Evlenmeden bır hatayla ailemin de istemediği eski sevgilimden Hamile kaldım kaçmış gibi yaparak evlendim dedim şiddet görüyorum akıl verir misiniz?

Yani şimdi ne diyelim ki sana be kızım kendin kendi hayatini mahv etmişsin böyle adamlar asla düzelmezz.Bari çoçugu seni dövmekten karınında öldürmeden çık sığınma evine git hemen orda doğur sonra çalış.

Şimdi gidip darp raporu alıp, adamdan şikayetçi olup, sığınma evine gideceksiniz. Yoksa bu adamın elinde ölüvereceksiniz.

Böyle bir adam ile evlenmemeniz de iyi olmuş. Hem kurtulmanız görece daha kolay, hem de çocuğunuz üzerinde söz sahibi değil.

Ben olsam ( söylemesi kolay tabi) çocuğu evlat edindirirdim. Resmî yollardan çocuk almak için sıraya girmiş, tüm süreçleri başarı ile geçmiş, kurumdan güzel haber almak için her gün yanıp tutuşan insanlar var. Onlar , sizin verebileceğinizin çok daha fazlasını çocuğa sağlayabilir. Burda artık kendinizden çok, çocuğunuzun iyiliğini düşüneceksiniz.

Bütün yolları kapatıp olayları öyle bir çıkmaz sokağa dönüştürüyorsunuz ki insana verecek tavsiye de bırakmıyorsunuz.

Anneniz abinizi kenara çekip durumu anlatsın. Abinizi biraz yumuşatsın. Abinizin öfkesi geçince de eve geri dönün.

Çocuk doğunca da ya devlete verin ya da varlıklı düzgün bir aileye evlatlık verin. En azından düzgün bir hayatı olur

Aynı şeyi düşünmüşüz. Benim bir akrabam evlatlık aldı fakir bir ailenin kızını. Kız şu an en iyi özel üniversitelerin birinde okuyor ve öz ailesine de maddi olarak yardım ediyor. Cünkü evlatlık olduğu aile süper zengin.

En azından mutlu. Hayatını yaşıyor. Hiç-bir şeyi eksik değil. El bebek gül bebek bakılıyor. Gözün üstünde kaşın var denmiyor.

Sığınma evine git...İzini bulamaz hem...Herhangi bir sığınma evine şehire gönderıyorlar dıye bılıyorum...Başkada şansın yok..O günahsız tertemiz çocuk içinde en iyisi bu..

Bunları düşünebildiğinize göre olabilecek her şeyin farkındaydınız. Sadece şimdi istenmediğiniz için çıkmaza girdiniz ve dile getirmek zorunda kaldınız.
Ne gariptir ki serserilerden hamile kalan kadınların kullandığı "ama masum cana nasıl kıyarım" cümlesi beni delirtiyor resmen. Sanki bu tarz adamları bu masum bebelere baba olarak seçerken kıymamış gibi rol yapmakta ekstra beni sinir ediyor.

Çocuğu artık doguracaksin öldurmezse. Ondan sonra da çocuk esirgemeye ver bu adamdan kurtul hayatina çeki düzen ver. Artık iş mi bulursun kadın sığınma evinde mi saklanirsin sen arastir.

sığınma evleri berbat yerler diye biliyorum ama sizin başka seçeceğiniz yok gibi. oraya sığınıp çocuğu doğuracaksınız. sonra devlete mi verirsiniz o zaman karar verirsiniz

Cok zor yaşadıklarınz cok acı...
Ama sizi de cok aklı başında bulamadim malesef.ne iaterse olsun ailemin yapacagi eziyeti kabul ederim elin adami yapmasın ailenize gercekleri soyleyin dogacak bebeğin bu adamin yanında büyümesi en buyuk gunah bence.size de bol şans ve biraz akıl mantık diliyorum

Turk erkekleri cok zalim ya. Iyiki turkle evlenmemisim

Olan olmuş artık noldu neden oldu demek yerine grurunuzu bir kenara bırakın anneniz yada teyzenizin yanına gidin,abinizden ve sevgilinizden uzak durun,ne denirki böyle bir durumda,bebeğinizi zaten bilmesi gereken herkes biliyor,yük görmek yerine sevmeyi deneyin bebeğinizi,dünyanın sonu değil,muhakkak bir yolunu bulursunuz,öncelikle kendinize acımayı bırakın mantıklı çözüm yolları arayın,bu durumda anne yada teyzeden daha mantıklı bir seçenek yok,hamilelik sonrasında iş e girer toparlarsınız,kolay gibi söylüyorum farkındayım ama çaresizim,bittim,mahfoldum diyerek kendinize acıyarak çözüm bulamazsınız,bebeğinizin ve kendinizin sorumluluğunu alıp kararlı durmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…