evleniyorum ama mutlulugumu yasayamiyorum

Çok saçma sende bunu hayatında 1 kez güzel bir seklde yapıcaksın herkesn birlik olup sana fikir verip yannda olup heyecanına ortak olması lazım cok üzüldüm ama olsun cnm sen mutlu ol duygularını mutlulugunu sonuna kadr yasa boşver..

Anadoluda hala şöyle bi fikir var: Evin küçük kızı ablalarından önce evlenirse elalem acaba neden büyük olan evlenmedi, bi kusur mu var diye düşünür vs vs vs
Kalıplaşmış zihinlerde
Kimin kısmeti önce gelirse o evlenmeli bence
Sen de fazla içselleştirme konuyu
Bi de böyle hayırlı işin şeytanı bol olur derler. Yani bu sorun olmasaydı bile başka başka sorunlarla karşı karşıya kalman muhtemeldi
Mutluluğunu yaşamaya çalış

aman bu adetler eskide kaldı..evde kalacaklar mı diye kıskanıyorlar..boş verin önünüze bakın..yinede mutluluğun tadını çıkarın..

Cocuk cocuk isler. Bulsalardi birilerini o zaman. Kimin ne zaman kimle evlenecegini allah bilir. Ne kadar dar bakiyorlarmis. Sizin yaninizda olmalari gerekirken.

bazı ablalar böyle konulara kayıtsızdır. ben de ablamdan önce evlendim ablam hiç ilgilenmedi. (yurtdışında olmasından da kaynaklı ama) aradığında falan hiç hazırlıklardan ,düğünden falan konuşmadık. huyu böyledir belkide sen yeni anlamışsındır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…