Evlenmeden önce bilmek istiyorum

aseksuel, otistik ya da utangac olmayan, ama iffetini koruyan muhafazakar erkekleri cogu insan anlamıyor, ama varlar. esimin butun cevresi öyle. bekarken ki konusmalarini da biliyorum arkadaslarinin, en fazla yaptıkları saka ooo sen bu kızdan hoşlanıyor musun falan oluyor. genelde el ele tutuşuluyor ama öpüşmek falan bunlar fazla o tarz tiplere. zaten adam kendini o yasa kadar tutmuşsa, evlenene kadar da tutabilir gayet. o yüzden onu zorlayarak anlayamazsınız. çok kafanıza takıyorsanız babanızla abinizle falan hamame gönderin madem :)

Muhafazakâr değilseniz ve böyle insanlardan memnun değilseniz başka sevgili bulun.belli ki evlenmeden cinsel isteklerini ve performansını öğrenemeyeceksiniz.

Hamama gönderse ne olacak.adamın şeyi hadım değil ki çalışıp çalışmadığı mesele.

Sevgiliniz benim erkek versiyonum gibi.El ele tutuşma,sarılma,yanaktan öpme olabilir ama ilerisi evlilikte olmalı görüşündeyim.Doğru bulmuyorum ve bu libidosu düşük,gay vs.anlamına gelmiyor,sadece bunları doğru bulmadığı anlamına geliyor.Erkek olarak zor bulunur bir versiyon karşınızdaki,çoğu erkek hemen yatağa geçelim muhabbeti yaparken böylesi birine denk gelmeniz bence büyük bir şans.Çoğu kadın konuştuğu kişinin acaba benimle cinsellik için mi sadece birlikte korkusu yaşarken sizde bu korku yok, çünkü cinselliği evlilikten sonra isteyen bir tip var karşınızda.

konu eskiymiş yinede yorum yapayım
adamı gay aseksüel diye yaftalamak hiç hoş olmamış
aynı hassasiyetleri bi kadın gösterdiğinde kimse ona bu tip etiketler yapıştırmıyor
adam kendince böyle bir yol belirlemiş inancı dahilinde yaşamaya çalışıyor bişileri
kimileri demişki madem muhafazakar o zaman sevgili de olmasın
günümüz koşullarına göre inancın tüm kurallarını %100 uygulamak kimse için mümkün değil
çünkü devir değişti o dini hassasiyetler kaç yüz yıl önce gönderildi
o zamanki koşullara göre belirlenmiş sınırları şu an şu devirde korumak elbette zor
hatta imkansız yani kimse %100 bunlara uygun yaşayamaz
konudaki adam kendi hayatına uyarlamaya çalışıyor kendi içinde evlenmeden bişileri aşmak istemiyor belli ki
böyle bir insana saygı duymuyorsanız o zaman kendinize göre birini bulacaksınız
kimse kendi manevi sınırları var diye sorunlu ilan edilmemeli
illaki isteğini belli eder demişler , adam isteğini karşı tarafa belli ettiği an kendince günaha giriyor
günaha girmek istememside çok normal
erkekleri 7/24 seks düşünen kafası sadece cinselliğe basan bi cins olarak görmekten vazgeçelim
adam henüz kendi zihiniyetince helali olmayan bi kadınla bu toplara girmeyi tercih etmiyor
saygı duymak zorundayız, nokta

Ben ve eşim de sevgilinizle benzer fikir yapısında insanlar olarak nikah kıyılana kadar el ele dahi tutuşmadık ama nikah kıyıldığı andan düğüne kadar adam içeriden fıkır fıkır kaynadığını sözleriyle bakışlarıyla belli ediyordu mesela. Nikaha kadar tık yoktu ama. Genelde romantik geleceğe dair konuşurduk. Sizin öncelikle kafa yapınız uyuşmuyor gibi. Bakıldığında adamın cidden libidosu düşük de çıkabilir aseksüel de çıkabilir neler gördük, ama dindarlığıyla tutarlı konuşmuş bence garip bişey yok, burada siz kendi kararınızı almalı, risk alıp almak istemediğinizi düşünmelisiniz. Evlilik öncesi cinsellik yaşamadan kimse için yatakta harika olacak diyemezsiniz çünkü, biraz kumar işi maalesef

Evlendiktej sonra buraya konus acarsin ,kocam o ise yanasmiyor 3 ayda 1 zor yaoiyoruz diye .kac kurtul .

Farklı dünyalar. Niye zorluyorsun ??

Okurken aklıma bu geldi direk. Bir tanıdığım, düğünlerine bir ay kala, tuttukları evde bir erkekle yakalamıştı adamı. Paravan evlilikler olabiliyor. Ama bence bundan önce konu sahibinin atladığı bir şey var: Konu sahibi daha serbest düşünen biri ama erkek arkadaşı öyle değil. Yapı olarak çok farklılar. Bence birçok konuda sorun yaşayacaklar evlenirlerse. Anlaşamadıkları başka konular da vardır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…