• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden duydugum bu laf normal mi ?

Kitapkurdu01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
55
55
3
34
Merhabalar.
Kafam oyle karisik ki bunu anlatacak ne bir arkadasim ne ablam ne de bir annem var.
Fikirleriniz, her yorumunuz benim icin cok onemli. Lutfen yorumlarinizi esirgemeyin. Her turlu elestirinize acigim.
2 yillik bir iliskim var ve 28 yasindayim. Erkek arkadasim 38 yasinda.
Oncelikle sunu belirteyim birbirimizin ailesiyle tanismadik. Kesinlikle aramizda bu anlamda sorun yok zaten nasil olabilir ki tanimadigim insanlar.
Dun basit bi konuda tartistik ki konu o kadar sacmaydi ki. Kisaca soyleyeyim
Bana bisey yaparken sesini yukseltmisti ben de kizdim. Bu kadar ama sonra ikimizin de sinirli bir anina denk gelmistir dedik ve normallestik. Bugun benim canim skkindi. Sabah konustuk ve ben de canim skkin oldugu icin oyle cevaplar verirken
Aynen sunlari dedi.

" ben endiseliyim. Yarin obur gun aileme, akrabalarima ya da arkadaslarima da boyle basit bisey de kizarsan ne olacak "
Size yemin ederim bugune kadar ailesi,akrabalari ya da arkadaslarina hep pozitif yaklastim ki ben manyak miyim derdim ne de insanlara boyle bisey yapayim.
" ben yaninda yokken insanlar sana normal bisey yapip sen buyutursen ne olacak, beni yanlis yonlendirirsin " ( benim buyuttugum olay da onun bana sinirle sesini yukselterek bjsey soylemesine tepki vermem)
Sok oldum ya ne diyosun sen dedim. Sen arkadaslarina, akrabalarina guveniyosun da bana mi guvenmiyosun dedim. Evet onlara guveniyorum sana guvenmiyorum bu konuda dedi.
Allah askina evlenecegin kadina ,arkadasina duydugun guven kadar guven duymuyosan olmasin o evlilik. Ona da boyle dedim

Gelen cevap da su "bunda kirilacak gucenek bir sey yok.oyle dusundum ama sen cevabi verince benim icin konu kapandi artik oyle dusunmuyorum. Insan bunu merak edip sorabilir"
Soruyorum sizlere. Ne olur bana bir akil verin benim beynim durdu.
Cok cok kirildim bugune kadar ailesi hakkinda akrabalari ya da arkadaslari hakkinda olumsuz bir sey soylememisken bu yaptigi cirkinlik degil mi ?
Hele hele ben yokken sen onlarin yaptigini buyutup
Beni yanlis yonderirsin demek nedir?
Diyecegim ki bu tarz olaylar yasadik da boyle anlasildim. Yok

Bu normal mi ? Simdi ogrendim artik sorun yok tamam ben bunu sorabilirim alinacak bir sey yok demek normal mi ? Ben mi anlayamiyorum. Bu cok cirkin degil mi ? Bu laf iliski bitirmez mi,ne olur kizlar yardim edin..

Yarın öbürgün bir sorun olsa
Aile akrabalar vs
Direkt sizi günah keçisi ilan edecek gibi...

Daha simdiden bunu duydum inanamadim ya.
Ben de endiseliyim diyince ben ve onun arasinda olan bir sey sandim.inanamadim ya bugune kadar ailesi hakkinda en ufak negatiflik olmadi. Bence de onun sinyalini verdi adam

Çok saçma psikopatmışsınız gibi davranmış size resmen. Ayrılcajda bahane arıyo olabilir mi öle bişe sezindiyseniz siz ayrılın

Soyle ki ben sen ne diyosun ya oyle biri gibi gorduysen ne evliliginden bahsediyosun dedim.
Normalmis abartmisim bunda alinacak ne varmis. Bunu bana soramayacak miymis.
Ben onunla konusmuyorum ama kendi ayrilmak istemiyor onun icin sorun yok ona gore.

Her insan gibi arkadaşınızında endişeleri ve şüpheleri olabilir
Biz kadınlar demiyor muyuz ya ailene karşı ezdirsen ya savunmazsan falan diye
Ben çokta takılacak birşey görmedim

Ama sizce boyle bir olayi buna yormasi normal mi ? Bir de soyledigi sey
Ben onlara guveniyorum sana guvenmiyorum yani resmen onlar sana bisey yapmaz ne olursa sen uydurursun demeye getirmemis mi :(
2 yildir birlikteyiz durup durup bu olaydan bunu cikarmasi beni cok uzdu:(

Bir tek olayla değerlendirilmesi güç bir durum. Genel tabloya baktığınızda da aklınıza kuşku düşürecek bir insansa evliliği tekrar düşünebilirsiniz ama genel olarak sorun yoksa sadece bu mevzu olduysa belki göz ardı edilebilir.

Bana biraz abartmışsınız gibi geldi.
Şok olacak bişey yok.
Endişelerinden bahsetmiş uyarmış sizi sadece.
Belki de atarlı giderli bi karakteriniz var o yüzden haklı olabilir bilemeyiz.

Oyle mi dersiniz:(
Guvenmiyorum lafina cok uzuldum galiba cunku oyle bir endiseye mahal verecek bir sey yapmamistim. Yazdiginiz icin tesekkurler

Bir tek olayla değerlendirilmesi güç bir durum. Genel tabloya baktığınızda da aklınıza kuşku düşürecek bir insansa evliliği tekrar düşünebilirsiniz ama genel olarak sorun yoksa sadece bu mevzu olduysa belki göz ardı edilebilir.

Ilk kez boyle bir sey duydum.onun disinda normaliz :(

Bunu bende yapıyorum. Nişanlıma diyorum sen kesin ilerde şöyle de yaparsın diye, oda çok tepki veriyor ama ben abartılacak bişey olduğunu düşünmüyorum. Nitekim tamam sorun yok demiş adam sonunda. Burcu ne erkek arkadaşınızın?

ilerde kavganiz olsa ailesi arkadaslari ile ilk olarak sizi sucluyacak demek ki.
kirilmakta haklisiniz size guvenmiyor madem evlenmesin.
insanlik hali yani nolmus o anda vermissiniz tepki bu durumda asiri endise duymasi sacma.
konu kapandi demis ama ilerde her kavganizda isitilip onunuze surer bu kisi.

Şimdiden aileme karşı da boyle kizarsan demesi garip geldi bana da. Daha dur yani evli bile değilsiniz ne gördün de bunun derdine dustun. Şu erkeklerin aile merakı da beni öldürüyor. Daha kız aileni bile tanimiyor. Ya aileme de kizarsanmış. Yav ailelerini de alıp gitsinler öteye. Her erkeğin ağzında aileme böyle yaparsan böyle edersen lafı. Evlenmeyin o zaman arkadaş ananizla yaşayın.

Onun içi rahatladı ama şimdi de siz endişelisiniz, ilerde hep ailesi ve arkadaşlarının sözünü dinler beni dinlemez diye. Bunu düşünmesi çok garip. Benim de bazen abarttığım durumlar oluyor, erkek arkadaşım evlenince napıcaz der en fazla. Hiç ailemin yaptığı bir şeyi abartırsın da sana inanmam demedi.

Bir an once ailesiyle tanis. Arkadaşlarıyla tanis tavırları nasil. Ailesi ile birlikte zaman geçir gözlemle. Evlenecegin adami sorgulamakla cok iyi yapiyorsun. Eger ailesine cok düşkünlüğü varsa ona göre bir yol ciz kendine. Yasin genc hala.

Bunu bende yapıyorum. Nişanlıma diyorum sen kesin ilerde şöyle de yaparsın diye, oda çok tepki veriyor ama ben abartılacak bişey olduğunu düşünmüyorum. Nitekim tamam sorun yok demiş adam sonunda. Burcu ne erkek arkadaşınızın?

Basak.
Siz bunu dediginizde boyle bir potansiyel mi goruyorsunuz yoksa oylesine mi diyorsunuz.
Ben mi abartiyorum inanin anlayamiyorum. Ne bileyim ya cok uzuldum.o bana bagiriyorken ben de ona sen benim aileme bagirirsin desem :(
Yani biz ikimiz tartisiyoruz bunun ileride hayatimizda olacaklarla ne ilgisi var. Bu bagi nasil kurup soyluyor anlamadim

Back
X