Evlenmeden önce bilmek istiyorum

Pıskolojık,beslenme.
Bir sürü nedeni var.
Özellikle belli bir yaşa kadar deneyim yaşamamış erkeklerde gözüküyor.
Doğanın bir dengesi var
Ona karşı gelirsen böyle durumlar olabilir.
Aynı şekilde kadınlarda da vajinusmus problemi çok yaygın.
Şimdi evlilik yaşı yükseldi.
Eskiden 16 yaşında evleniyordu insanlar tabi.
Onlarda sorun olmaz.
Ama 30 küsur yaşında adam tecrübesiz.
Böyle olursa bu olur tabi ne olucak .
Neyse ben diyeceğimi dedim.
Herkesin kendi hayatı tercihi.

anlamıyorlar boşuna yorum yapmayın bence.

Doğru dürüst ilişki kurmayı bilmiyor ki kimse.eee belli bir yaştan sonra özgüvensizlik ve moral bozukluğu da ekleniyor tabloya.aradaki boş geçen yıllar psikolojik travmaya yol açıyor.eee aileler baskicikullanılmayan sistem de fiziksel olarak zarar görüyor.iki yönlü sorunlar yaşanıyor.

anlamıyorlar boşuna yorum yapmayın bence.
Benim sana verebileceğim tavsiye lütfen birşeylerden emin olmadan evlenme.
3 senem çöpe gitti çok şükür evlenmedim.
Ama arkadasım şanslı değildi bu konuda o evlendi ve sonuç adam iktidarsız.
Çocuk istiyordu kız evlenirken ve 2.evliliği düşün artık nasıl bir çıkmazda.
Doktor doktor gezdiler balayı zamanında

Biz eşimle evlilik öncesi el ele tutustuk sadece.
Öpüşme ve daha ilerisi hiç olmadı çünkü ikimizde aynı fikirdeydik.
Evlendik hiçbir sorun yaşamadık, zamanla birlikte öğrendik herşeyi.

Şüpheleriniz varsa ayrılın, zorlamanin manası ne?

Aglanmak ne alaka adam dini kullanarak iktidarsızlığıni kapattı diye her insan evlenmeden cinsellik yaşamak zorunda mı ? Ee aynı evde yaşamadan evlendiginiz biriyle evin içinde de sıkıntı oluyor aynı evde yaşamayan insan kesin psikolojik problemli diyelim o zaman bu böyle uzar gider

Yani bilemedim en iyisini siz anlarsınız. Benim eşim de evlenmeden olmaz diyenlerden. Benim için sorun olmadı çünkü bir şekilde sevdiğini, arzuladığını anlıyorsun. Evlendikten sonra da sorun yaşamadık. Yaşasak da beraber çözerdik zaten. Fakat sizin durum nasıl bilemem. Aseksüel olabilir de olmayabilir de. Zar atıyorsunuz şu an. Altından kalkamayacağınız, sizi mutsuz edebilecek yüklerin altına girme ihtimaliniz de var. Hem daha 5 ay olmuş. Evlenmek için çok erken.

Nefsi hiçbir dini inanç,kural, yaşayış stili yüzde yüz durduramaz bence herkesin güdülerine teslim olduğu bir an var kadın ve erkekte de. Bana normal gelmedi bu kadar mesafe. En azından bir minik öpücük olur akışta yani.

Haram haramdir yani sarilmak opusmek el ele tutmak bunlar dahil emin olabilirsin.. zaten bunun uzerine su dahil bu degil demek bize dusmez..

Aklima su dizideki sumsuk fatih tiplemesi geldiyani cok muhafazakarsa neden cocuk yapti evlenmeden..

Bundan 20 yil oncesi olsaydi cinsellik olmadan yurur, elini bile tutmasina gerek yok derdim ama..simdi elini bile tutmamis erkek muhafazakarim derse inan altinda baska sorun arardim ben.

Ben adam kesin problemli demedim.
İhtimal yüksek dedim .
Çünkü tuhaf davranışları var.
Kimse hiçbir şeye zorunda değil isteyen istediği hayatı yaşar.
Konu sahibinin hayatında cinsellik önemli bir yerde demek ki.
Atıyorum sende değildir .
Herşeye gereksiz alınganlık gösterip lafı sürekli yanlış anlayarak polemik yaratmak da artık buranın en sevdiği şey
Ben size yapmıyorum konu sahibine yapıyorum yorumumu.
Gereksiz duyar kasın buyrun.

Bence harika bir adamla berabersin seni vücudun için değil sen olduğun için seviyor yaklasmamasin sebebi de evlenmeden günah olduğunu düşündüğü için kıymetini bil bence

Çifte standart olması normal(ki bence o da yok) kim hak vermiş ki evlenmeden önce öpüşmeyen kadınlara ? Yıllar yılı da siteyi okurum.isteksiz kadınlara da aynı acımasız yorumlar yapılıyor.madem istemiyorsun neden evlendin deniyor, birbirinizi tanımadan, ten uyumunuzu bilmeden neden evlendin deniyor ya da eşinin hakkı kendinizi biraz zorlayın deniyor.şanslısın kıymetini bil deniyor.haa vajinismus olur, doğum olur ona anlayış gösterilmesini bekliyor üyeler.hastalık sonuçta.yine de erkeklerin bu durumuyla bir değil.erkeğin cinsellikte payı çok daha büyük.kadınlarda kayganlık sorunu bir şekilde hallolur ama erkekte iş yoksa konu kökten kapanıyor.

Bu kadar muhafazakar biri bu şekilde düşünen biriyle 5 ayda evlenmeye karar vermez gibi geldi bana. Konu fake gibi.

içten ibadet eden, kendi inanışlarını başkasına dayamayan, gözü sadece karısında olan erkekler numune gibi olduğundan sanırım değeri anlaşılmamış.
Gerçekten haram diye kendine, çevreye bakarken sakınan, gözüne, eline, diline dikkat eden, dinini kendi içinde yaşayan, ağzında salyalarla başkalarına sataşmadan sadece önüne bakan muhafazakar adam candır.

Hayat tarzından dolayı olabilir..sevgikiykem dip dibe olanların da evlenince süper cinsel hayatı olacağının garantisi de yok ki. Mesela eşimle biz sevgiliyken o kadar istekli vs idik ama evlenince hele çocuktan sonra eskisi gibi olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…