E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
boşver güzelim turşumuz kurulcak bizimmmmm biz böyleeee okumakla yetinicezz..aman evlenip napıcaksınnn bak böyle rahatız kira derdi yok fatura derdi yok sorumluluk yokkk yemek yapma derdi yokkkk (hala düşünüyomusun evliliği) :)
şimdiden o anı düşündükçe zaten seviniyomuyum üzülüyomuyum bilmiyorum naniknanik korkuyorum sanki :jeyyar: bende jnazcım gibi 2 ay sonra cevaplandırabilirim :lepi: sanırım korkarsam hiiih diye konuşup dururum gibi geliyo bide tir tir titrermişim gergin olurmuşum gibi kafamçokkarıştı çok abarrttım görende ölüme gidiyo sanacak kaydirigubbakcemile
desene biz şanslıyızkaydirigubbakcemile5 benimki de ütü ve süpürgede çok iyi çok iyi salata yapar meyve servisi çay servisi filan:icecream: bi de ben ne istersem yapar
desene biz şanslıyızkaydirigubbakcemile5 benimki de ütü ve süpürgede çok iyi çok iyi salata yapar meyve servisi çay servisi filan:icecream: bi de ben ne istersem yapar
ayyy senmediii 2 ay sonraa ayy ne mutlu size yaaaane korkuyorsun bacım yaa korkmaaa (sanki bende yaşamışım gibi konuşuyorummm ) hey ALLAH Beni bildiği gibi yapsın emi :roflol:
:1shok: allah bizede versin öylesinden, ne diyek :1shok:
yok ütü bilmez ama çok güzel halı silkeler cam siler ve tül asar :sm_cool:
hem korkarım hemde isterim hesabımutlu mutlu dimi ama gel gör insan yinede korkuyo bacım ya belkide güzle anlamda bi korkudur bu :lepi: