Evlenmeden bır hatayla ailemin de istemediği eski sevgilimden Hamile kaldım kaçmış gibi yaparak evlendim dedim şiddet görüyorum akıl verir misiniz?

Çok üzüldüm.bilncsiz ailelerin bilinçsiz çocukları.aileniz Çok kopuk. büyüdüğünüz ortam,yazdıklarınıza bakılırsa böyle bir ailede büyümüş olmanız sizin kaderinizi belirlemiş.insan büyüdüğü evde karakteri gelişir doğruları yanlışları öğrenir Çok üzüldüm size ve çocuğunuza.güçlü olun kurtulun,bebeğiniz için yapın bunu.

Biraz aklınızı kullanın ya koca delisi olmanın neticeleri bunlar işte. Bildiğin bilinci olmayan kutup ayısı bile hamile kalma durumunu şartlarına göre ayarlarken durdururken sizin böyle bilinçsizce üremenizi ben hiç anlamıyorum.
Senin benim vergimle bakılıyor yurtdaki çocuklar. Onun derdinde de değilim çocuklara çok üzülüyorum.

Çocuğunuza ve kendinize sahip çıkabilirsiniz diye düşünüyorum ,henüz 14 haftalık tekrar bı hayat kurarsınız..sizden tek ricam yaşadıkları izin acısını masum yavrudan cikaricaksaniz devlet korumasına verin .. kendinize güveniyorsanız kalkın ayağa en başından tekrar başlayın ..çalışmaya başlayın kendinize minik bir hayat kurun ne annenize ne abinize muhtaç değilsiniz.. sığınma evi bir süre kafanızı dinlemek yapacaklariniza karar vermek adına en ideal çözüm olur şimdilik..Allah yardimciniz olsun..

Ailen sahip çıkmazsa kadın sığınma evine gidip aşağılık herif bebeğe de birşey yapabilir.

Anneniz teyzeniz yada abiniz size o adamın davrandığından daha kötü davranmaz merak etmeyin hamileyken bunu yapan çocuk olduğuktan sonra neler yapar düşünün bu adamın yanında ne sizin ne de çocuğunuzun sonu yok gururunuzu bir kenara bırakın hemen şu anda o halinizle önce polise sonrada ailenizin yanına gidin ailenizin yanına hiç gidemeyecek durumdaysanız kadın sığınma evine gidin son bi tavsiye daha madem nikahınız yok çocuğunuz doğduğunda o adamın nufüsuna yazdırmayın yoksa asla kurtulamazsınız baba olmayı haketmeyen biri

Hayatınızı ertelemek canınıza mâl olmasın.
Şiddetleri affedilir değil tabiki de.
Böyle gel gitti bir ilişki de çocuk olması ayrıca yazık olmuş. Sığınma evi en sağlıklısı en azından bi başlangıç olur yeni hayatınız için.
Ne denir ki başka.

Kadin sığınma evleri var lütfen oraya başvurun rabbim güzellik versin hayatınıza yasınız kaç bilmiyorum ama yaşadıklarınız zor arkadaşım Allah tez zamanda kurtulmayı nasip etsin

Sana verilebilecek tek akıl o rahatsızı hemen terk et. Canından ve bebeğinden kıymetli değil kimin seni ayıpladığı veya ne dediği. Uyuşturucu kullanan abinle de birlikte kalamazsınız. Tam anlamadım annen evlenince abin de onlarla mı yoksa ayrı mı yaşıyor? Annen ayrı ise annene git. Yok değil ise kadın sığınma evine git. Ölmek veya ömür boyu sürünüp de hem akıl sağlığından hem beden sağlığından olmak ve çocuğunun da olmasını sağlamak istemiyorsan hemen şimdi aklını başına alma vakti. Hemen gerisin geri dön bu adamdan bir daha da asla hiçbir lafına kanma. Hiç normal elle tutulur bir yanı yok. Bundan ne baba olur ne eş. Insan bile olmayı beceremiyor. Bu adamı terk etmemekten daha kötü değil kafandan geçen diğer seçenekler. Çok daha iyi. Hemen kaç git hemen.

Darp edildim verilen akılları dinlemedim
Gasp edildim verilen akılları dinlemedim
Evden kaçtım verilen akılları dinlemedim
Şeyimin canı cekti hamile kaldım verilen akılları dinlemedim

Şimdi akıl verenler yüzüme bakmiyor karnımdaki bebekle dayak yedik evden kovuldum AKIL VERİN diyorsun. E AMA SEN VERİLEN AKILLARI DİNLEMİYORSUN ONU NAPİCAZ. Hadi bir tur da biz akil verdik hikayenin devamini yazayım.

Bu adamdan kurtulmak icin birine sığındım o da evli barkli cocuklu çıktı benim cocugu yurda verdik bir tur da evli adamdan hamile kaldım simdi o da beni istemiyor AKIL VERİN AMA LİNÇLEMEYİN...

Cinsel dürtülerine sahip olamayan insanlardan bir örnek daha. Konu sahibinin derdi çocuk falan değil kendisi. Çocuğa çok üzüldüm. Doğar doğmaz devlet korumasına verin lütfen. Birdaha da çocuk yapmayın sakın. Siz ayrılmazsınız. En fazla 2 ay küslük sonra çok yalvardı ben de inandım geri döndüm mevzusu..

İnsanlar burda yıllarca uğraşıyor siz o kadar dayağın kavganın ortasında çocuk yapmayı başarabilmişsiniz tebrik ediyorum.Sevişmeyi biliyorsunuz korunma yöntemlerinden haberiniz olsaydı keşke.Yazık o masuma

siz bu haldeyken o bebişe hiç bakamazsınız. ne o sevgilide ne de abide kalabilirsiniz, evet kadın sığınma evleri de çok çok iyi değil ama bu hastalıklı insanlarla kalmaktansa orası sizin için daha iyi olacaktır. bebiş de yurtta kalsın siz kendinizi düzeltene kadar.

cok mantikli. konu sahibi dikkate alsa bari. ama sanmam erkek arkadasim ozur diledi cocugumuzu beraber buyutcez falan der kesin. bu isin sonu kadin cinayeti olmaz umarim

Polise git, kadın sığınma evine alınmak istediğini söyle, gizlenme talebinde bulun. Bebek doğunca da sosyal hizmetler aracılığıyla evlatlık vermeni öneririm. Yapabileceğin en akıllıca hamle bu olur. Kendini yakmışsın hiç değilse evladın güvenli bir yerde olur.

Bu psikopatın yanından iyidir. Ne diyelim şimdi biz buna, anasının evine gitse adam yine bulacak, belki anneye de eziyet edecek, olay çıkaracak, canlarını tehlikeye atacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…