Evlenmeden 1 Gün Öncesine Dönelim

ah canımmm çok teşekkrler o en mutlu anıma beni tekrar götürdüğün için...ikimizde okadar heyecanlıydık kii.. bizim düğün bir trlü bitmek bilmedi çünkü biz izmirde oturuyorduk hem orda yaptık eşimde konyalıydı birde orda yapınca günler sürdü yani birbirimize kavuşmamız ama o son gece hiç i hiç bitmemişti.. yan yana evlerde yatıyorduk ama yinede msj laşıyorduk... sabaha kadar uyku irmedi doğru düzgn gözüme... ahhh ahhh keşke bir daha yaşasam o günleri... darısı sana canım bu arada:)))

bu soruna tam 9 gün sonra canlı canlı cvp veririm inşallah:) 9 gün sonra nikahım var da ALLAH izin verirse:)

Cuma günü nikahımız vardı. Çarşamba günü kınayı yaptık. Perşembe gündüz annemle cezve almaya çıktık. Harala gürele içinde unutmuşuz cezveyi ve evde kahve yaparken aklımıza geldi sırnaşık şey O sırada alışveriş merkezini dolaştık, yemek yedik, sohbet ettik.

Perşembe akşamı, eşimin annesi nikaha katılmadığı ve gelmediği için teyzemin yaptığı yemekleri eve götürdük, dolaba koyduk. ( Normalde adetlere göre bunu erkek annesinin yapması gerekirmiş. ) Cumartesi günü yiyecek yemeğimiz olsun diye... Sağolsun teyzem gelenim gidenim olur diye dondurucuya koymak için börek, kurabiye vs.de yapmış, hemen çıkartır yaparım diye. O hazırladıkları nasıl hayatımı kurtardı bir bilseniz...

Kıl tüy mevzularını gideceğim kuaför dışında bir yerde hallettirdiğim için rötüşa gittim. Kına öncesi hazırlanmıştım, ama ne olur ne olmaz diye yine gittim :1rolleyes: Ojelerimi yenilettim, birde koltukaltına son bir rötüş o kadar.

Akşam annemle başbaşaydık. Çayımızı demleyip balkonda sohbet ettik. Bol bol güldük. Ben gelen giden olmasın, annemle başbaşa kalayım istedim. Akşamda annemle birlikte uyuduk. Uyurken annemin elini tuttum senağlama

Sabah annemin öüpücükleri ile uyandım ve maraton başladı...

bi önceki gün mü offf offff....o gün ben çalıştım arkadaşlar yaaa akşam 7 de kınam yapılacaktı salonda işten 4 te çıktım apar topar kuaföre gittim...saçım makyajım yapıldı giyindimm ve yine koştura koştura salona gittimm..kınadan sonra herkes dağıldı evlerine tabi...bize kalmaya kimse gelmemişti...eve gittim duş aldım..
nikahım 11 de olduğu için ve sabah 7 de kalkmam gerektiği için erken uyumaya gittim annemle uyudum tabi çok ağlaştık uyumadan önce...
sabah alarmın çalmasıyla birlikte büyük koşturmaca başlamış oldu sokaklarda kimsecikler yoktu kuaföre gittiğimde öyle olmasına rağmen kendi nikahıma yetişemiyodum az kalsın...
bu arada kınadan sonra,düğün günü kuaförden gelip beni alana kadar eşimle hiç konuşmadım nedenini bilmiyorum ama
kaydirigubbakcemile3

Dugunum pazar gunu aksam idi. cumartesi sabah kalktim, kahvalti yaptik ailemle..sonra kina icin kuafore gidecektim, elbisemi, ayakkabilarimi, takilarimi hazirladim ve evde dondum o yana bu yana:1closedeyes: Aksama kinam var....nasil olacak falan diye dusundum...sonra biseler yeyip ciktik ve kuafore gittim. ogle den sonram kuaforde gecti. kuaforden ciktim, gittik teyzosum vardi benimle onunla gittik bi seyler atistirdik. ve gittik damadin evine, aldik askimi, pespese 2-3 arba dogru bizim eve kinayaaaaaaaa....offffffffffff ne heycan vardi yaaaaaaaaaaa Allah'im ne guzel duygular yaaaaaaaaaa
Kina bitti, herkes gitti, biz kaldik tabi ailece. resim cektik iste ve gittim dus aldim, kinami cikarttim....yattim uyudum...
Ahhhhhhhh dondum geriye var ya ne guzel di yaaaaaaaaaaaa Simdi onunlayim ve mutluyum:asigim:

merviş görmedim tatlım konunu yaaa yoksa kaçırmazdım valla -tatlicadiarzu-

çünküüüüüü biz 10 aylık nişan dönemimizde herkesin imrendiği bi çifttik (ben bi çok zaman problem çıkarırdım ama başkasının yanında asla yapmadım öyle bişey -tatlicadiarzu- ) herkes hayrandı yani veee düğünden önceki güün yani kına günü biz küstük :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: 10 ay bekledik bekledik o günü bulduk :roflol: muhteşem bi komediydi :roflol:

Sakura cim tamta dugun oncesi haaaaaa peki dugun gunu baristiniz mi? :1hug: Isin sakasi yaaaaaaa ama gercekten o kadar bekle son 1 gun kala kus! Evlisiniz yaaa ani olarak kaldi simdi ama kotu bi ani! mi
optum canim

benimde kınam pazar günüydü.kına akşam 7 deydi.ama nasıl geçti hiç anlamadım.bi hayaldi sanki.sonra erkek tarafı gitti biz 12 ye kadar oynadık.sonra en yakın arkadaşımla amcamın kızı yanımda yattı.gece saat 4 e kadar uyutmadı beni arkadaşım.bırak ya uyuyayım diyorum bırakmıyor.neyse yattım sabah kalktık kuaför filan geldim eve.çok kötü bi an ya.annemin ağlaması çok içimi acıttı.işte seni büyüten ailenin yanında bi yuva kurmak için ayrılıyosun ama içinde insanın bi burukluk kalıyor.allah kimseye pişmanlık vermesin.herkesi mutlu etsin.

canımcım Didem ben, gerçi ö.m. de attım ama kapalı galiba mesaj kutunsırnaşık şey
arkadaşlar biz sbnmfrh la kankayız ayıptır sölemesi burda tesadüfen buldum kendisini dedektif gibin:teytey:
kızceğiz evlenmeden önceki gün yani kına gecesi bi de aksi gibi sular da kesikti bizim orda kınada o kadar tepindik tepindik sonra pis pis nikaha gitmiştik Allah'ım yaaa:1ninca:

Sakura cim tamta dugun oncesi haaaaaa peki dugun gunu baristiniz mi? :1hug: Isin sakasi yaaaaaaa ama gercekten o kadar bekle son 1 gun kala kus! Evlisiniz yaaa ani olarak kaldi simdi ama kotu bi ani! mi
optum canim

yok canım yaa barıştık tabii ki kuaförden almaya geldi kitlendi kaldı zaten :roflol: kavgalı olduğumuz zaman ben bağırır çağırırım o susar sinirimin geçmesini bekler arar bişey yokmuş gibi konuşur. o kavgada arıyorum açmıyor msj atıyorum cevap vermiyor, sinirim geçsin diye bu kez hakkaten hiçbişey yapmamış yani :roflol:

çok hoş bi anı olarak kaldı Rabbime hamdolsun muhteşem bi eşim ve evliliğim var :asigim: :asigim: :asigim:

senin kınanıda görcez bakalım şekercim :1hug:

kızlarrr süpersinizz yaaaa...konuyu açtım ertesi akşamı 1haftalık tatile çıktım :) ama döndüm ve devam edebiliriz konuyaaaa öyle değilmii??*

ben son gecemde evde kalmamıştım
ve o gün aşırı yorgundum
sızmıştım teyze oğlum kucaklayıp yatırmıştı beni

belinayim bilirsin evli degilim ancak ben su andan gorebiliyorum ne olacagini bir gun oncesinde:)
simdi eger kinam olursa bunu dugunden bir gun once degil 2 gun once yaparim ki dugun gunu yorgun gorunmemek icin dugun gununden bir gun oncemi sadce ailemle gecirir azicik disari cikar aksam en gec 10 da yatarim(tabi uyku ilaci alirim cunku heyecan basar da:)) kimsenin sabah uyanacagim saate kadar rahatsiz etmesine de izin vermem ayiptir soylemesi uykumu almazsam cok cirkin olurum ben en guzel gunumde guzel olmaliyim dimi kisacasi uyurum:) pek ic acici olmadi belki ama idare et kusum yaa napimm aslinda mantikli cunku guzel gorunmek lazim dimi

meraklı belinay
bugün babamın evindeki misafirliğimin son günü. arkadaşlarımla toplanıp eğlenelim dedik ama benim zıpırlar bir pub da bana kına gecesi organize etmişler bütün adetleri yerine getirelim dedik bindallısından tut kına yakmasına kadar herşeyi yaptık. eğlencemiz bitti evime geldim odamdayım, anneciğim nescafe hazırlarken bende aklıma gelince senin konun yazayım dedim.
hüzünlüymüş babaevinde son gece, abim ve yengem de buradalar.ağlamak istiyorum ama anneciğime kıyamıyorum çünkü ben başlayınca o da tutamaz kendini biliyorum. yarın sabah erken kalkacağım ama uyumak istemiyorum,ilk değil bu yaşadılarım ama sanki ilk kez yaşıyor gibiyim.
tarifi zor duygular bunlar. şimdi annemin hazırladığı kahvelerle annemin doyulmaz sohbetine katılıyorum. eşim bol bol arayıp ne yaptığımı soruyor (nispet olsun diye) ona cevaplar veriyorum. benden kat kat heyecanlı. ama arkadaşları ona bi bekarlığa veda partisi hazırlamışlar ve ben burda kuduruyorum. bi o bi ben arayıp ne yaptığımızı soruyoruz.her konuşmamızda da bu gece son diye diye beni delirtiyo....

canım benim inşallah kısa zamanda senin de baba evindeki son gün anılarını okumak istiyorum.....
çok çok mutluluklar.

piiişştttt cicişlerimm hadi bakalım konum gerilerde kalmışş ee aramızda yenni evlenenlerde varrr yokmu paylaşan başkaa???

Kına sabahı erkenden kalmıştım uyku tutmamıştı..Akşam üstü gidicektim kuaföre e herşeyimde hazırdı yapacak bişey yoktu bende çıktım çarşıya gezdim bol bol yalnız başıma :roflol: dedim bekarlığımın son günü kafama göre takıldm tek başıma çay bahçesine gidip bi çay içtim denize nazır..Çok stresliydim çünkü rahatlamam gerekiyordu..gerçi baya bi tepki almıştım gelin kısmı bu gün gezermi diye..Sonra kuaför ve kına o gece hiç oturmadım yerime tepindim de tepindim :roflol: mahalle dedi kodu yapmış arkamdan evlenmeye çok meraklı galiba diye :roflol::roflol:

pestil gibi yattığım yerde uyuya kaldım sonra gece bitimindesırnaşık şey
sabah kalktığım gibi duşa sonra sabah saat 8buçuk ben kuaföre gittim.....Bu kadar a.syerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…