işte bir erkeği buldunuzmu size aşıkya hemen nişan yapacan daha alışamadan evlenecen daha ne olduğunu anlamadan çocuk yapacaksın ya işte uzun surdumu heyacanı kalmıyor yani canım yaşadıkların çok normal çünkü en mukemmel erkeğiylede 1 seneden fazla çık böyle olur hayacanı kalmıyor bak ne yap fikrim geldi bir iki gün onunla konuşmaktan uzak dur telefonda konuşunca mutsuz davran çanım sıkkın de bak şimdi sana olayı anlatıyorum seni istemeye gelmişler tamammı ailen uygun görüyor sende istemiyorsun ailen san ısrarla bir konuş sonra kararını ver diyor sonra konuşmayı istemediğini söyle aklımda sen farken nasıl başkasıyla konuşabilirim de bak önce aranı hoş tut bir ikigün geçsin sonra telefonda mesafeli konuş canım sıkkınde hastayımde aslında onu üzmek istemiyorsun sonra bir iki gün araile bu söyle istiyorlarde sonra bir iki gün araile ailem konuşmamı istiyor ne yapayım de ama hep mutsuz hep çaresiz ol bırak sana üzülsün sonra isteyenler ailenin zoruyla konuş coçok iyi ama de bilmiyorum bu konuyu 15 20 gün uzat bakalım ne olacak ama ailene karşı çıkacak biride değilsin tamam çok yorgunu inşallah anlatabilmişimdir canım anlamadığın bir şey varsa sonra konuşuruz hal ederiz canım hadi iyi geceler öptüm canım
ne olur biliyomusn hemen annemle konusur ortlagı karsıtırır bana yemin et der edemem bu plan suya düser:S