- 6 Aralık 2017
- 697
- 954
- 23
- 33
- Konu Sahibi Kitapkurdu01
-
Ne demekBen de onu dusunuyorum demek ki ailesinden hatta arkadaslarindan biriyle bi sorun yasasam suclu benim.
Yazdiginiz icin cok tesekkur ederim.
Güven yoksa, en ufak olayda direk sizi şüpheli görecekse olmaz bu iş. Net..
Arkadaşları bile örneğin içinde ama size güvenmediğini açık açık söylüyor..
İnsan yeri geliyorsa "eşim bana inansa yeter" diyor. 5 yıllık evli biri olarak yazıyorum bunu..
Peki size sesini yükseltmesine takılmadınız mı?
Çok tanıdık geldi bu tarz...bu tarz adama sakın cok fazla taviz vermeyin, eğer her konuda savunmaya geçerseniz suçlanarak terkedilirsiniz yüksek egosundan dolayı..biraz önyargılı gibi gelebilir yorumum ama inanın hemen anladım hem de başak burcu...irdeleyici eleştiricidir...
Siz onun bu tarz öngörülerine karşı sakın yapmam vs gibi savunmaya geçmeyin...tanısınca belli olur ama kimseye karsı onyargım yok deyin
Basak burclular boyle midir ya ne desem ben uzatmis olurum. Elestirir kendi istedigi gibi konulari kapatir ben uzerine bir sey dersem ki derim uzatmis abartmis olurum.
Onyargim yok ama o yokken biseyler olacagini simdiden dusunuyor. Cok tesekkurler yazdiginiz icin
Basak burclular boyle midir ya ne desem ben uzatmis olurum. Elestirir kendi istedigi gibi konulari kapatir ben uzerine bir sey dersem ki derim uzatmis abartmis olurum.
Onyargim yok ama o yokken biseyler olacagini simdiden dusunuyor. Cok tesekkurler yazdiginiz icin
OlmazAynen size katiliyorum.
Simdiden daha ortada negatifligi gectim tanisma yokken kafasina taktigi seyler bunlar. Ustelik bana da guvenmiyormus. Boyle evlilik mi olur Allah askina
Sinirlerim bozuldu ya 2 yilimi ben buna mi harcadim. Daha kimseyi tanimadan suclu oldum(
Kizlar az once konustuk.
Bana hala " ben bunu sorarim kusura bakmicaksin "diyor. Bana sen onyargilisin dedi saka gibi. Kim onyargili dedim ,daha simdiden olmayan bir olay icin beni suclu ilan ettin dedim.
Saygisiz sonra da akrabalarima bi laf edersen tabi ki suclu sen olursun dedi.
Pes ya pes artik.
Yaziklar olsun dedim. Sana akrabalarinla sonsuz mutluluklar dedim kapattim. Elim ayagim titriyor sinirden. 2 yildan sonra adamin gercek yuzu ortaya cikti.inanamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?