Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bak hepimiz böyle hatalar yaptık işte bunu için ben bu bölümü açtım bak canım şimdi senin nişalın psikolojisi batmış niye çünkü seni dinliyor annesini dinliyor ne nazıkki kaynını dinliyor yani aslında çok caresiz sen mesela bakınyor olmuyor ne yapayım diye bilirsin ama nişanlın bide sana üzülüyor etkisiz değersiz ne yapacağını bilmiyor işte ben hep diyorumya erkekler bekarken erkekler aslan gibi işte bu zamanlarda kedi gibi oluyorlar ve bir ömür boyu böyle kalıyorlar çünkü şimdi etkisiz kalıyorlarla sözleri dinlenmiyor taamam ben büyüdüm saygılı olayım işte bittileri anlar bunlar bak tatlım anladığım kadarıyla şuan ayrısınız yana aranız soğuk hemen bu duruma bir el at bak canım uzun zamandır berabersiniz yani zaten ilişki sallantıda gizemin kalmamış yani artık seni çok iyi tanıyor hemem ara aranı düzelt herkes ne diyorsa sen ona sen bilirsin de özellikle onu ailesinin yanında mesela duvar rengimi nişanlım bilirde bu ona güven veriri erkek olduğunu hatırlatır ben bir erkeğim bu da benim karım olacak sonra senin gönlüne göre davranır ve ailesine cevap verir kendine güvenen erkek hakını savunur bunuda sen yapacaksın istediğini ona söyle deki ya şimki duvarlarımız bej olsa ev ne kadar ferah olur sen işten gelirsin ferah evinde vs... ama canım sen bilirsin nasıl istiyorsan öyle olsun ben sana uyarımda bak nasıl seninb dediklerin oluyor bak cak nişanlını kaybetteme hemem yetiş erkekliğini kaybetmek üzere herşeyi boş ver guru murur boş ver bunlar şeytan oyunları sen ara yazık çocuğa şimdi nasıl tesellileri alıyordur boşvar sana kızmı yok zaten anlaşamazdınız herşeyde bir hayır var diye hemem çalışmalara başla kaleyi teslim etmek yok
bide canım kayınlar karışır eltiler karışır kaynanalar karışır bunlar herzaman olur her evlilikte olan şayler şimdi sen kendini bileceksin preslede evlenseydim bunlar olurdu diyeceksin sınvındaki kazık sorular cavap verme boş bırak sen konuştukca eşin susar bu hiç bir zaman unutma bak güler yüzle hepsini kölen halıne getirirsin ne demişler dostunu yakın tut düşmanını daha yakın onlara yakın ol
evet şuan ayrıyız.pazar günü sokak ortasında bana bağırması kolumdan tuttu hırpalayacaktı nerdeyse.ben de o sinirle verdim yüzükleri eline.akşama doğru annesi aradı.annesine bitti dedim hakkı yok bu kadar gururumu kırmaya dedim.annesi bitirdiysen bişey diyemem dedi.sonra annemi istedi telefona.annelerimiz konuştu.şuan nişanlımı ben ararsam ipleri ona vermiş olmaz mıyım?hem yüzükleri eline verip hem de ilk adımı atmam sakıncalı olmaz mı?ilerde bi tartışma yaşarsak sanki nasılsa bu bana yine dönmüştü diye düşünüp beni ya ciddiye almazsa?ev konusunda onun üstüne çok gittim.eğer şimdiye kadar ben bilmem beyim bilir düşüncesinde olsaydım eğer dediğin gibi onu ön plana çıkartsaydım bu sorunlar yaşanmayacaktı çok da huzurlu olacaktık.aramız düzeldikten sonra dediklerini yapmak istiyorum.ama şimdi onu ararsam hata yapmış olucam ve bi ömür kozları eline vermiş olcam gibi geliyor bana..yanlış mı düşünüyorum?
gerçekten harika anlatmışsın elif ablacım...çok ama çok teşekkür ederim.eğer bir gelişme olursa mutlaka sana da haber vericem.evliliğe adım atmak gerçekten çok zormuş ama verdiğin akıllıca çözümler bana gerçekten büyük moral oldu.inş aramız düzelir.kendine çok iyi bak ablacım hayırlı akşamlar...
benim derdimde çok büyük nişanlım demiyim eşim artık çünkü nikahımızı yaptık 2 hafta sonrada düğünümüz var ama o çok ilgisiz davranıyo bana değerli olduğumu hiç hissettirmiyo umursamaz tavırlarından bıktım usandım artık bazen diyorum nie çekiyorum bu adamı d,e ama kahretsin ona deliler gibi aşıgım ama bu aşk beni çom yıprattı herşey tek taraflı oluyo ben ndan da bişşiler bekliyorum na pıcam yaaamafoldumben
uzun süreli bir ilişkimi eğer öyleise canım bu normal çünkü aşkı bitirmiş oluyorsunuz erkeklerin aşkı cabuk biter onun için erkeği hızlı bir aşk yaşatacan daha gözünü acmandan evli olucan daha alışamadan çocuk yapacan sonrada olgunlaşır işi kurtarırsın neyse canım bana birazanlat nasıl başladı ne oldu nasıl kısaca anlat ne yapabileceğimize bir bakalımhihoyyyt
canım daha 1.5 sendedir birlikteyizz bni sevdiğini aşık olduğunu biliyorum ama belli etmiyo çok umursamaz görünüyo şımarırsın dio değerli olduğumu belli etmiyo şaşırdım napıcağımı tükenmek üzereyim gerçekten
çok şekersiniz :) sizi çok sevdim olumunekankayizsmile benimde evlilik tarihim yakın olduğu bi bakayım dedim, arkadaşların problemlerine üzüldüm ama pozitif ve yardımsever yaklaşımlarınıza bayıldım.
ne zaman istersen :dance:slm babys yorumlarını okudum çok etkilendim...süpersin arkadaş olmak isterim!belki fikirlerine ihtiyaç duyabilirim...
Merhabalar Babyes...
Son zamanlarda sesim çıkmıyordu,sanmayınki sizi unuttum.Hayır asla unutmadım,hergün topiğinizi ziyaret ediyor,soru ve sorunlara verdiğiniz cevapları,çözüm yollarını dikkatlice okuyordum.
Beni sorarsanız ÇOK ŞÜKÜR RABBİME herşey yolunda
Onun buraya gelip gitmesi bizim beraberliğimize taze kan verdi.Daha canlıyız.Zaman zaman yine kıskançlıkları oluyo;ama uzatmıyo CANIM AĞIR ABİMlmaz::dance:
Ailesini harekete geçirdi,ailelerimiz görüştü,Mayısta istemeye gelecekler ve küçük nişan olacak.Kocaman bi MUTLULUK,tatlı bi heyecan var,e birazda stres.Herkesde böyle mi olur bu duygular bilmiyorumkismile
Onla aşamadığımız 2konu var,bazen ufak tartışıyoruz,sonra anlaşıyoruz,ikna oluyor;ama öyle sanıyorumki barışmak için tamam diyor.Umarım bu sorun olmazda bende bunuda paylaşmak zorunda kalmam;çünkü canımı sıkan konular.Sözkonusu dahi olsun istemiyorum.Zamanın benim lehimde ilerlemesini diliyorum Rabbimden.
Sizinde ALLAH yardımcınız olsun,yoğun bi hayatınız olduğunu yazmıştınız,o yoğun hayatınız arasında bizleride ihmal etmiyo,herkese cevap vermeye çalışıyo,yakın ilgi gösteriyorsunuz.
Her defasında TEŞEKKÜR EDİYORUM;ama bence alakanız yanında az kalıyo;fakat benim elimdende bu geliyor.
Size Kolaylıklar,arkadaşlarada çözümlü günler diliyorum.
SEVGİYLE KALIN.a.s.
slm babyes sana ihtiyacım var bana ancak sen yardımcı olabilirsin diye düşünüyorumm...kendimden biraz bahsedeyim 2.5 yıllık evliyim 1.5 yaşında bir oğlum var.eşim kardeşiyle beraber bir restorant işletmeciliğini yapıyor çok şükür herşey yolunda ama ufak bir sorunumuz var kaynım birkaç aya kadar evlenecek ve eltim olacak kızla pek anlaşamıyoruz şimdiden işin kötüsü aynı apartmanda oturmak zorundayız kapılarımız karşılıklı olacak.ne söylesem kızın zoruna gidiyo aslında iyi geçinmek istiyorum eşim ve kaynım için onların üzülmesini istemiyorum ama karşı tarafın pek umrundada deil.ben büyük gelin olarak üstüme düşenleri yapmak zorundayım ama....yakında ev için alışverişe gidilecek ben gitmek istemiyorumm görümcemde uzakta çocuklarıyla meşgul napıcam gitsem bi dert gitmesem bi dert...sürekli bana surat yapıyo anlam vermiyoruummm....galiba beni biraz kıskanıyooo ama ben bunu düşünmesi gerekecek davranışlarda bulunmadıımm eminin kendimden eşimde bu konuyla ilgili beni sürekli uyarıyoo alttan al daha bize alışmadı yabancılık çekiyo die..of kendimi zor durumda hissediyoruumm.
benimde bir derdim var özel msj atmaya çalıştım ama 50 tane msj atmanız gerekli falan yazıyor atamıyorum napıcam