Kız İsteme evlenme tekifi

caaadiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
160
90
48
:)))))))))))))) ççççççççççççççççoooooooooooookkkkkkkkkkkkk mutkuyum evlenme tekifi, aldımmm :)))

Hayirli olsun canin bende daha almadım nasil aldin bende cok merak ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevindim sizin adınıza ben alamadım :S :2: 2 hafta sonra istemeye gelecekler hala neyi bekliyor erkek arkadaşım anlamıyorum.

Bn sözlendim bi kaç ay snra nikah olcak düğün de eylülde ama evlnme teklifi almadım henüz odun bnmki çok isterdim sürpriz bi teklif almak ama maalesef

Bn sözlendim bi kaç ay snra nikah olcak düğün de eylülde ama evlnme teklifi almadım henüz odun bnmki çok isterdim sürpriz bi teklif almak ama maalesef

Oo senin yine bi ihtimal belki düğünden sonra yapar benimki hiç yapmadı
Ailesiyle konuşmuş anlaşmış evlenicez, beni arıyo "akşam seninle bişey konuşacam" bi korku kapladı icimi ne oluyo yav terk mi ediliyorum diye, o korkuyla ısrar üstüne ısrar, iş yerindeyiz zaten yanına çağırdı yangın merdivenine "annenlere söyle cuma günü seni istemeye gelicez" o an o lafı duymak yetmişti heyecandan yerimde duramıyordum ama arası iki saat geçince dank etti "evlilik teklifi yok!" çok söylendim ama etmedi hala da söyleniyorum ama etmiyoo

Düğünden snra yapılan evllk teklifi ne işe yarar ki herkesin hayalidir güzel düşünülmüş bi evllk teklfi benmki kabul edio odunm diyo çıkıo işin içinden.ben de söyleniyom ama napim yok işte teklif beş ay var düğüne bekliyorum bklm bi ihtml :)

Ay canım pardon ya düğünden sonra yazmışım yanlışlıkla düğünden önce eder belki dicektim daha düğüne var sizin benim geçti gitti etmedi :):)

ne güzel. tebrikler
bizimki etmedi bana
ben edicemde işte tek taş kafamı karıştırıyo

Kizlar bende evlenme teklifi konusunda sıkıntı daydim. Nisanlimla 9senedir beraberiz 1bucuk senedir nisanli. Daha gecen pazartesi etti yani. Ben cok kiziyordum lafimida sokuyordum, bana surekli sacma bulduğunu ilk gunden itibaren zatn bu niyette olduğumuzu falan soyluyordu. En aon bi ara tartıştık bu yuzden gereksiz yere uzadi. Sonra burda yazdim hatta ve bunun o kadar onemli olmadigini kendisinin bnm icin daha kiymetli oldugunu soyledim. Bir dahada hic acmadik konuyu. Ama gecen pazar evimizi tuttuk. Pazt. Ölçüleri almaya gidince ne göreyim. Evi rengarenk balonlarla suslemis ki ben balonları çok severim. Duvarlara da benimle evlenirmisin,ev de bu yazmis:-D evi bekliormus:-D yani sabırrr biliorum anlıyorum bende cok bunalmistum ama tek bir konusma yapin. Buna onem verdiğinizi beklediğinizi ama yinede ilişkinizin daha onemli oldugunu soyleyin ve konuyu kapatip unutun. Sonra tam anlamiyla süpriz oluyorr:-D

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

ne güzel. tebrikler
bizimki etmedi bana
ben edicemde işte tek taş kafamı karıştırıyo

Hahahahaha
Ne güzel yazmşsnz ya bizimde az bi zaman kaldı istemeye arada laf sokuyorum ama ne gerek var diyip duruyo tabi bn eminm edicekte aklı sıra bna sürpriz yapıcakk inşallah tabii

ben 1,5 ay önce görücü usulüyle biriyle tanıştım başka başka şehirlerdeyiz işdolayısıyla .geçen bulunduğum ile geldiğinde bana evlenme teklif et dedi ''daha neler senin etmen gerek ''dedim ''ilerde çocuklarımıza anlatıp güleceğimiz bi anı olur,hem ondan sonra ben sana evlenme teklif edicem''dedi.Bende teklif ettim(çok deli gördüm kendimi) gerçi çocuklarımıza anlatacağımız şekilde olmadı ama neyse o'da kabul etti.Bu haftasonu gelicek evlenme teklifi bekliyorum ondan,teklif gelmezse bilmiyorum nası bi tepki veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…