Evlenmeden bır hatayla ailemin de istemediği eski sevgilimden Hamile kaldım kaçmış gibi yaparak evlendim dedim şiddet görüyorum akıl verir misiniz?

Kadin siginma evine git bosanma davasini oyle ac hem yardimci olurlar. yardimlara devlet kurumlarina basvur. Cocuk dogunca yetistirme yurduna ver ama evlatlik verilmemesini alacagi i soyle duzenlu ziyaret et, isini bulunca da ev tut cocugu al.

Gerçekten üzücü imiş ne diyim herkesin bir sınavı var maalesef

Ay kıyamam ya benim de öyle çocuk olmuyor 6 yıldır Allah hiç hak etmeyenlere nasip ediyor ama tertemiz ailelere nasip ediyor imtihan işte

Yani benim de aklima sığınma evi geldi ne bileyim bir kadin dernegine basvurun o adamdan kurtulun Allah korusun cocuk engelli dogabilir dayaktan ya da cocukla beraber sizin de beden sagliginiz bozulabilir.
Kadesi yukleyin ve size siddet uyguladiginda kadese basın gelip onu da sizi de alsinlar ailenize donebilirsiniz evlenmedik demenize de gerek yok kocam siddet uyguluyor deseniz aileniz sizi red mi eder?
Yaa zor bir durum gercekten
Boyle bir durumda güçlü durup gerekirse cocugu yalniz doğurup büyütün sacma bir adamdansa yalnız kalmak yegdir

O kadar dayak, hakaret, saç sürüklemeye rağmen çocuk yapacak kadar ileriye gidebilmek. Hayır zevkini çıkarırken aklınıza hamile kaldım mı sorusu gelmedi mi anlamadım. Yada hadi bir 'hata' yaptım önlem alayım demez mi insan. Eşim bana bir bağırsa ben bu adama çocuk vermeli miyim diye bin kere düşünüyorum. Eleştiri yapmak istemiyorum ama artık insanlar cıvıtmışlar. Aile zaten sorunluyken hayatınıza yeni sorunlar niye alıyorsunuz. En çok karnındaki çocuğa üzüldüm. Lütfen doğurduktan sonra tüplerinizi bağlatın ve o bebeciğe en uygun olan seçimi yapın. Bir polis karakoluna giderseniz size yardım ederler.

Ailene dönün etraf zaten evli biliyor seni hamileliğin sorun olmaz bu yüzden. Erken doğum vs uydurursun sonra . Nikah olmasa da dna testi ile babası olduğunu ispatlayip çocuğun nafakasini da alırsın

Cennet gibi kocamdan çocuk yapmak için beş yıl bekledim ben…Neyse bi hatadır olmuş kardeşim ne ailenden ne de o heriften hayır yok sana belli ki,biri sığınma evleri kötü demiş git şansını dene olmazsa ve eğer başka şehre yollarlarsa zaten izinizi bulamaz ama yollamazlarsa sen başka şehre git,abinin yanına filan gitme uyuşturucu kullanan birinden ne beklersin ki ? Çocuğuna da bakamayacaksan evlatlık ver bakabilirsen de kendin bak ne analar var yalnız büyütüyor çocuğunu belki sen de onlardansındır.

Konu sahibi en son aralıkta girmiş siteye. Çok merak ettim ne yaptı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…