Evlenmeden 1 Gün Öncesine Dönelim

Bende anlatayım.düğünüme kadar reglim bitecek diye seviniyordum.hatta burayada yazmıştım.kızlar hasta oldum kurtuldum diye.aksilik bu ya, reglim düğünden 6 gün önce bitmesi gerekiyor düşünün yani kesin biter gözüyle bakıyorum.düğüne 3 gün kaldı,tam gaz geliyo,düğüne 2 gün var çıldırmak üzereyim.reglimin 11.günü...stresten heralde dedim :1shok: düğüne bir gün var.düşünün bide gelinlik tek parça,gelinlikle lavaboya git gel işin yoksa,hastane hastane dolaşıyoruz.en sonunda hastanenin birinden randevu alabildik.güç bela :sm_confused: bide ne çıksın kocaman bir kist :1shok: şok şok.. :1no2: daha söylemesi ayıptır ağda vs işleri duruyor,başladım ağlamaya.Allah razı oldun doktordan ilaç verdi.ertesi gün kesti.ama ne stres,bide kına gecesinden sonra o kadar yorulmama rağmen uyuyamadım stresten,topu topu 1 saat felan ancak.uyandığımda gözlerim ağrıyordu.Ama düğünüm çok güzel geçti.gelinliğim güzeldi,saç makyaj.. stresten kuaförde saçlarım acayip döküldü,ama güzel oldu.yalnız tokaları çıkarması bayağı bir zor oluyoy kızlar benden söylemesi.bide ay çok oldum biliyorum da şunuda söyleyim düğünde duvak ara ara rahatsız etti beni, hihoyyyt bide doktor düğünde fazla zıplama dedi.nasıl zıplamam dimi ama sositososito
Allah daha kötü hastalık vermesin.Allahıma şükürler olsun bununla atlattık. kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ayyy ne maceraalı düğün olmuş yaaa ama şükürkii sağsalim bitmiş kazasız belasızzzz:)))

cok heyecanli.onsuz gecirdigin son gece.

Kına sabahı erkenden kalmıştım uyku tutmamıştı..Akşam üstü gidicektim kuaföre e herşeyimde hazırdı yapacak bişey yoktu bende çıktım çarşıya gezdim bol bol yalnız başıma :roflol: dedim bekarlığımın son günü kafama göre takıldm tek başıma çay bahçesine gidip bi çay içtim denize nazır..Çok stresliydim çünkü rahatlamam gerekiyordu..gerçi baya bi tepki almıştım gelin kısmı bu gün gezermi diye..Sonra kuaför ve kına o gece hiç oturmadım yerime tepindim de tepindim :roflol: mahalle dedi kodu yapmış arkamdan evlenmeye çok meraklı galiba diye :roflol::roflol:

pestil gibi yattığım yerde uyuya kaldım sonra gece bitimindesırnaşık şey
sabah kalktığım gibi duşa sonra sabah saat 8buçuk ben kuaföre gittim.....Bu kadar a.syerimseniben

insanlarıda memnun etmek zor eğlensen zıplasan bu gelin hiç ağır değil ne böyle-sussan somutkan..kafamçokkarıştı:mymeka:
hanımlar kimseyi takmamk lazım:içelim:

İlk evlendiğimde 19 yaşımdaydım çok farklı bir duyguydu hep istediğimiz gün ertesi gün gelicekti ve inanılmaz huzur doluydum tek istediğim kollarında uyumaktı ve olucaktıda OLDUDA a.s

O gece 1-2 mesaj çektike ve geçmişle geleceği göz önüne almayı düşündük aileler istemedi çünkü küçüğüm diye öyle güzeldi BOşandık ama 2 yıl oldu şimdi nişanlıyımhihoyyyt

hımm..
4 ay oldu bizim ben de yazayım katkım olsun en bomba düğün bende sanırım...
kınam kocamın evinde olmuştu, annemler gitti misafirler gitti taksi durağında taksi yok babam bir yerlerde ben babamın evine dönemedim kınadan sonra aşkımın evinde kaldım,
hiç ağlama yok vs, ertesi gün evde yalnız oturdum kk'ya girdim falan.. Sonra aşkımla markete gittik biraz kahvaltılık aldık, yemek memek koymadı kimse dolaba geç saatte gitmiştik alışverişe yorgun döndüm, mesajlaşma yok heyecan yok (düğünde hiçbir şey hissetmiyordum, millet uzaylıymışım gibi soruyor heyecenlımısın diye ben "yooo neden olacakmoşım ki? "diyorum falan)
düğün günü kuaför randevum var biz babam karısı ve kardesim ayakkabı bakmaya gittik kardeşime, sonra bir dolu poşetle kuaföre bıraktı babam, teyzemler bırakacaktı plan değişmek zorunda kaldı diye kendisi tafra yapıp durdular, anne tarafımdan kimse evden çıkışıma gelmedi (babam eve almıyordu hiçbirini, kapının önünde bekleyip konvoy yapacaklardı ama bu planı da değiştirdiğim kanaatine her neredense vardıkları için gelmediler) biz unisex bir kuafördeydik, damattan tam 1 saat önce hazırdım

abim yeni ameliyat olmuştu ve kınageceme gelemedi,çok üzülmüştüm..kınagecesi bitti,benim arkadaşlarımın hepsi ve akrabalarım anneme geldiler yemek yedik vs..ben üzerimi değiştirecekken eşim geldi ve kıyafetlerinle görsün abin seni diye alıp abime götürdü...çok mutlu olmuştumm
1 saat felan oturduk,sonra çıktık sahil kenarına gittik arabada oturduk ,sohbet ettik.ikimizde çok heyecanlıydık..sonra beni eve bıraktı,geldiğimde evde eğlence tam gaz devam ediyodu...arkadaşlarım oynamaktan dağılmışlar...sabaha kadar oturduk kızlarla,bu arada annem saatte bir gelip bana uyusana artık,gözlerin şişcek diyip duruyodu...:1hug:
sabaha karşı uyumuşuz,öğlene doğru kalktım..annem gözüme patates koyuyo şişmesin diye,ablam kahve içiriyo..arkadaşlarım kuaföre götürülecek şeyleri hazırlıyoo...çok şımartmışalrdı benii,eee tabi bende keyfini çıkardım bu durumun kaydirigubbakcemile3

hımm..
4 ay oldu bizim ben de yazayım katkım olsun en bomba düğün bende sanırım...
kınam kocamın evinde olmuştu, annemler gitti misafirler gitti taksi durağında taksi yok babam bir yerlerde ben babamın evine dönemedim kınadan sonra aşkımın evinde kaldım,
hiç ağlama yok vs, ertesi gün evde yalnız oturdum kk'ya girdim falan.. Sonra aşkımla markete gittik biraz kahvaltılık aldık, yemek memek koymadı kimse dolaba geç saatte gitmiştik alışverişe yorgun döndüm, mesajlaşma yok heyecan yok (düğünde hiçbir şey hissetmiyordum, millet uzaylıymışım gibi soruyor heyecenlımısın diye ben "yooo neden olacakmoşım ki? "diyorum falan)
düğün günü kuaför randevum var biz babam karısı ve kardesim ayakkabı bakmaya gittik kardeşime, sonra bir dolu poşetle kuaföre bıraktı babam, teyzemler bırakacaktı plan değişmek zorunda kaldı diye kendisi tafra yapıp durdular, anne tarafımdan kimse evden çıkışıma gelmedi (babam eve almıyordu hiçbirini, kapının önünde bekleyip konvoy yapacaklardı ama bu planı da değiştirdiğim kanaatine her neredense vardıkları için gelmediler) biz unisex bir kuafördeydik, damattan tam 1 saat önce hazırdım

oohhh kına gecesi aşkının evindede kalmışssın maşallahhh hayatım
:sm_cool:

abim yeni ameliyat olmuştu ve kınageceme gelemedi,çok üzülmüştüm..kınagecesi bitti,benim arkadaşlarımın hepsi ve akrabalarım anneme geldiler yemek yedik vs..ben üzerimi değiştirecekken eşim geldi ve kıyafetlerinle görsün abin seni diye alıp abime götürdü...çok mutlu olmuştumm
1 saat felan oturduk,sonra çıktık sahil kenarına gittik arabada oturduk ,sohbet ettik.ikimizde çok heyecanlıydık..sonra beni eve bıraktı,geldiğimde evde eğlence tam gaz devam ediyodu...arkadaşlarım oynamaktan dağılmışlar...sabaha kadar oturduk kızlarla,bu arada annem saatte bir gelip bana uyusana artık,gözlerin şişcek diyip duruyodu...:1hug:
sabaha karşı uyumuşuz,öğlene doğru kalktım..annem gözüme patates koyuyo şişmesin diye,ablam kahve içiriyo..arkadaşlarım kuaföre götürülecek şeyleri hazırlıyoo...çok şımartmışalrdı benii,eee tabi bende keyfini çıkardım bu durumun kaydirigubbakcemile3

çok güzel gamze yaaaa patates ve kahve öylemii a.s ayrıca enişte beyin serni kına gecesi aıp abine götürmesi çok büyük bir jest ve çokk düşünceli bir eşmiş helal olsun
:nazar:

son gğne gelmedim daha aMA bir hafta öncesini yaşıyorum çok acayip bi duygu 2 gün önce evimizdeydik aşkımla birlikte güzle ama gergin bi durum bi sürü insanda olunca evde kalan :) gitgide kalbim daha çok atmaya başladı birgün öncesine kadar durucakmış gibi geliyor son 7 sayılır gamyoncuiremsu

ben daha evlenmedim ki döneyim ....sırnaşık şey
evleneyim anlatcam sana tmm sositososito
kıss okudum yazanları neler olmus öyleee:1rolleyes:
ama hepsi heycanlı güzel hoş tatlı anılar beee yerimseniben

PamuKSekeR işte şuan sende çoook heyecan vardırr tatlımmmm mutluluklar dilerimm..
velved sen sus sana daha çok var önce ben sıranı beklee :)

PamuKSekeR işte şuan sende çoook heyecan vardırr tatlımmmm mutluluklar dilerimm..
velved sen sus sana daha çok var önce ben sıranı beklee :)

ne kızıyon ben bekliyom zaten :dilcikar:
hep bekleyenim zaten senağlama

Evlenmeden bir gün önce evimde sabah uyandığımda kocaman bir eşek arası ayağımı ısırdı.Ve o gün kınam vardı nasıl bagırdım anlatamam ayağım yüzüm gözüm şişecek diye bir ağlyorum ki hemen hastaneye yetiştik ve iğne vurdular alerjım de yokmuş bir yerim şişmedi çok güzel bir kına geçirdim ama komik olan ben hastaneye gıder gitmez doktoru görunce bır yerım şişer mı şişerse düğünü iptal edicem demem oldu herlade eşim çok dua ettı şişmesin diye herkese kesınlıkle düğün iptal olacak diyordum:)

Evlenmeden bir gün öncesi

Epilepsi hastasıyım o gün herşey normaldi taa ki sabah başımda bekleyenleri görünceye kadarÇok üzgünüm çoook
ranzadan düşmüşüm hatırlamıyorum :bbo:eek:ramı buramı kontrol ediyorlar iyiym diyorum ama annemler bir telaş içinde bense gayet normal tabii banyoya gidene kadar:1shok:
Aman heryerim mor kan oturmuş sağ bölgeme neyse kuaöre gitim ama ne mümkün duramıyorum ağrıdan apar topar hastaneye gittik benim saç yapılı makyaj falan dr.baktı ayak parmakları kırık alçıya alıcaz diyo başka birşey demiyo:1no2: dedim düğünüm var bu gece olmaz inatlaşmada ben kazandımkaydirigubbakcemile3 kırık mırık o geceyi atlattık :eek:iğne falan derken sabah ilk iş dr.gitmek oldu yine allahım ne gündü hiç unutamam-tatlicadiarzu-

eylül ciddimisinnnnnnn çok kötü bir durum olmuş ama yaaaa:Saruboceq:... ve bravo diyorum inatçı bir kız olduğun belli olmuşşş o halle düğünün gerçekleşmişşş:asigim: tekrar büyük geçmiş olsun MUTLULUKLAR DİLERİMM sanırım en ilginç anı senin anın oldu:1hug:a.s.

eylül ciddimisinnnnnnn çok kötü bir durum olmuş ama yaaaa:Saruboceq:... ve bravo diyorum inatçı bir kız olduğun belli olmuşşş o halle düğünün gerçekleşmişşş:asigim: tekrar büyük geçmiş olsun MUTLULUKLAR DİLERİMM sanırım en ilginç anı senin anın oldu:1hug:a.s.

evet canım aynen böyle oldu eşimin bunu duyması düğünün iptal olacağını düşünmesi herkesin bir telaş içinde olması aman aman..
4 sene beklemişim iptal edermiyim hiç-tatlicadiarzu-
kızlar o gün çok heyecanlı oluyorsunuz evet ama kendi düğününüzden hiç birşey anlamıyorsunuz rüya gibi oluyor ve bitiyor
mümkün olduğu kadar sizin için önemli ve güzel bir gün olan o günün keyfini çıkarın yerimseniben

ben nişanımdan bir şey anlamadım hayal meyal hatırlıyorum..Cd yi izledikçe anlıyorum..düğünü hatırlar mıyım bilmiyorum :uhm:

X