Evlenmeden 1 Gün Öncesine Dönelim

çok güzel gamze yaaaa patates ve kahve öylemii a.s ayrıca enişte beyin serni kına gecesi aıp abine götürmesi çok büyük bir jest ve çokk düşünceli bir eşmiş helal olsun
:nazar:

evet canım,ALLAH herkese benim gibi bir eş nasip etsin....çooook düşüncelidir kocacım:nazar::nazar:

senağlamaberbattı evlenmeden 1 önceki günüm:çok üzgünüm:
ııııııııığğğğğğğğğğ kına gecesiymiş pehh ben almayım
herşeyim berbattı benim hiçbişeyim tam ve doğru değildi eşim dışında
o kadar olumsuz başlamamıza rağmen güzel bi yuvamız oldu hayret nasıl başlarsa öyle gider derlerdi öyle olmadı
bidaha dünyaya gelsem evlenecek olsam oğlanevine kök söktürürdüm:dilcikar:

ayy çok heyecan verıcı baslıgı okuyuncaa bileee içimm kıpırr kıpırrr oldu...
5ayım kaldı benımde...
hatta eşimle (nikahım önce oldu) msnde bugun konustuk diyor 5ay kaldı..
diom neye 5 ay var hehehehe:))) unutmusum... :eek:
hiç heyecanlı değilsin diyorr.. bilmiyorkı içimde ne fırtınalar kopuyorr hıh...

konumuz geride kalmışşşşşş hadi bakalımmmm

ağlamaktan gözlerim şişmişti hiç bişey konusamamıştık kocişle kaydirigubbakcemile3

desene niye ağladın :roflol:

Belinay gene baştan sona okudum gerçekten çok güzel konular bulmuşsun tebrik ediyorum .Ahhh o gün gelecekmi ? bende de bir heyecan kapladı senin 2 konunu okuyunca bana daha çok var ahhh 2010:asigim:

tatlım benim banada daha çook var senin yine yakınmışş benim kriz geçincee :))

herşey çok güzel başlamıştı taki kına yakılana kadar çok ağlamıştım sonra sanki ağlayan ben değilmişim gibi herşey normale döndü hem ağlarım he giderim hesabı kaydirigubbakcemile3(ailemden uzaktayım çünkü şehir dışına gelin geldim)

Şimdiden ağlamaya başladım ben o akşam naparım bilmem annemle birlikte uyuyacağım son gece düşündükçe ağlıyorum senağlama:çok üzgünüm:

alıştım sayılır 2.5 sene oldu ama ilk zamanlar çok zordu
mutluluklar canıma.s.​
Şimdiden ağlamaya başladım ben o akşam naparım bilmem annemle birlikte uyuyacağım son gece düşündükçe ağlıyorum senağlama:çok üzgünüm:
güzelim ben bunu şimididen konuştum bi hafa sonu onun annesinde bi hafta sonuda benim annmede kalcazz tabi her hafta değil özlediğimizdee:jeyyar:​

balayı iptal oldugundan bide gelin ayakkabısını begenmedığımden :nazar:

ama sonu süper olmuşş güzelimmm ağlamana değmişşş:lepi:​

X