıyorsunbende dedım olsun canım çekerım öle konuştuk türkıyede herşeyın olduğuan geldı konu bende dedım ben eve eşyaya hayran değilimeşya eskır gider önemli değil önemli olan bizim emeğimiz var dedım.kendısıde biliyor ben düğün ncesı 2. gunde bir nöbetteydım sırf evlenınce rahat edelım dıye ..

bide bana aksam dediki eltımın güldüğüne bakmayacakmışım onunda eşi onu bırakıp çalışmaya gidiyormuş onada yazıkmış bende dedım evet onada yazık ama ben ne yapabılırım. dedım.zamanında bende senden ayrı kaldım dedım(.eşim doğuma yetişemişti kardeşi yüzünden)bideonun için mi üzüleyım dedım. üzül tabı öle düşünme yazık dıyor ya gelde deirme sırıtıyor bide uzu ettı benı aksam...

madem farkındasın be adam benı nıye üzüyorsun tepkını göstersene ailene...

sanmakı herşeye katlanırım senı sevmeseydım bunları çekmezdım dedim senı seviyorum ailenın yaptıkları için seden vazgeçmem ama birgun sevgim biterse kımseyı çekemem dedım...

elifciim iyi geceler bitanemm olumunekankayizsmile

ben daha önce durumumu anlatmıştım ve onun için senden taktik almıştım (gerçi o kadar çok olay okuyosun ki benimkini hatırlamanı beklemiyorum aklinialirimsmile ) ama o durum bitti artık ben o şahsı yaklaşık 3 aydır pek görmüyordum meğerse eski sevgili ile hemen nişanlanmış ve evlenmiş ohaoldumsmile
anlamadığım nokto kız da erkek de birbirleri hakkında demedikleri hakaret kalmamışken aileler bile tartışmalara dahil olmuşken ne değişti de birden bu evlilik oldu bilemiyorum alsanaalsanasmile

ona haddini bildirmeyi çok çok istiyordum ama malesef artık evli biriyle uğraşmam doğru olmaz diye düşünüyorum

ve bugün onu gördüm ve halaa beni görmek için tuhaf bi şekilde çaba veriyor olduğum yerden sebepsiz yere gelip geçerek bakıyor :oklava: bugün dövesim geldi yaa :mymeka:

sadece haber vermek istedim canım sana da Şeniz

ya ben tatlı lız olmaya çalısıyorum hep söylediginiz gibi yapamaya calısıyrm ama sımarıyo bu kez hep onun istedigi oluyo ya en basitinden birsey soruyorum geçistiriyo böyle eskiden senden baskasını görmüyü gözüm derdi simdi ben erkeğim gözüm kayar tek günlük bi ilişki yasasam seni aldatmıs olmam falan diyo yapmdı bu güne kdr eminim ama bu sekilde demesi bile kırıyo beni bna göre ters. ben de buna cevap olarak o zaman cıkayım hayatından rahat rahat yasa istediklerini diyorum böyle yani bunun gibi bi cok örnek
işte bir erkeği buldunuzmu size aşıkya hemen nişan yapacan daha alışamadan evlenecen daha ne olduğunu anlamadan çocuk yapacaksın ya işte uzun surdumu heyacanı kalmıyor yani canım yaşadıkların çok normal çünkü en mukemmel erkeğiylede 1 seneden fazla çık böyle olur hayacanı kalmıyor bak ne yap fikrim geldi bir iki gün onunla konuşmaktan uzak dur telefonda konuşunca mutsuz davran çanım sıkkın de bak şimdi sana olayı anlatıyorum seni istemeye gelmişler tamammı ailen uygun görüyor sende istemiyorsun ailen san ısrarla bir konuş sonra kararını ver diyor sonra konuşmayı istemediğini söyle aklımda sen farken nasıl başkasıyla konuşabilirim de bak önce aranı hoş tut bir ikigün geçsin sonra telefonda mesafeli konuş canım sıkkınde hastayımde aslında onu üzmek istemiyorsun sonra bir iki gün araile bu söyle istiyorlarde sonra bir iki gün araile ailem konuşmamı istiyor ne yapayım de ama hep mutsuz hep çaresiz ol bırak sana üzülsün sonra isteyenler ailenin zoruyla konuş coçok iyi ama de bilmiyorum bu konuyu 15 20 gün uzat bakalım ne olacak ama ailene karşı çıkacak biride değilsin tamam çok yorgunu inşallah anlatabilmişimdir canım anlamadığın bir şey varsa sonra konuşuruz hal ederiz canım hadi iyi geceler öptüm canım

Back