Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))))))))))))) ççççççççççççççççoooooooooooookkkkkkkkkkkkk mutkuyum evlenme tekifi, aldımmm :)))
sevindim sizin adınıza ben alamadım :S :2: 2 hafta sonra istemeye gelecekler hala neyi bekliyor erkek arkadaşım anlamıyorum.
Bn sözlendim bi kaç ay snra nikah olcak düğün de eylülde ama evlnme teklifi almadım henüz odun bnmki çok isterdim sürpriz bi teklif almak ama maalesef
Oo senin yine bi ihtimal belki düğünden sonra yapar benimki hiç yapmadı
Ailesiyle konuşmuş anlaşmış evlenicez, beni arıyo "akşam seninle bişey konuşacam" bi korku kapladı icimi ne oluyo yav terk mi ediliyorum diye, o korkuyla ısrar üstüne ısrar, iş yerindeyiz zaten yanına çağırdı yangın merdivenine "annenlere söyle cuma günü seni istemeye gelicez" o an o lafı duymak yetmişti heyecandan yerimde duramıyordum ama arası iki saat geçince dank etti "evlilik teklifi yok!" çok söylendim ama etmedi hala da söyleniyorum ama etmiyoo
Düğünden snra yapılan evllk teklifi ne işe yarar ki herkesin hayalidir güzel düşünülmüş bi evllk teklfi benmki kabul edio odunm diyo çıkıo işin içinden.ben de söyleniyom ama napim yok işte teklif beş ay var düğüne bekliyorum bklm bi ihtml :)
ne güzel. tebrikler
bizimki etmedi bana
ben edicemde işte tek taş kafamı karıştırıyo