- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- Konu Sahibi EU2
Bende anlatayım.düğünüme kadar reglim bitecek diye seviniyordum.hatta burayada yazmıştım.kızlar hasta oldum kurtuldum diye.aksilik bu ya, reglim düğünden 6 gün önce bitmesi gerekiyor düşünün yani kesin biter gözüyle bakıyorum.düğüne 3 gün kaldı,tam gaz geliyo,düğüne 2 gün var çıldırmak üzereyim.reglimin 11.günü...stresten heralde dedim :1shok: düğüne bir gün var.düşünün bide gelinlik tek parça,gelinlikle lavaboya git gel işin yoksa,hastane hastane dolaşıyoruz.en sonunda hastanenin birinden randevu alabildik.güç bela :sm_confused: bide ne çıksın kocaman bir kist :1shok: şok şok.. :1no2: daha söylemesi ayıptır ağda vs işleri duruyor,başladım ağlamaya.Allah razı oldun doktordan ilaç verdi.ertesi gün kesti.ama ne stres,bide kına gecesinden sonra o kadar yorulmama rağmen uyuyamadım stresten,topu topu 1 saat felan ancak.uyandığımda gözlerim ağrıyordu.Ama düğünüm çok güzel geçti.gelinliğim güzeldi,saç makyaj.. stresten kuaförde saçlarım acayip döküldü,ama güzel oldu.yalnız tokaları çıkarması bayağı bir zor oluyoy kızlar benden söylemesi.bide ay çok oldum biliyorum da şunuda söyleyim düğünde duvak ara ara rahatsız etti beni, hihoyyyt bide doktor düğünde fazla zıplama dedi.nasıl zıplamam dimi ama sositososito
Allah daha kötü hastalık vermesin.Allahıma şükürler olsun bununla atlattık. kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Allah daha kötü hastalık vermesin.Allahıma şükürler olsun bununla atlattık. kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5