Evlenmeden görümce belası

Gitmeden kendi ailesine aldığı 1 yazlık 1 daire birde müstakil evden yazlık ve daire olanını satmasını söyledi gitti. Çünkü hayalimizdeki evi alıp evlenmek istiyorduk....Ama ailesi ne yaptı satılık ilanı bile asmadı, üstelik birde

Kendi evleri ise niye kendisi satmiyor? Ailesinden bekliyor? Bukadar basiretsiz adammi? Yoksa evler onun degilmi?

kız kardeşi beni arayıp (kendisi evli) 2 ay sonra yazlığa tatile gideceklerini söyledi. Daha yetmedi aldı kocasını çocuğunu bütün yaz müstakil olan evde anası babası kaldılar ki o evin elektriğini suyunu dahi benim sevgilim ödüyormuş

Kiz kardesi niye seni ariyor yazliga gidince? Ayrica niye gitmesin?
Aile icinde tabiki abisi öder vsvs...ama bunu sen nerden ögrendin? Ne alaka? Seni ilgilendiren birsey degil suan...
Ileride, siz evlendikten sonra ödese anlarim seni bir nebze. Ama yazlik ev konusu zaten ulkece malum yani..butun sulale kullanir.
Aile icin ben sorun yapmazdim eger sevgilinin maddi durumu yerindeyse.

hele kız kardeşi :KK14:insan bi abicim der hiçç....ben

Abisine hitap etme sekli ne alaka?

bizi ilk tanışmalarda hesabı bizimkine ödetip kocasının yanında geçirdim kaç lira girdi filan yapabilecek kadar da bas

Evet bu garip kacmis ...sevgilin duydumu o ne diyor? Ben abime boyle birsey demezdim desem o bozulurdu bana..
Gerci sana gicikliktan da demis olabilir :KK53:

Kız kardeşini ailemle tanıştırmak istemiyorum dedim. Kusura bakma ama kız istemeye kınama bilmem neyime gelmesin her yerde huzursuzluk çıkarıyor benim anneme surat yapsa annem çıkın gidin der:KK11: ben tanıştım gördüm mümkünse gelmesin bu dedim o da tamam dedi:KK14:

Sence bu sacma degilmi?

Yanlış mı yaptım kızlar kardeş bunlar sonuçta

E yani , evet...en azindan farkindasin..

Sonuc olarak bu adamdan bir cacik olmaz...seninde onu sevdigini sanmiyorum eski konuna bakarak...zar zor sevdirmeye calismis seni adam..suan herseyine he he diyor ayrica... Garip bir sevgilin var...sende az degilsin...bilemedim.

Bence ailesine degil biraz adama odaklan...ev onun uzerine ise niye kendisi satmiyor? Onun elektrik faturasini odedigini nerden biliyorsun? Ve niye bunu sana anlatiyor... Ha tmm seni ilgilendiren birsey degil zaten ama soyleyene degil soyletene bakmak lazim bazen...

Merhabalar benim derdim bir değil beşi bir yerde... :hasta:

3 yıllık bir ilişkim var sevgilimin ailesiyle tanıştım sevgilimde benim ailemle (babam hariç ):super:

:sinirli:. Aslında geçtiğimiz yaz sonuna düğün planlarımız vardı. Sevgilimin 5 aylığına yurtdışında bir işi çıktı. Gitmeden kendi ailesine aldığı 1 yazlık 1 daire birde müstakil evden yazlık ve daire olanını satmasını söyledi gitti. Çünkü hayalimizdeki evi alıp evlenmek istiyorduk....Ama ailesi ne yaptı satılık ilanı bile asmadı, üstelik birde kız kardeşi beni arayıp (kendisi evli) 2 ay sonra yazlığa tatile gideceklerini söyledi. Daha yetmedi aldı kocasını çocuğunu bütün yaz müstakil olan evde anası babası kaldılar ki o evin elektriğini suyunu dahi benim sevgilim ödüyormuş.:kızgın::kızgın::kızgın:

Biz birbirimizi yedik tüm yaz ne kavgalar ne kavgalar... dedim ki yazlığa ailenden 1 kişi giderse benim yüzümü göremezsin nokta:sinirli: gidemediler :KK50: ama evlerde satılmadı hala bekliyoruz :tokat:

Ben sevgilimin ailesine ev yer hiç birşey demedim. Hiç tartışmadım kızdıysam da sevgilimle oldu geçti.. sonrasında sevgilim geldi bir gözünaydın demediler. Bende ne bayramda aradım ne de başka bir zaman. Bu olaylardan sonra sevgilimin ailesiyle hiç görüşmedim.

Hatta baktım bunun kız kardeşi bizim beraber olduğumuz fotoyu beğenmiyor gidip sevgilimin tek olduğu fotoyu beğeniyor inadına uğraşamam dedim bastım bunlara instagramdan engeli.

sevgilim ailesinin genel tutumu hele kız kardeşi :KK14:insan bi abicim der hiçç....ben böyle kardeşlik görmedim... hatta dışarıya yemeğe davet ettiler bizi ilk tanışmalarda hesabı bizimkine ödetip kocasının yanında geçirdim kaç lira girdi filan yapabilecek kadar da basit. Ben çok sıkıldım cidden sevgilime dedim ki bu kız kardeşin resmen huysuz ve kalitesiz. Kendi kocasının ailesiyle bile geçimsiz görümcesinin düğününde kendi kendine Selfi yapan, kaynanasının evinde oturup kadın eve gelmesin diye bin takla atan bir tip. Bana yaptıkları da malum....

Kız kardeşini ailemle tanıştırmak istemiyorum dedim. Kusura bakma ama kız istemeye kınama bilmem neyime gelmesin her yerde huzursuzluk çıkarıyor benim anneme surat yapsa annem çıkın gidin der:KK11: ben tanıştım gördüm mümkünse gelmesin bu dedim o da tamam dedi:KK14:

Yanlış mı yaptım kızlar kardeş bunlar sonuçta :bicak: okuyup yorum yapan herkese teşekkürler :eğlence:
Bence ev arsa alacak verecek olayına dahil olma burada aldığın tepki bundan ha neden dahil olma diyorum çünkü sevgilin bunlara ses çıkarmıyor sen neden kötü olasın neden senin yüzünden yazlığa tatile gidemesinler boşver.
Benim görümcemde geldi nikahıma kınama düğüne hiç gelmeseydi diyorum gelip sorun çıkarıp surat astı hatta ailecek gelmeseydiler çok memnun olurdum kimsenin onların suratını çekme mecburiyeti yoktu el gibi gelip gittiler.Göze alıyorsan herhangi bir olumsuzluğu ses etme ama ben evleneli 1.5 sene oldu hala herkesten dinliyorum onların nasıl insan olduklarını.
Aile kardeş ilişkilerine karışma bırak o görüşsün etsin sen sevmediğin biriyle görüşmek zorunda değilsin ben görüşmüyorum çok şükür kafam rahat.

Allah sevgilinin gözünü açar inşallah bi an önce .. senden kurtulur.

Bu forumda su zamana kadar okudugum en guzel fake.
Siz birde 15 mayısta açtığı konuyu okuyun. Bundan bile daha komik. Lazer için bir merkeze gitmiş. Bir doktor burnuna iğneler batırmış, kendinden geçmiş ve bayılmak üzereyken kağıt ve senet imzalatmışlar . İzni olmadan burun ameliyatı olmuş :KK70:

Hahah sevgilinde ali ağaoğlu mübarek :halay:

Hayır ne aç gözlüsün mal varlığı onların sen kendine söz hakkı çıkarmışsın birde görümceye bilenmiş pesss:bicak:

:deli:

Ayyy konu şaka gibi sen hele şakanın şakası

Konuyu şaka sandım ya la.
Bir yerlerde şaka yaptım diyecek,gülen emojiler koyacak sandım.
Son ana kadar öyle okudum.
Ben şok.
Yorumlara baktım bir Allah'ın kulu hak vermemiş. Konu sahibi banlı. Gelince ne diyecek çok merak ediyorum.
Birde hamileyim cinsiyet öğrenemedim daha ama şu an oğlum olmasin diye dua ediyorum. Bu nedir ya,evlerden uzak.

Siz birde 15 mayısta açtığı konuyu okuyun. Bundan bile daha komik. Lazer için bir merkeze gitmiş. Bir doktor burnuna iğneler batırmış, kendinden geçmiş ve bayılmak üzereyken kağıt ve senet imzalatmışlar . İzni olmadan burun ameliyatı olmuş :KK70:
Aaa bu o kız mı ? Ahahaha hatırlıyorum inanmamıştım :-)

Bu tarz çelişkili kişilerden yönetim ispat istese, özel olarak, gizliden bu kadar meydanı boş bulmazlar.

Şok oldum okuduklarıma... Sizi zaten anladık da sevgiliniz de satacağı evi yazlığı almamalıydı. Insan ailesine aldığı bir şeyi geri alabilir mi? Tapusu sevgilinizin üzerine olsa neyse de.

Merhabalar benim derdim bir değil beşi bir yerde... :hasta:

3 yıllık bir ilişkim var sevgilimin ailesiyle tanıştım sevgilimde benim ailemle (babam hariç ):super:

:sinirli:. Aslında geçtiğimiz yaz sonuna düğün planlarımız vardı. Sevgilimin 5 aylığına yurtdışında bir işi çıktı. Gitmeden kendi ailesine aldığı 1 yazlık 1 daire birde müstakil evden yazlık ve daire olanını satmasını söyledi gitti. Çünkü hayalimizdeki evi alıp evlenmek istiyorduk....Ama ailesi ne yaptı satılık ilanı bile asmadı, üstelik birde kız kardeşi beni arayıp (kendisi evli) 2 ay sonra yazlığa tatile gideceklerini söyledi. Daha yetmedi aldı kocasını çocuğunu bütün yaz müstakil olan evde anası babası kaldılar ki o evin elektriğini suyunu dahi benim sevgilim ödüyormuş.:kızgın::kızgın::kızgın:

Biz birbirimizi yedik tüm yaz ne kavgalar ne kavgalar... dedim ki yazlığa ailenden 1 kişi giderse benim yüzümü göremezsin nokta:sinirli: gidemediler :KK50: ama evlerde satılmadı hala bekliyoruz :tokat:

Ben sevgilimin ailesine ev yer hiç birşey demedim. Hiç tartışmadım kızdıysam da sevgilimle oldu geçti.. sonrasında sevgilim geldi bir gözünaydın demediler. Bende ne bayramda aradım ne de başka bir zaman. Bu olaylardan sonra sevgilimin ailesiyle hiç görüşmedim.

Hatta baktım bunun kız kardeşi bizim beraber olduğumuz fotoyu beğenmiyor gidip sevgilimin tek olduğu fotoyu beğeniyor inadına uğraşamam dedim bastım bunlara instagramdan engeli.

sevgilim ailesinin genel tutumu hele kız kardeşi :KK14:insan bi abicim der hiçç....ben böyle kardeşlik görmedim... hatta dışarıya yemeğe davet ettiler bizi ilk tanışmalarda hesabı bizimkine ödetip kocasının yanında geçirdim kaç lira girdi filan yapabilecek kadar da basit. Ben çok sıkıldım cidden sevgilime dedim ki bu kız kardeşin resmen huysuz ve kalitesiz. Kendi kocasının ailesiyle bile geçimsiz görümcesinin düğününde kendi kendine Selfi yapan, kaynanasının evinde oturup kadın eve gelmesin diye bin takla atan bir tip. Bana yaptıkları da malum....

Yanlış mı yaptım kızlar kardeş bunlar sonuçta :bicak: okuyup yorum yapan herkese teşekkürler :eğlence:
ben evliyken bile bu kadar rahat konuşamazdım , çalıştığım halde bir gun bile para hesabi yapamadım yapmam da,
Siz daha sevgiliyken bu kadar baskı kuruyorsunuz .
Eş ;Anne ,kardeşe karşı kışkırtılmaz.
Sizin yaptığınız aileyi paramparça etmek ...

Konuyu şaka sandım ya la.
Bir yerlerde şaka yaptım diyecek,gülen emojiler koyacak sandım.
Son ana kadar öyle okudum.
Ben şok.
Yorumlara baktım bir Allah'ın kulu hak vermemiş. Konu sahibi banlı. Gelince ne diyecek çok merak ediyorum.
Birde hamileyim cinsiyet öğrenemedim daha ama şu an oğlum olmasin diye dua ediyorum. Bu nedir ya,evlerden uzak.

Hak veren yorumlar var arada. Onlara da ayri bir sok oldum. Simdiden tepkini koy yoksa ugrasirsin en iyisini yapmissin falan denmis.
Allah evlatlarimiza hayirli kisiler nasip etsin. Gercekten korktum. Gozun aydin dememisler. Bir tarafta sevgili bir tarafta aile. Ailece oglumun sevgilisini mi arayacagiz gozun aydin diye? O arasin bizi gozun aydina.

X