Evlenme teklifi aldım !

bence teklif okadarda hoş olmamış, benim pekte hayallerimi süsleyen bişi olamaz yani ne o öyle teklifi hamburgerciden almış resmen kız iyiki kabul etmemişsin daha sonra daha iyi bi teklifle gelsin

ablamın aldığı evlenme teklifi, süpriz tabi, senaryo uzun yazamadım oyüzden ama siz az çok tahmin edersiniz
ben bunun üstüne henüz daha iyi bir teklif göremedim çevremde..

teklifin 'iyi' olabilmesi için illa şaşalı mı olması gerekiyo anlayamadım, bazılarının yorumlarını görünce..
karşınızdaki adamın 'benimle evlenir misin' derken ki bakışları ve size hissettirdikleri dünyaya bedeldir.
teklifi eden sevdiğiniz, teklifi alan siz olduktan sonra, nasıl olursa olsun... evet... bu, dünyanın en güzel evlilik teklifi...

Son düzenleme:
Ben burayı unutmuşum

Evlilik falan yok kızlar, beraberiz ama. İyi böyle.

On sene sonra falan evlenebiliriz, çocuğuz daha

Çok mutlu olduğunu daha sonra itiraf et bence, davranışlarından dolayı güvenini kaybetmiştir

Ayy çok güzel olmuş ya <3 ne güzel keşke benim sevgilicaazım da düşünse nerde daha aşkım demeyi beceremeyen bunu mu düşüncek adıbatasıca işte ama sevindiğini mutlu olduğunu söylemelisin şevki kırılıp bunun gibi bir daha sürpriz yapmaz &#128513;&#128513;

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen içten içemi sevindin peki en azından yanındada sevinseydin brzda olsa ne bileyim bnce tekrara süprizlere açık oluşunun göstergesi olurdu hep terse yakın cvplar verme derim yokki bizde böyle şans ! maşallah diyimde nazarım değmesin

Canım çoook imrendim varyaaa allah mesut etsin

şimdiye kadar duydugum en yaratıcı evlilik tekliflerinden biri..Tebrik ederimmmmmmm
....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben böyle bi teklif alsam var ya uçarım uçarım umarım aranızdaki sorunlar biter ve bu çok yaratıcı mükemmel teklif hiç olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…