Evlenmeden 1 Gün Öncesine Dönelim

oyyyy ne şanslısıııııııııııııınnn gece en son gördüün sabah da ilk gördüğüüüün

eveeetttttttt canımmm.. bu konuda çok şanslıyım çünkü eniştem ve ablam ufuğa çok güveniyorlarr eniştem çok sınadı çok denedi ama ufuk çok efendi çıktı dedi :) 4 yıl dile kolayyy :)

ay canım yaaa inş hayırlısıyla güzel bir yuva kurarsın canım ve çoook mutlu olursun inş.a.s.
ama ben bu gece sevgilimi çoook özledim:asigim::çok üzgünüm:

amiiiinnnnnn aynı şeyler senin içinde geçerli tatlımmm..

bende özledimmmmmmm napsakkkk :)

seni bilmem de benim yapabileceğim bişey yok uyuduuuuu ve benden çoook uzaktasenağlama

benimkide saat 12:30 da uyudu 6:30'da uyandığı içinn tatlımcım

yaa aslında uyumaz o bu saatte normalde de bu ay bütünlemelerine çalıştığı için tamamen değişti neyse 2 hafta daha sabrediyorum

sabreden dervişş muradına ermişşşşşşşşşş :) bitanem benim çene düştü yinee ben kaçim yavaş yavaşşşş çok teşekkür ediyorum bu güzel muhabbetin içinnn

Kızlar bu ne ya:)) konu dagılmış ne güzel ögrenecekti arkadaslardan :)))))))))) merak etmeyin kimse kalmaz evde:)

görmemmi asklıı saçın açık halindeki halinii :) canım benim prenses gibi olucaksın tam anlamyıla o gece ben çok iyi biliyorummm bu gözler gördüü​

canımcımmm tam dün gece cevap yazacakken elektrikler gitti o yüzden yazamadım
gelinliğim şimdilik askılı tatlımm kolları yakası kapanacak kapalı gelin olacağım inşallahh kaydirigubbakcemile5Şeniz

aa önemli değil bitanemcimmmmm ....
biliyorum kuzum kapalı olduğunu ee doğal olarakta geliliğinde kapalı olucakkk :)..dur bakalım tuttuğunuz ev sanırım ya sakarya yada adapazarı dimii umarım yanllış hatırlmıyorum
:)

Evlenmeme 4 gün kaldi, acayip bir durumdayiz ikimizde. Heyecandan ne yaptik , ne ettik hatirlamiyoruz...Umarim cuma günü nikahta söylediklerimi unutmam da. Almanya da nikah daireleinde kamera cekimi yasak, bir daha da o ani izleyemeyecegiz...a.s.:asigim:

aa neden yasakkiiii canım 4 gün kalmıışşşş çok az kalmışşşşş MUTLULUKLARRRR SENİNLE OLSUNNNN

Belinay çok güzel konular açıyorsun, tam böyle bizim gibi bekarlara evlenmek için sevdiğine kavuşmak için sabırsızlananlara çok iyi deneyimnler oluyor. :):)
Bende 22 yaşındayım yaklaşık 2 sene var aşkıma kavuşmama benim anlatacak bir şeyim yok ama evli arkadaşlarımızın mesajlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

valla evlenmeden birgun oncee tum arkadaslarimizla beraber bizde kalmistik bekarliga veda partisi yapmistik esimde bizde kalmisti hep eglenmistik yani oturup konusmaya firsatimiz olmamistihihoyyyt

benimde evlenmeden bi gece önce kına gecem yapılmıştı.sonra bütün millet toplaşıp bize gittik o gece sağolsun misafirleri akrabalarımız aldı biz rahat edelim diye.kızlarla kaldık bide annem babam kardeşlerim tabi çok zevkli ve güzeldi,uyutmamışlardı sabah 4e kadar:bbo: bide ben sabahın 8inde kuaföre gittim nikah erken saatteydi Şeniz.eşimde kınadan sonra bize geldi ama onu çabuk postaladılar yerimseniben

bizzz msjlaştık baya sonra tel.de konuştuk gece 2 gibi ancak uyuyabilmiştik.

evet bizimki sürekli diyordu yarın kollarında uyuyacağmm çok mutluyum diye. diyoduukaydirigubbakcemile3:asigim:

çok şükürrr çok mutluyuzzkaydirigubbakcemile2

açtığın konulara bayılmakla beraber bu dağılan konuyu toplama görevini alıyorum.16 gün sonra eşimin kollarında uyanabileceğim için kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 bu konunun cevap hakkını saklı tutuyorum. sanırım 20 gün sonra falan bu soruya cevap vereceğim

Yok canim yasak degil, belki öyle diyorlardir, siz gene kamera götürün yaninizda.
Birileri ceksin yani.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…