Cuma günü nikahımız vardı. Çarşamba günü kınayı yaptık. Perşembe gündüz annemle cezve almaya çıktık. Harala gürele içinde unutmuşuz cezveyi ve evde kahve yaparken aklımıza geldi sırnaşık şey O sırada alışveriş merkezini dolaştık, yemek yedik, sohbet ettik.
Perşembe akşamı, eşimin annesi nikaha katılmadığı ve gelmediği için teyzemin yaptığı yemekleri eve götürdük, dolaba koyduk. ( Normalde adetlere göre bunu erkek annesinin yapması gerekirmiş. ) Cumartesi günü yiyecek yemeğimiz olsun diye... Sağolsun teyzem gelenim gidenim olur diye dondurucuya koymak için börek, kurabiye vs.de yapmış, hemen çıkartır yaparım diye. O hazırladıkları nasıl hayatımı kurtardı bir bilseniz...
Kıl tüy mevzularını gideceğim kuaför dışında bir yerde hallettirdiğim için rötüşa gittim. Kına öncesi hazırlanmıştım, ama ne olur ne olmaz diye yine gittim :1rolleyes: Ojelerimi yenilettim, birde koltukaltına son bir rötüş o kadar.
Akşam annemle başbaşaydık. Çayımızı demleyip balkonda sohbet ettik. Bol bol güldük. Ben gelen giden olmasın, annemle başbaşa kalayım istedim. Akşamda annemle birlikte uyuduk. Uyurken annemin elini tuttum senağlama
Sabah annemin öüpücükleri ile uyandım ve maraton başladı...