Yahu kadını arzulamıyorsa bu adam neden evlenelim diyor? Manyak o zaman adam
Hop yine gekdik bu adamla olmaza :)
Konu sahibi bence hiç uygun değilsiniz sakın evlenme bu adamla. Çok ağlarsın sonra. Huyu huyuna birini bul. Bak aşağıda olasılıkları madde madde yazıyorum hiçbiri içaçıcı değil
1- adamın libidosu normal, heteroseksüel. Sadece inancı gereği seninle öpüşmekten bile kaçınıyor. O yüzden yangından mal kaçırır gibi evlenmek istiyor. Bu seçenekte adamın tek inancı evlenmeden karşı cinsle yaklaşmamak olamayacağına göre tüm hayatı muhafazakar demektir. Adamla karma plaja gidip mayo bikini giysen ne diyecek? Düğüne dekolte elbisenle gitsen sorun çıkacak mı? Ailesi senin hayat tarzına nasıl saygı duyacak? Çocuğunuz olursa küçük yaşta dini eğitim verilmesini mi isteyecek? Bunların her biri problem olabilir. Olmayada bilir. Ama risk mi? Bence büyük risk. Bence dindar olan dindarla, olmayan olmayanla evlense çok daha iyi. Evlilik bu çünkü arkadaşlık etmeyecekseniz. Aynı evde bir gane of thrones izlemek isteseniz belki adam ondan rahatsız olacak
belki de çok hoşgörülü r muhafazakar. Düşünün en iyi seçeneğiniz bu.
2- adamın libidosu düşük, hetero. Yandınız.
3- adam dediği gibi aselsüel. Yandınız.
4- adam gay. Yandınız.
Yol yakınken dönün. Muhafazakarlara saygınızın olmadığı gibi yorumlar gelmiş inanamadım. Yahu muhafazakar bir kadınla bu adam evlense zaten sorun yok. Çünkü kadında da aynı sorunlar olabilir. İkisi de kapalı kutu be ikisi de bunun farkında. Riskleri bilip öyle evleniyorlar. Bu kız muhafazakar değil. Niye risk alsın? Hele de evlenmeden önce aseksüelim diye itiraf eden 5 aydır tanıdığı biri için. Cinsellik yaşamak istemeyebilirsiniz ama öncesinde eş adayıyla açıkça konuşursunuz. Cinsellik benim için önemli diye baştan söylersiniz. Biz süpriz sevmiyorduk. Eşimle evlenmeden cinsellik dahil aynı evde yaşadım her şeyi bilerek “evet” dedik.