Evlenmeden önce bilmek istiyorum

Adam istese alır bir hap, evlenmeden önce ispatlar kendini ve bu ihtimali ortadan kaldırır. Yani ihtimal her zaman vardır. Evlenip çocuk yapınca defteri kapatan erkekler de var ona bakarsan
Evet valla.hayat kumar zaten.bu işler böyle.herşeyi bilerek yaşanmaz.riski en aza indirmeye çalışıyoruz kendimizce.

Olive konu sahibi cinsellik yasamak isteyebilir hakkidir, evlenmeden cinsellik yasamak istemiyor olabilir hakkidir hepsine saygim sonsuz cunku herkes kendi dogrusunu yasamalidir ama bunu yasarken herkesten saygi beklemek hakkiysa aksini dusunenlere saygi duymali. Bir mesajinda bana demis ki cinsellik yasamak istedigimi size dusunduren nedir demis. Madem yasamak istemuyorsun o zaman namazinda niyazinda diye belirttigin adamin cinsel tercihini sorgulamak neyin nesidir? E sen de yasamak istemiyormussun o zaman adam da senin tercihini sorgulasin ama o zaman gelip aglar. Beklentilerine uymayan biri ile ayrilirsin olur biter. Cinsellik yasamak istemedigin halde agzindan laf almaya calismak namazinda niyazinda diye belirtip ama ben boyle degilim demek bana cok masum gelmedi.

Kesinlikle aynı fikirdeyim evlenmesinler baştan beri bunu söylüyorum

Benim merak ettiğim siz nasıl tanıştınız? Yani evet nefsinin yapabildiği kadarını yapıyor da olabilir? Cinsellik hariç size ne hissettiriyor güven veriyor mu? mesela yalan konuşur mu şefkatli midir size ve başka kadınlara her şeyden önce anne ve kız kardeşleri ile olan ilişkisi nasıl

Ön sayfalarda gördüm, paravan evlilik istiyor olabilir yazılmış
İhtimal işte, "olabilir" denmiş. Ki bence de olabilir. 5ay çıkacaksın, nişan zamanı konulması yapacaksın ama sevgilin cinsellik konusunda ağzını aradığında soğukça ben bu konuları konuşmayı uygun bulmuyorum, hatta aseksüelim diyeceksin. Erkekler genellikle böyle konularda kendine toz kondurmaz. Hiç değilse "nikahtan sonra görürsün" deyip pis pis sırıtır. Bu kadar soğuk yaklaşacak erkek bemce çok azdır ve bence de şüphelidir.

Daha önce +18de benzer bir konu açtı biri nişanlısı hakkında, bu konuda baskın bir şekilde adamı sıkıştırdığında "sana karşı cinsel çekim hissetmiyorum" cevabı aldı ve ayrıldı. Böylesi de mevcut

Evlenmeyi düşünecek kaç kişi çıkacak karşına.denenebilir o yüzden.herkesi neden deneyesin

Bu kadar soğukluk evlilik için fazla ya.evlilik bu kadar dindarlığı kaldırmıyor bence.bence o kızı mutlu etmek, daha sevaptır.nemrut nemrut kafada soru işareti bırakacağına.

Sıkıştırdım, önce "aseksüelim" dedi sonra "değilim" dedi. Diyor konu sahibi bir yerde. Ona dayanarak da konuşuyor insanlar. Mutaassıp da olsa Kaç erkek bu kelimeyi kullanır ki

Bu kadar soğukluk evlilik için fazla ya.evlilik bu kadar dindarlığı kaldırmıyor bence.bence o kızı mutlu etmek, daha sevaptır.nemrut nemrut kafada soru işareti bırakacağına.
İlk defa seninle aynı yerden bakıyoruz ferhan, çok şaşkınım

Sıkıştırdım, önce "aseksüelim" dedi sonra "değilim" dedi. Diyor konu sahibi bir yerde. Ona dayanarak da konuşuyor insanlar. Mutaassıp da olsa Kaç erkek bu kelimeyi kullanır ki
Aseksüelim diyorsa muhafazakarlığı konuşmaya bile gerek kalmıyor ki konu sahibi neyi sorguluyor o zaman.

Adamın dini inancına saygım var tabi ki ama ben bu şekilde bir ilişki istemezdim sanırsam. İstediğini, beğendiğini gösteren erkekler çok daha iyi diye düşünüyorum ben öyle seviyorum. Adam evlenmeden istemiyorum bu konulara girmek demiş, saygı duymak gerekiyor korkarım ki bu konuyu anlamanın kolay bir yolu yok konu sahibesi.

Niyeyse bir ürperdim.

Aseksüelim diyorsa muhafazakarlığı konuşmaya bile gerek kalmıyor ki konu sahibi neyi sorguluyor o zaman.

Yukarıda alıntıladım. Önce evet aseksüelim diyor. Sonra yok sadece evlenmeden önce aseksüelime döndürmüş.

Burada o kadar çok konu var ki öncesinde çok istekli olup sonrasında eşlerini sürekli yüzüstü bırakan erkekler hakkında

Yukarıda alıntıladım. Önce evet aseksüelim diyor. Sonra yok sadece evlenmeden önce aseksüelime döndürmüş.
Aseksüelin ne olduğunu biliyor mu acaba? Şuna benzemesin olay:

Temel, ıssız bir sokak arasında hoş bir kadına sarkıntılık yapmış.
Kadın: Ne yapıyorsun? Benim kim olduğumu biliyor musun?
Temel: (Şaşkın) Yoo..
Kadın: Ben lezbiyenim.
Temel: O da ne demek..
Kadın: Ben kadınlardan hoşlanırım.
Temel: (Büyük bir mutlulukla) Ben de lezbiyenim ben de…

Siz de ne istediğinizi bilmiyorsunuz muhafazakarsniz ama kendini tutamayıp öpüşün istiyorsunuz. Sorunuza cevabım evet evlenirseniz ittiren taraf olursunuz. bunu anlamak için imam nikahı kıyın. baktiniz aynı davranıyor boş ol dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…