düğünden bir gün önce bursadan giresuna ulaştığımız gündü.düğünüm köy düğünü olcaktı.o yüzden dağları tepeleri aşarak yirmi saatlik bi yolculuktan sonra tam anlamıyla cılkım çıkmıştı.o gün yemekler yendi yolculuktan gelenler yorgunluktan erkenden uyudu.sonra gece bi uyandık herkes ayakta sohbet muhabbet.düğünüm okulun bahçesinde yapılcaktı acık havada ama ekimin 25 i bi yağmur varki ortalık kopuyo.ben geceden dua etmeye başladım allahım yağmur bitsin die.neyse eşimle tabi aynı evdeyiz bana ayrı bi oda tahsis edildi.herkes üst üste yatıyo ben tek. kaydirigubbakcemile2
gece odama eşim geldi biraz muhabbet ettik sonra biri bizi basar masar diye eşimayıp olmasın ben gideyim dedi ve gitti ama bende tek damla uyku kalmadı.öyle sabahı ettim.sabah kuaföre gidilecek yengem uyandırmaya çalışıyo ama dısardan öyle bi yağmur sesi geliuo ki hayallerim yıkıldı. :1no2:
yengeme yağmur mu yağıyo dedim evet dedi.o zaman ben kalkmıyom istemiuom düğün müğün dedim.zorla kaldırdılar beni kuafördü düğündü akşam aileyle vedalaşma ve istanbula 18 saatlik bi yolculuk ve evime gelişim.kendimi yataga attım zaten regl dönemim allahım dedim bu ne saadet:teytey: öyle bi uyudum ki tadını hiç unutmuyorum.böyle işte biraz uzun oldu ama bu olan şeylerin kısaltılmış halikaydirigubbakcemile3