Kına sabahı erkenden kalmıştım uyku tutmamıştı..Akşam üstü gidicektim kuaföre e herşeyimde hazırdı yapacak bişey yoktu bende çıktım çarşıya gezdim bol bol yalnız başıma :roflol: dedim bekarlığımın son günü kafama göre takıldm tek başıma çay bahçesine gidip bi çay içtim denize nazır..Çok stresliydim çünkü rahatlamam gerekiyordu..gerçi baya bi tepki almıştım gelin kısmı bu gün gezermi diye..Sonra kuaför ve kına o gece hiç oturmadım yerime tepindim de tepindim :roflol: mahalle dedi kodu yapmış arkamdan evlenmeye çok meraklı galiba diye :roflol::roflol:
pestil gibi yattığım yerde uyuya kaldım sonra gece bitimindesırnaşık şey
sabah kalktığım gibi duşa sonra sabah saat 8buçuk ben kuaföre gittim.....Bu kadar a.syerimseniben
hımm..
4 ay oldu bizim ben de yazayım katkım olsun en bomba düğün bende sanırım...
kınam kocamın evinde olmuştu, annemler gitti misafirler gitti taksi durağında taksi yok babam bir yerlerde ben babamın evine dönemedim kınadan sonra aşkımın evinde kaldım,
hiç ağlama yok vs, ertesi gün evde yalnız oturdum kk'ya girdim falan.. Sonra aşkımla markete gittik biraz kahvaltılık aldık, yemek memek koymadı kimse dolaba geç saatte gitmiştik alışverişe yorgun döndüm, mesajlaşma yok heyecan yok (düğünde hiçbir şey hissetmiyordum, millet uzaylıymışım gibi soruyor heyecenlımısın diye ben "yooo neden olacakmoşım ki? "diyorum falan)
düğün günü kuaför randevum var biz babam karısı ve kardesim ayakkabı bakmaya gittik kardeşime, sonra bir dolu poşetle kuaföre bıraktı babam, teyzemler bırakacaktı plan değişmek zorunda kaldı diye kendisi tafra yapıp durdular, anne tarafımdan kimse evden çıkışıma gelmedi (babam eve almıyordu hiçbirini, kapının önünde bekleyip konvoy yapacaklardı ama bu planı da değiştirdiğim kanaatine her neredense vardıkları için gelmediler) biz unisex bir kuafördeydik, damattan tam 1 saat önce hazırdım
abim yeni ameliyat olmuştu ve kınageceme gelemedi,çok üzülmüştüm..kınagecesi bitti,benim arkadaşlarımın hepsi ve akrabalarım anneme geldiler yemek yedik vs..ben üzerimi değiştirecekken eşim geldi ve kıyafetlerinle görsün abin seni diye alıp abime götürdü...çok mutlu olmuştumm
1 saat felan oturduk,sonra çıktık sahil kenarına gittik arabada oturduk ,sohbet ettik.ikimizde çok heyecanlıydık..sonra beni eve bıraktı,geldiğimde evde eğlence tam gaz devam ediyodu...arkadaşlarım oynamaktan dağılmışlar...sabaha kadar oturduk kızlarla,bu arada annem saatte bir gelip bana uyusana artık,gözlerin şişcek diyip duruyodu...:1hug:
sabaha karşı uyumuşuz,öğlene doğru kalktım..annem gözüme patates koyuyo şişmesin diye,ablam kahve içiriyo..arkadaşlarım kuaföre götürülecek şeyleri hazırlıyoo...çok şımartmışalrdı benii,eee tabi bende keyfini çıkardım bu durumun kaydirigubbakcemile3
PamuKSekeR işte şuan sende çoook heyecan vardırr tatlımmmm mutluluklar dilerimm..
velved sen sus sana daha çok var önce ben sıranı beklee :)
eylül ciddimisinnnnnnn çok kötü bir durum olmuş ama yaaaa:Saruboceq:... ve bravo diyorum inatçı bir kız olduğun belli olmuşşş o halle düğünün gerçekleşmişşş:asigim: tekrar büyük geçmiş olsun MUTLULUKLAR DİLERİMM sanırım en ilginç anı senin anın oldu:1hug:a.s.