Bence de ama gerçekten anlattığın gibiyse.asıl muhafazakârsa çabuk karar vermesi gerek asıl.islamda 3 görüşme ideal der mesela.ciddiyete adım atmak için.Bu kadar muhafazakar biri bu şekilde düşünen biriyle 5 ayda evlenmeye karar vermez gibi geldi bana. Konu fake gibi.
içten ibadet eden, kendi inanışlarını başkasına dayamayan, gözü sadece karısında olan erkekler numune gibi olduğundan sanırım değeri anlaşılmamış.
Gerçekten haram diye kendine, çevreye bakarken sakınan, gözüne, eline, diline dikkat eden, dinini kendi içinde yaşayan, ağzında salyalarla başkalarına sataşmadan sadece önüne bakan muhafazakar adam candır.
Yahu bende diyorum ki o zaman ayrilirsin . Etrafta hiç dini hassasiyeti olan insan görmediniz sanırım . Risk almak istemeyen bu seekilde düşünen biriyle beraber olmamalı zaten . Libidosu az olan cinsellik yaşamayan erkek yok demiyorum ben yorumumda . Ülkede hatri sayılır insan evlenmeden cinsellik yaşamıyor bunu erkek tercih ettiğinde neden gay oluyor ? Belki kadıni arzulamiyor adam olamaz mı
Bence de ama gerçekten anlattığın gibiyse.asıl muhafazakârsa çabuk karar vermesi gerek asıl.islamda 3 görüşme ideal der mesela.ciddiyete adım atmak için.
Resmi nikahtan once dini nikah yasal degilÇok yakın arkadaşımın eşi çok muhafazakar. Evlenmeden önce tek bir temas bile olmadı. Arkadaşım bir kadın olarak temas olmadığı İçin çok zorlandığını söylemişti. Çocuğun bu kadar dirayetli olması sinirini bozuyordu. Neyse.. evlendiler. Adam yüksek libido çıktı. Yani gerçekten yıllardır koruduğu çizgiyi bozmak istemediği için bu kadar güçlü bir irade sergilemiş. Ancak konuşmalarında evlenmeyi ve tensel teması çok istediğini söylemişti..
Beyefendinin çok güçlü bir iradesi olabileceğini düşünüyorum. İmam nikahını evlenmeden fazla bir süre önce yaparsanız anlama fırsatınız olabilir diye düşünüyorum.
Katılmıyorum. Kadının biri çıksa ve dese ki "muhafazakar biriyim, görüştüğüm adam öpüşmek sevişmek vs istiyor" dese burdaki yorumların çoğu gene erkeği suçlar.Çifte standart olması normal(ki bence o da yok) kim hak vermiş ki evlenmeden önce öpüşmeyen kadınlara ? Yıllar yılı da siteyi okurum.isteksiz kadınlara da aynı acımasız yorumlar yapılıyor.madem istemiyorsun neden evlendin deniyor, birbirinizi tanımadan, ten uyumunuzu bilmeden neden evlendin deniyor ya da eşinin hakkı kendinizi biraz zorlayın deniyor.şanslısın kıymetini bil deniyor.haa vajinismus olur, doğum olur ona anlayış gösterilmesini bekliyor üyeler.hastalık sonuçta.yine de erkeklerin bu durumuyla bir değil.erkeğin cinsellikte payı çok daha büyük.kadınlarda kayganlık sorunu bir şekilde hallolur ama erkekte iş yoksa konu kökten kapanıyor.
Haklılık payın var ama dediğim gibi erkeklerin cinsel sorunlarının çözümü çok daha karmaşık ve sonuca ulaşma ihtimali daha düşük.doğal olarak da daha riskli bir durum.bilmediğimiz adam hakkında neden olumlu seçeneği düşünmeliyiz bir de.Katılmıyorum. Kadının biri çıksa ve dese ki "muhafazakar biriyim, görüştüğüm adam öpüşmek sevişmek vs istiyor" dese burdaki yorumların çoğu gene erkeği suçlar.
Evlenmeden bir şey yaşamak istemeyen kadınlar olduğu gibi erkekler de olabilir. Ama yoook pardon olamaz. Erkek istemiyorsa ya bi yeri kalkmıyordur ya gaydir. Kadın istemiyorsa enn doğal hakkıdır
Çok yakın arkadaşımın eşi çok muhafazakar. Evlenmeden önce tek bir temas bile olmadı. Arkadaşım bir kadın olarak temas olmadığı İçin çok zorlandığını söylemişti. Çocuğun bu kadar dirayetli olması sinirini bozuyordu. Neyse.. evlendiler. Adam yüksek libido çıktı. Yani gerçekten yıllardır koruduğu çizgiyi bozmak istemediği için bu kadar güçlü bir irade sergilemiş. Ancak konuşmalarında evlenmeyi ve tensel teması çok istediğini söylemişti..
Beyefendinin çok güçlü bir iradesi olabileceğini düşünüyorum. İmam nikahını evlenmeden fazla bir süre önce yaparsanız anlama fırsatınız olabilir diye düşünüyorum.
Arkadaşlar adamın acelesi de yok. 7 ay sonra nişan yaparız diyor.Bence de ama gerçekten anlattığın gibiyse.asıl muhafazakârsa çabuk karar vermesi gerek asıl.islamda 3 görüşme ideal der mesela.ciddiyete adım atmak için.
Ya orası öyle ama evlenmeden herkesi deneme gibi bi şansımız da yok ki.Haklılık payın var ama dediğim gibi erkeklerin cinsel sorunlarının çözümü çok daha karmaşık ve sonuca ulaşma ihtimali daha düşük.doğal olarak da daha riskli bir durum.bilmediğimiz adam hakkında neden olumlu seçeneği düşünmeliyiz bir de.
hani şunu söylese arkadaşın verdiği örnekteki gibi, sizinde aklınızın ucundan böyle bir şey geçmezdi, hislerinizde haklı gibisiniz, bende olsam düşünürdüm.Çok yakın arkadaşımın eşi çok muhafazakar. Evlenmeden önce tek bir temas bile olmadı. Arkadaşım bir kadın olarak temas olmadığı İçin çok zorlandığını söylemişti. Çocuğun bu kadar dirayetli olması sinirini bozuyordu. Neyse.. evlendiler. Adam yüksek libido çıktı. Yani gerçekten yıllardır koruduğu çizgiyi bozmak istemediği için bu kadar güçlü bir irade sergilemiş. Ancak konuşmalarında evlenmeyi ve tensel teması çok istediğini söylemişti..
Çocuktan sonra eskisi gibi olan pek yoktur zaten.zamanla bıkan da var tabi.beş parmağın beşi de bir değil.Hayat tarzından dolayı olabilir..sevgikiykem dip dibe olanların da evlenince süper cinsel hayatı olacağının garantisi de yok ki. Mesela eşimle biz sevgiliyken o kadar istekli vs idik ama evlenince hele çocuktan sonra eskisi gibi olmadı..
Eşcinsel ilan edilmemiş ki.olabileceklerden dem vuruyoruz.kim kesin konuşmuş.Muhafazakar erkek ve kapalı kız arkadaşının nikah olmadan birbirlerinin evinde kaldığını öğrenince çok şaşırmıştım. Kimi kandırıyorlar acaba diye düşünüp yadırgamıştım. Şimdi kendi prensiplerine göre yapması gerekeni yapıyor diye eleştirecek miyiz bu adamı? Herkes .msalak olmak zorunda mı, inancın gereği diye bir şey yok mu? Hem muhafazakar görünüp kadınlarla yatıyor bu adamlar diye öfke saçılıyor, hem de göründüğü gibi yaşayanlar eşcinsel ilan ediliyor bu forumda. Ama sanırım milletin derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Ya da kendi habitatlarından hiç çıkmamışlar
Ön sayfalarda gördüm, paravan evlilik istiyor olabilir yazılmışEşcinsel ilan edilmemiş ki.olabileceklerden dem vuruyoruz.kim kesin konuşmuş.
Eee olabilir.olmaya da bilir ?.dindar diye adamı övsek bu ihtimal ortdan kalkmıyor ki.cinsel sıkıntısı olmadığı kesinleşirse takdir ederiz yani inancının arkadasında duruyor diye.Ön sayfalarda gördüm, paravan evlilik istiyor olabilir yazılmış
Adam istese alır bir hap, evlenmeden önce ispatlar kendini ve bu ihtimali ortadan kaldırır. Yani ihtimal her zaman vardır. Evlenip çocuk yapınca defteri kapatan erkekler de var ona bakarsanEee olabilir.olmaya da bilir ?.dindar diye adamı övsek bu ihtimal ortdan kalkmıyor ki.