canım ben terazi, nişanlım yay burcu , şuan nişanlım askerde ve 1 ay sonra gelicek temmuzda da evlicez kısmetse, sence uyumlumuyum, ve nişanlım çok sinirli hemen herşeye sinirleniyor bağırıp çağrıyo, etraftı bi varmış yokmuş hiç ilgilendirmiyo onu, çok kızdıysa kim olursa olsun bağırıyor, bütün millet bizi izliyor, öle durumlarda üstüne çok gitmiyorum daha çok sinirleniyo ama aşırıya gidersede bende bağırıyorum susuyo, ama 1-2 gün geçsin haklısın kendimi tutamıyorum ama bi daha yapma tutamıyorum endmş napıyım diyo, direk özürdilemiyo ama özürdiliyomuş gibi konuşuyo canım napmam gerek
bak canım aslında çok güzel bir çiftsiniz ateş grubu kişiler çok iyidir ama işte sinirli oluyorlar ama o an bile pişman olurlar bak canım biri üzmekten çok korkarlar ama yaprlar ve asla sala boyun eğmezler mesela küstüpğünüzde barışmak için içini yer altan almaz diyelimki gerçekten suçlu o zaman yine ara kavga eder ama aslında kavga çıksında konu acılsında gönlünü alsın yani barışması bile inatından barışmaya benzemez bak canım hemen kalk bir ayna al eline en tatlı en masun halini bul ve seni kırdığı zaman bu bakışı yap tabi önce bunu ona belli et ateş grubu insanlar asla masumıyete dayanamaz sende yap bide terazisin zaten sana karşı zayıf aslın şanslısın bide zamanlar olgunlaşır sinirin yener :hooray: