Evlenmeden görümce belası

Merhabalar benim derdim bir değil beşi bir yerde... :hasta:

3 yıllık bir ilişkim var sevgilimin ailesiyle tanıştım sevgilimde benim ailemle (babam hariç ):super:

:sinirli:. Aslında geçtiğimiz yaz sonuna düğün planlarımız vardı. Sevgilimin 5 aylığına yurtdışında bir işi çıktı. Gitmeden kendi ailesine aldığı 1 yazlık 1 daire birde müstakil evden yazlık ve daire olanını satmasını söyledi gitti. Çünkü hayalimizdeki evi alıp evlenmek istiyorduk....Ama ailesi ne yaptı satılık ilanı bile asmadı, üstelik birde kız kardeşi beni arayıp (kendisi evli) 2 ay sonra yazlığa tatile gideceklerini söyledi. Daha yetmedi aldı kocasını çocuğunu bütün yaz müstakil olan evde anası babası kaldılar ki o evin elektriğini suyunu dahi benim sevgilim ödüyormuş.:kızgın::kızgın::kızgın:

Biz birbirimizi yedik tüm yaz ne kavgalar ne kavgalar... dedim ki yazlığa ailenden 1 kişi giderse benim yüzümü göremezsin nokta:sinirli: gidemediler :KK50: ama evlerde satılmadı hala bekliyoruz :tokat:

Ben sevgilimin ailesine ev yer hiç birşey demedim. Hiç tartışmadım kızdıysam da sevgilimle oldu geçti.. sonrasında sevgilim geldi bir gözünaydın demediler. Bende ne bayramda aradım ne de başka bir zaman. Bu olaylardan sonra sevgilimin ailesiyle hiç görüşmedim.

Hatta baktım bunun kız kardeşi bizim beraber olduğumuz fotoyu beğenmiyor gidip sevgilimin tek olduğu fotoyu beğeniyor inadına uğraşamam dedim bastım bunlara instagramdan engeli.

sevgilim ailesinin genel tutumu hele kız kardeşi :KK14:insan bi abicim der hiçç....ben böyle kardeşlik görmedim... hatta dışarıya yemeğe davet ettiler bizi ilk tanışmalarda hesabı bizimkine ödetip kocasının yanında geçirdim kaç lira girdi filan yapabilecek kadar da basit. Ben çok sıkıldım cidden sevgilime dedim ki bu kız kardeşin resmen huysuz ve kalitesiz. Kendi kocasının ailesiyle bile geçimsiz görümcesinin düğününde kendi kendine Selfi yapan, kaynanasının evinde oturup kadın eve gelmesin diye bin takla atan bir tip. Bana yaptıkları da malum....

Kız kardeşini ailemle tanıştırmak istemiyorum dedim. Kusura bakma ama kız istemeye kınama bilmem neyime gelmesin her yerde huzursuzluk çıkarıyor benim anneme surat yapsa annem çıkın gidin der:KK11: ben tanıştım gördüm mümkünse gelmesin bu dedim o da tamam dedi:KK14:

Yanlış mı yaptım kızlar kardeş bunlar sonuçta :bicak: okuyup yorum yapan herkese teşekkürler :eğlence:

hemde çok yanlış. genel tutumunu beğenmedim

Siz birde 15 mayısta açtığı konuyu okuyun. Bundan bile daha komik. Lazer için bir merkeze gitmiş. Bir doktor burnuna iğneler batırmış, kendinden geçmiş ve bayılmak üzereyken kağıt ve senet imzalatmışlar . İzni olmadan burun ameliyatı olmuş :KK70:
Ben bu uyeyi biliyorum ya konulari hep boyle. Fake cok belli de neden bunu yapiyor? Niye bukadar bis vakti var? Boyle hikayeleri kurkulamak yazmak vs ciddi zaman kaybi. Biz buraya giriyoruz kafa dagitmak icin iki yorum yapiyoruz bittiv5 dkmizi almiyor cogu zaman. Ilginc tabi.

Dalga geçiyorsun sanki bizimle.

Görümcen eş eilesiyle anlaşamıyor da sen yağlı ballısın sanki, sevgilin de saf mıdır nedir kırk yıllık ailesini 3 yıllık zillikediye tercih ediyor.

Allah düşmanımın bile başına vermesin.

Sizene tüm bu olaylardan Allah aşkına.Alalemi derdi resmen sizi germiş yani.

görümce değil ama sen çok fenasın
adamla evli değilsin
ama adamın evine ailesinden kimsenin gitmemesine görümcenin gidip tatil yapmasına kızıyorsun
sanane
senin o evde ne hakkın var ?
sen nasıl bir fedakarlık yaptın o ev için?
evlendiğinizde bile sizden önce alınan mal değil sizden sonraki alınanlar sizi ilgilendirir

sevgilinin yerinde olsam senin gibi geçimsiz ile devam etmezdim

sen kimsinki ailesiyle olan durumlarına müdahale ediyorsun. kardeşi istediği gibi gider yazşığa sana ne oluyor sen kimsin. benim oğlum yazlık alacak elin sonradan görmesi gelecek laf edecek. valla paralarım. dış kapının dış mandalı. sevgilinde akıl olsa seninle birlikte olmazdı. sen mi kazandın sahiplik yapıyorsun. dur bakalım evlenecek misin acaba. seni alan evine ateş alıyor resmen. Allah onların yar ve yardımcısı olsun. büyük konuşmayayım 2 yaşında oğlum var. rabbim senin gibilerden uzak etsin. ben gün gün büyütücem oğlumu nefes alıyor mu diye hergün kontrol edicem ama el denilen dış kapının dış mandalı bana karşı ellik yapacak. Allah senin gibilere akıl versin

sen kimsinki ailesiyle olan durumlarına müdahale ediyorsun. kardeşi istediği gibi gider yazlığa sana ne oluyor sen kimsin. benim oğlum yazlık alacak elin sonradan görmesi gelecek laf edecek. valla paralarım. dış kapının dış mandalı. sevgilinde akıl olsa seninle birlikte olmazdı. sen mi kazandın sahiplik yapıyorsun. dur bakalım evlenecek misin acaba. seni alan evine ateş alıyor resmen. Allah onların yar ve yardımcısı olsun. büyük konuşmayayım 2 yaşında oğlum var. rabbim senin gibilerden uzak etsin. ben gün gün büyütücem oğlumu nefes alıyor mu diye hergün kontrol edicem ama el denilen dış kapının dış mandalı bana karşı ellik yapacak. dediği laflara bak. sende görürsün evladından gelininden belli olmaz..Allah senin gibilere akıl versin ve senin gibilere fırsat vermesin

diğer konusunda da sevgilisini beğenmiyor değiştirmeye çalışıyor. 1.90larla çıkmış hanfendi. senin sevgilinde akıl yok ne diyim.

Bence görümcen muhattap olmasın seninle. Bi insan bu kadar mı fesat olur seni ne ilgilendirir yazlığa gidip gitmemeleri. Yazık sevgiline senin için hiç bir suçu olmayan ailesinden olacak :işsiz:

Yahu konuyu birtek ben mi anlamadım !Burada size yapılan ne tür bir saygısızlık var?
Nedir bu sinir ?bu şiddet celal.
Ne demek gelmesin düğünüme abisinin düğününe gelirken size mi soracak hanımefendi !!
Birde buna evet diyen bir abisi var öylemi!yazık!!! onlar en az 20-25 yıl birlikte yaşadılar kardeş onlar kardeş
!
Görümce adayınız hakkında kv'tarafı ile bin takla atan geçimsiz diye tabir etmişsiniz siz ne oluyorsunuz bu durumda ?
Bu arada elektriği de öder suyuda sevgilinin kapasitesi var ki yapıyor yıllarca yapmış ailesi evlenene kadar yapsın ne olur!
Size tavsiyem çok büyük tepkiler veriyorsunuz daha aile içine girmeden aileyi karıştırıyorsunuz SAKİN!!!olun.....

sen kimsinki ailesiyle olan durumlarına müdahale ediyorsun. kardeşi istediği gibi gider yazlığa sana ne oluyor sen kimsin. benim oğlum yazlık alacak elin sonradan görmesi gelecek laf edecek. valla paralarım. dış kapının dış mandalı. sevgilinde akıl olsa seninle birlikte olmazdı. sen mi kazandın sahiplik yapıyorsun. dur bakalım evlenecek misin acaba. seni alan evine ateş alıyor resmen. Allah onların yar ve yardımcısı olsun. büyük konuşmayayım 2 yaşında oğlum var. rabbim senin gibilerden uzak etsin. ben gün gün büyütücem oğlumu nefes alıyor mu diye hergün kontrol edicem ama el denilen dış kapının dış mandalı bana karşı ellik yapacak. dediği laflara bak. sende görürsün evladından gelininden belli olmaz..Allah senin gibilere akıl versin ve senin gibilere fırsat vermesin

Özellikle kırmızı ile yazdım,bu ne ya ölüyorum oğlum kızım 1 lokma yemek yesin diye tüm gece uyumuyorum üstü açık mı diye!
Elin kızı gelecek eeee neymiş efendim yazlığımda tuzluğumda kalamaz!!!!Düğünüme gelemez.Sanki anasının babasının evinden getirmiş mal varlığını .
Hayrola derler adama SEN KİMSİN.

Kurban olduğum rabbim yavrularımın karşısına hayırlı evlatlar çıkarsın!
Ya kafana uymaz kv ve görümce ile seviyeli durur görüşmezsin,ancak ilelebet senin tapulu malın gibi kullanamazsın!
Yazıklar olsun....

Özellikle kırmızı ile yazdım,bu ne ya ölüyorum oğlum kızım 1 lokma yemek yesin diye tüm gece uyumuyorum üstü açık mı diye!
Elin kızı gelecek eeee neymiş efendim yazlığımda tuzluğumda kalamaz!!!!Düğünüme gelemez.Sanki anasının babasının evinden getirmiş mal varlığını .
Hayrola derler adama SEN KİMSİN.

Kurban olduğum rabbim yavrularımın karşısına hayırlı evlatlar çıkarsın!
Ya kafana uymaz kv ve görümce ile seviyeli durur görüşmezsin,ancak ilelebet senin tapulu malın gibi kullanamazsın!
Yazıklar olsun....

aminnnn inşaallah rabbim evlatlarımızın karşısına hayırlı insanlar çıkakrsın. aynen anlaşamazsın mesafe koyarsın. ama tapulu malın gibi koparmak nedir ya. gün gün büyütuyoruz. kız olsun erkek olsun farketmez kimse ailesinden koparamaz kimseyi. birde kazandığını annesinden kardeşinden kıskanıyor. aslında söylenecek çok şey var ama almaz kafası. kimine allahın sopası gerekiyor anlaması için

aminnnn inşaallah rabbim evlatlarımızın karşısına hayırlı insanlar çıkakrsın. aynen anlaşamazsın mesafe koyarsın. ama tapulu malın gibi koparmak nedir ya. gün gün büyütuyoruz. kız olsun erkek olsun farketmez kimse ailesinden koparamaz kimseyi. birde kazandığını annesinden kardeşinden kıskanıyor. aslında söylenecek çok şey var ama almaz kafası. kimine allahın sopası gerekiyor anlaması için

Oda olur mesela ANNE olması lazım.
Bayanın yaşı kaç bilmiyorum ama herhalde laylaylom zamanlarında.
Olgunluğa erişmemiş ki böyle basit cümleler kullanıyor fakat tehlikeli olanlarından.
Amin diyorum .

Çok enteresan dimi o cocuk o yazlığı bilmemneyi aldıysa anasının babasının evinde ekmek elden su gölden yaşadığı için parasını rahat kullanabilmiş.. avrupalılar gibi 18 oldu mu ayrı ev, sorumluluk verilseydi kıçına don alamazdı! Evlenin de hayat o kadar kolay mı görün bakalım? Hele bir de cocuk doğurun elin kızı gelsin kukla gibi yönetmeye kalksın kendinizi nasıl hissedeceksiniz.. siz nerenin görgüsüzüsünüz acaba? Evlendikten sonra bile buna hakkınız yokken evlenmeden alemin parasının derdine düşmüşsünüz???

X