- 25 Nisan 2013
- 1.543
- 3.582
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanirim yurtdisinda yasiyorsunuz. Ne gyzel hayata tutunabilmissiniz Maalesef Turkiye'de hak hukuk yok.. He olsa bile bunu kotu niyetli kullanacak milyonlar var. Sonucta Avrupa'da da kotu niyetli kullananlar yine ortadogu zihniyetindeki yabancilar. Turkiye'ye yerlesip hala yurtdisindan yardim parasi mi alan dersiniz, orada yasayip evli olup ama bosanmis gosterip devletten para alan mi dersiniz.. Ortadogu zihniyetinden nefret eder oldum ya.Bunu bende dusundum
Ayrildigimda 6 aylik bebegim vardi
Ev tuttum esya aldim issizlik maasiyla gecimimi sagladim. Oyle cok fazla bise degildi ama hayata tutunmak icin yetiyodu. Bebegim 15 aylikken krese verdim okula basladim. 30 aylikken zaten anasinifina baslaniliyo.
Ise girdim calistim.
Vs vs... hayata bisekilde tutunma sansi verilmeli Turkiyedede
Eğer hayatınızı tehlikeye sokacak bir durum yok ise biraz daha sabır derim. Aynı yaşta kızım var bazen geceleri ayrı yatakta bile yatamaz benden kalkıp yanıma gelir. Sizin ondan ayrı kalabilmenizden ziyade o sizden ayrı kalamaz. Size ihtiyacı var.Çocuğunun velayetini babasına veren varmı benim annem babam yaşlı ayrılınca çalışmak zorundayım annemler bakamaz ve ben çalışmadan çocuğuma hiç bakamam daha 5 yaşında istekleri hep yapıldı babası gayet iyi maddi konuda. Çocuğumu anlaşmalı velayetini versem yakın oturup düzenli görsem onsuz uyumaya dayanabilir miyim. Çok zor ama hayat hiç adil değil bu şekilde yaşayamıyorum azıcık hakkımı savunup tartışmaya kalksam eşimle defol git çocuğu vermem bırak öyle git diyor.
Durumu iyi derdi çocuk falan olduğunu sanmıyorum inat ve hırs için beni çocuğumdan ayırmaya çalışır hani dizi filmlerde olur ya kötü karakterler onlar gerçek hayatta daha tehlikeli bende evlenip çocuk olunca öğrendim nasıl sevmişim diyorum ama böyle biri değildi erkekler çok kolay rol yapabiliyormus elde edene kadarOf uzuldum. Bırakmayın yavrunuzu. Devlet kresi bulsanız? Madem babasının durumu ıyı ılla kı nafaka kres parası verecek. Insallah yapabılırsınız.
Evet ne yazık ki öyle bende bunu düşünüyorum buralarda en iyi ihtimalle merdiven silmeye ev temizliğine alırlar hep vasıf tecrübe isteniyor lokantada bulaşık yıkamak için bileKonu sahibi 34 yaşında gözüküyor. 5 sene sonra hangi tecrübeyle hangi işe kabul edilecek?
Onu bilr referansla kabul ediyo inşanlar. Evden bi şey mi çalar güvenilir mi hırlı mı hırsız mı soruşturuyolar.Evet ne yazık ki öyle bende bunu düşünüyorum buralarda en iyi ihtimalle merdiven silmeye ev temizliğine alırlar hep vasıf tecrübe isteniyor lokantada bulaşık yıkamak için bile
Evet yurtdisinda yasiyorum.Sanirim yurtdisinda yasiyorsunuz. Ne gyzel hayata tutunabilmissiniz Maalesef Turkiye'de hak hukuk yok.. He olsa bile bunu kotu niyetli kullanacak milyonlar var. Sonucta Avrupa'da da kotu niyetli kullananlar yine ortadogu zihniyetindeki yabancilar. Turkiye'ye yerlesip hala yurtdisindan yardim parasi mi alan dersiniz, orada yasayip evli olup ama bosanmis gosterip devletten para alan mi dersiniz.. Ortadogu zihniyetinden nefret eder oldum ya.