Evlenme teklifi aldım !

offf yaaa kıskandım ama yaa çok hoş çok güzel olmuş okurken yüzümde tebessüm oldu ya. hep böyle olun inşallah
evlilik teklifi almadan nişanım oldu düğüne doğru gidiyoruz, bazen söylüyorum nişanlıma teklif bile etmedin diye hemen savunma yapıyor evet haklı olabilir ama içimde kaldı işteee

Çok tatlısınız
Çok güzel bir teklif oluş, ben teklifin güzelliğine kanıp oracıkta kabul ederdim sanırım
Sen iyi dayanmışsın bence
Allah mutluluğunuzu ve tatlılığınızı daim etsin

Kaç yıl sonrası için geçerlidir bilmiyorum ama çok tatlı bir teklif olmuş. Bilmem kaç bin tllik pırlantalarla gelen evlenme tekliflerinden daha samimi ve sempatik geldi bana, böyle salak bir sırıtışla okudum mesajını. Hadi bakalım ne denir böyle durumlarda. Allah tamamına erdirsin.

Çok cici olmuş ya hiç beklenmedik bir anda şaşırtıcı bi süpriz olmuş gerçektende okurken bi tebessüm ettiriyo insanı

Güzel bir teklif olmuş :)

Allah kk'nın "bir derdim var" bölümüne girip, "eşim ve ailesi" yazan yere konu açtırmayı nasip etmesin inşallah :)))

Kızlar sağolun, ben de o zaman çok mutlu olmuştum ama geçti, zira şimdi için ciddiymiş
Hatta konu açtım bu sebeple.
Babasıyla iş birliği yaptık, beni istemeyecek, o kız olursa beni silin falan diyecek, inşallah vazgeçerler.
Tamam teklif almak güzel ama evlenmek bana hiç öyle gelmedi.

Çok cici kendi imkanlarında sempatik ve içten bi teklif olmuş...
Kaç yıl sonrası belli olmaz ama bu mutluluğunuzun doğallığınızın
medeni haliniz ne olursa olsun bozulmaması dileğiyle..

Harika bir teklif olmuş. Aranız limoni bile olsa sana değer verdiği belli herkesin yapacağıı birşey değil bu. Hayırlısı olsun ikiniz içinde

yaa ama cok sekerrrr ben olsam galiba hemen kabul etmistim

süpersin ya inşallah hakkında herşeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…