Evlenmeden 1 Gün Öncesine Dönelim

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
Evet kızlar dediğim gibi sıra geldi evlenmeden 1 gün önceki anılarımızaa (ne meraklıyım değilmi)kaydirigubbakcemile3
Farzedelimki yarın evleniceksiniz ve çok sevdiğiniz hayatınızın aşkı olan seviceğinize yarın kavuşuyorsnuzz, 1 gün öncesi nasıldınız neler konuştunuz mesajlaşmalar falan yani ertesi akşam beraber uyiyacaksınız son ayrı yatışınız bu...hadi bakalım dönelim geriye ve paylaşalım anılarımızı varmısınız??:asigim:a.s.

• Konu Sahibi EU2
eşimin ailesinin memleketindeydik. onların evi düğün eviydi...ben de o da orda kalıyorduk....çok kalabalıktı, akrabalar falan..millet hapur hupur yemek yiyordu...hatta bana bile yemek sırası zor gelmişti, oysa ki ben gelinim de mi ama gece kapı önünde kına oldu...o gece adettendir aynı evde kalmanız uygun olmaz diye eşimi ablasının evine götürdüler. ben de kuzenimle uyudum o gece....hehehehehehe. yer yok diye koyun koyuna. bayağıda geyiği oldu....mesajlaştık tabi o gece...sonra uyuduk, sabah oldu, düğün günü falan filan

• Konu Sahibi EU2
canımcım konunu okudum ama anca 2 ay sonra cevaplayabilirim bu soruyuyerimseniben

• Konu Sahibi EU2
tamam gülümmmmm inşallahhh seni takip ediyorummm tuttuğunuz eve kadarrrr :)

• Konu Sahibi EU2
SuLtan.oF.KonYa tatlım bende değilim senle ben okumakla yetinicezzzz şekerim :)

canım benimyaaaŞeniz
e o zaman gelinliğimide görmüşsündür -tatlicadiarzu-

görmemmi asklıı saçın açık halindeki halinii :) canım benim prenses gibi olucaksın tam anlamyıla o gece ben çok iyi biliyorummm bu gözler gördüü​

SuLtan.oF.KonYa tatlım kimin ne olucağı nezaman gideceği belli olmazzz hem daha dur bakalım yaşın küçük bak bende küçüğüm daaha 24 yaşındayım :)

dayanamıcam yaw ne meraklısın daha yaşında küçük ya senin aaaaaaaa:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

ya öyle deme
insanin cevresindeki bütün arkadaslari evlenince
insan şöyle bir düşünüyor işteeeeeeeeeee
ama hakkatten cok kafama taktim ben bunu bu aralar ya. oof of :a015:

SuLtan.oF.KonYa
20 yaşındasın ve hala evlenemem diye düşünüyorsun sus allah aşkınaa :)

SuLtan.oF.KonYa
20 yaşındasın ve hala evlenemem diye düşünüyorsun sus allah aşkınaa :)

yok canim ya zaten ben pek istemiyorum. elbette daha cok erken :bbo:
ama babam diyorki sınır 23-24 yas sonra evlenmem lazimmis Çok üzgünüm çoook
sanki ozamana kadar evlenmessem evdenmi kovacak beni :dilcikar:

heeeee sanki bana kiyabilecekte kaydirigubbakcemile3
evlensemde oturur aglar :icecream:

belinay konu iice kaydı bence kusura bakmayasınyerimsenibenkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…