Ya niye saldırıp canını acıtmak oluyor bu bende bunu anlamıyorum . Adamda sana karşı bir şeyleri eksik buluyorsan üç ihtimal olabilir deneyimli biri olarak bunu söylüyorum bendeevet şimdi de farklı şekilde saldırıyorsunuz, sorun sende olabilir diyerek canımı acıtmaya çalışıyorsunuz. diğer yorumlara cevap vermedim çünkü gay olmadığını biliyorum. insanlar belli başlı çıkarımlarını yazarak konu “çerçevesinde” düşüncelerini belirtti, sizin gibi bağlamdan çıkmadılar. mesela yukarıda bir yorum vardı, böyle bir şey yaşayan tanıdığım var evlenince değişti diye. beklentim örnekler veya hayat deneyimi üzerinden yorumların yapılması. kavga vs değil. o nedenle bir daha size cevap vermeyeceğim. iyi günler.
Neden sana yazdığım yorumlara cevap vermiyorsun ya da veremiyor musun ? Ülkede milyonlarca erkek seks yapmadan dayanıp evlenebiliyor Ferhans farklı bir ülkede yasamiyorsan sende biliyor olmalısın bunu değil mi
Çağın problemi bu valla.Öğrendik artık.kk sağolsun.iyi oluyor valla.kim bilir kaç arkadaşın böyle hayatı kurtuldu.
Yoo benim başıma gelmedi valla.gerçekten okuduğum konulardan yorum yapıyorum.eee seviyor çoğu kişi bu tarz konuları zaten.Papatya cok fenasin ferhans icini dokebilecegi bir konu bulmus tas koyuyorsun cok ayip degil mi yaptigin :)
Herkes istediğini yapacak istediği gibi yaşamakta özgür ama kendimiz gibi olmayanı gomdugumuz konular vaeya oraya gidip taş koymasam rahat edemiyorumPapatya cok fenasin ferhans icini dokebilecegi bir konu bulmus tas koyuyorsun cok ayip degil mi yaptigin :)
Bence de mantıklı hareket ediyor, azı daha sıkıntılı çünkü ortada bir çekim var ve her yakınlaşma bunu daha fazla arttıracağı için adam hiç yanaşmıyor kendini biliyor, iradeli. Kimse bu açıdan bakmamış. Tabi ki diğer konular ayrı ama aseksuel olduğu dusunulmesi aşırı saçmaYani bana da ilginç geliyor saç teli bile görünmesin diye tesettüre giren, fiziğim arzu uyandırmasın diye bol giyen arkadaşlarım sevgilisiyle öpüşüyor, çadır tatili yapıyor, kamerada açık saçlı foto gönderiyor...
Bu arada bu davranışı kinamiyorum, on katını zaten ben de yapıyorum sevgilerimle. Ama benim böyle bir hassasiyetim yok.
Yani inandigin şeye uymak için sabahın köründen geceye beş kere namaz kılan, bir ay oruç tutan, yazın denize girmeyen- kusa kusa acile giderken bile evden çıkmadan üstüne usturuplu bir şeyler giyen - bu kadar inandığı şey uğruna hayatından fedakarlık yapan insanlar tabii ki evlenmeden öpüşmesin.
Ben adamda sorun bulmadım
Bir de bu işlerin 'azi' eziyetten farksız.
Mesela sizin sınıriniz neresi?
"öpüşelim ama eşleşmesin" derseniz ellesmeden şehvetle öpüşülmüyor
"Ya da ellesin ama yatay konuma geçmeyelim" derseniz elle elle elle, bir temas yaşama. Şiş şeyle dolaşdaha kötü
"Yatay temasa girelim ama çamaşırlar çıkmasın" diyorsanız bambaşka bir olay. Onu yapan diğerini de yapsın yani.
Adam madem devam etmeyeceğim diyor, hiç yaklasmiyor. Saçma bir hareket değil bence.
Bu işlere bir girdi mi sonuna kadar gitmezsen o şey eksik kalıyor. Adama da yazık yani, onca uyarilmadan sonra elde var sıfır...
Peki evlenmeden ilişki yaşamamak risk mi?
Tabii ki risk.
Hem adamın ne çıkacağını bilmiyosun hem de hayatının 25-30 senesinde hiç kadın görmemiş, elleriyle aşk yaşamış adamin normal bir vajinaya ayak uydurmasi çok kolay değil. Ya o yumuşak kayganlığı hissettiği gibi erken boşalır,ya da elinin sıkılığina alıştığı için ilişkide bosalamaz,elinden yardım alır her seferinde.
Elbet bir sorun yaşanır. Uzun süre kadın görmemiş erkeğin bile performansı kötü etkilenirken ben sanmıyorum hiç kadın görmemiş adamlar bir anda harikalar yaratsin.
Ferhanscim yoklukta olan ayrı bunu tercih eden ayrı . Evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşamayı tercih etmeyen çok erkek olabilir bunu sağlıklı bulup bulmamak ve ilişkiye devam etmemek tercihtir ama şaaap diye başka damgalar yapıştırmaya ben tepki gösterdimEee ben gelen yorumlara göre konuşuyorum.o kadar çok abartıyor ki bazı üyeler erkek cinselliğini okuyan da sanır ki her erkek ergenlikten itibaren düzenli seks yapıyor.ben de diyorum millet yoklukta yoklukta
Ne çok iktidarsız erkek türedi bu arada.eskilere bakıyorsun kadınlar 10,12,13 kere hamile kalabiliyormuş.şimdi biz bir taneyi anca tutturabiliyoruz (istisnalar var tabi).eee hamile bırakan da erkek.bu kadar çocuğa yoğun cinsel hayat olmadan olmaz.erkekler de nasibini bu şekilde alıyor sanırım maalesef.yediğimizden içtiğimizden demek ki.köylerdeki olaylar da malumunuz.beslenme olabilir.Çağın problemi bu valla.
Kaç kişinin başına geldi.
Bir arkadaşım muhafazakar bir tipti zaten ne güzel benle ciddi cinsellik istemiyor adam gibi adam dediği adamla evlendi.
Sonuç adam iktidarsız.
Şimdi boşanmak istiyor hayatı bitti kadının.
Herkes böyle olucak dıye bir şey tabiki yok da.
Dikkatli olunması gereken bir konu.
Tam da konuyu açtığınız yönde ilerliyor aslında. Siz ne duymak istediniz tam olarak?konunun kapanmasını istiyorum. hiç istemediğim şekilde farklı yerlere çekiliyor. böyle bir şeyle karşı karşıya kalmak istemiyorum.
Sevgilinizle oturup açık açık konuşun niye bu kadar zor? Konuşmak istemiyor dediğiniz şey "beni arzuluyor musun" tarzı sorulardan bahsetmiyorum. Gayet seviyeli dürüst bir diyalog. Saçma sapan Espiyle karışık cevaplara göre mi ilişkinize yön vereceksiniz. Benim kaygılarım beklentilerim bu şekilde, sen ne dersin, vs vsya evet. aslında bu tarz konuları biraz burada görmem ile kafamda sorular oluştu. dolayısıyla kendi yaşadıklarımı anlatıp yorum istedim. malum karşımdaki kişiyle çok rahat konuşamıyorum. ama insanlar bunu muhafazakar seküler kavgasına çevirdi. hiç böyle bir niyetim yoktu. üzüldüm açıkçası.
Kimse kimseyi damgalamıyot.Ferhanscim yoklukta olan ayrı bunu tercih eden ayrı . Evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşamayı tercih etmeyen çok erkek olabilir bunu sağlıklı bulup bulmamak ve ilişkiye devam etmemek tercihtir ama şaaap diye başka damgalar yapıştırmaya ben tepki gösterdim
Yoo benim başıma gelmedi valla.gerçekten okuduğum konulardan yorum yapıyorum.eee seviyor çoğu kişi bu tarz konuları zaten.