Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler fikirleriniz o kadar değerli ki benim için içimi ferahlattınız Allah razı olsun bana dua edin bu çıkmazdan elbet bı gün kurtulayım. Çaresizlik zor yaşadığım yerde iş imkanı çok kısıtlı bide karşımdaki insan medeniyetten uzak bı insana dönüştü sevdiğim güvendiğim adam değil çok değiştiNe b*ktan bir ulkede yasiyoruz, yalniz bir anne olabilmek icin illa aile destegine, sayili mesleklerden birine, ya da islere mi sahip olmak zorundayiz. Bu ulke daha annelere imkanlar sagliyamiyor, koruyamiyor ne diyim ki...
Benim size bi tavsiyem var. Kuzenim ets turda evden calisiyor cagri merkezi. Cok yogun nefes alacak vaktim yok gunde 10 saat calisiyorum diyor. Ama sizin durumunuz icin buyuk bi sans olabilir. Devlet kresine gonderirsiniz evden calisirsiniz boylelikle hem para kazanirsiniz, hem de cocugunuz gozunuzun onunde olur. Tv izler orasi bi gercek ama artik bi sekilde idare etmeye calisirsiniz. Allah yardimciniz olsun ben durumunuza cok uzuldum.
67 yaşındalar ve durumları pek iyi değil maddi ve sağlık açısından sabırlı olup planlar yapmalıyım sonrası Allah kerim. Sizlerle konuşmak içimi rahatlattı birazÇocuk çok küçük büyük olsada dayanamazsıniz. 5 yaşındaki çocuk zaten anaokuluna gidiyordur diye düşünüyorum. Anne ve babanız kaç yaşında?
Anladım Allah yardımcınız olsun. Şiddet vs yoksa şimdi çalışmaya başla biraz birikim yap. Esin calismana bişey der mi? Biraz huyuna git bu arada kavga çıkmasın67 yaşındalar ve durumları pek iyi değil maddi ve sağlık açısından sabırlı olup planlar yapmalıyım sonrası Allah kerim. Sizlerle konuşmak içimi rahatlattı biraz
Bunu bende dusundumNe b*ktan bir ulkede yasiyoruz, yalniz bir anne olabilmek icin illa aile destegine, sayili mesleklerden birine, ya da islere mi sahip olmak zorundayiz. Bu ulke daha annelere imkanlar sagliyamiyor, koruyamiyor ne diyim ki...
Benim size bi tavsiyem var. Kuzenim ets turda evden calisiyor cagri merkezi. Cok yogun nefes alacak vaktim yok gunde 10 saat calisiyorum diyor. Ama sizin durumunuz icin buyuk bi sans olabilir. Devlet kresine gonderirsiniz evden calisirsiniz boylelikle hem para kazanirsiniz, hem de cocugunuz gozunuzun onunde olur. Tv izler orasi bi gercek ama artik bi sekilde idare etmeye calisirsiniz. Allah yardimciniz olsun ben durumunuza cok uzuldum.
Çalışmama izin vermiyor biliyor artık anladı ayaklarımın üstünde durursam onu çekmem öyle yapıyorum ne derse sineye çekip çocuğumla avunuyorum ama şiddet yok sadece hakaret var üstesinden gelmeye caliscam. Ben böyle biri değildim güçlüydüm beni mahvetti maalesefAnladım Allah yardımcınız olsun. Şiddet vs yoksa şimdi çalışmaya başla biraz birikim yap. Esin calismana bişey der mi? Biraz huyuna git bu arada kavga çıkmasın
Biraz arayi sıcak tut unuttuğu bir zamanda çalışma isteğini söyle ,belki ben evdeyim ondan böyle tartışma oluyor vs gibi inandırmaya çalışÇalışmama izin vermiyor biliyor artık anladı ayaklarımın üstünde durursam onu çekmem öyle yapıyorum ne derse sineye çekip çocuğumla avunuyorum ama şiddet yok sadece hakaret var üstesinden gelmeye caliscam. Ben böyle biri değildim güçlüydüm beni mahvetti maalesef
Hey allahim kafalara gel hanımefendi insan çocuğundan vazgeçer mi ya ?siz ne yiyip içiyorsunuz da bu kafalara geliyorsunuz ben anlamıyorum ki bence başından atmaya çalışıyorsun çocuğu çok net insan böyle bi adı adama çocuk mu emenat eder ya kres ve bakımları var verir çalışırsın şiddet uygulayan bjr babaya çocuk velayeti mi verilir bence sen çocuğu başından atmak istiyorsun
Baba ekmek elden su gölden mi yaşıyor. ?Çocuğunun velayetini babasına veren varmı benim annem babam yaşlı ayrılınca çalışmak zorundayım annemler bakamaz ve ben çalışmadan çocuğuma hiç bakamam daha 5 yaşında istekleri hep yapıldı babası gayet iyi maddi konuda. Çocuğumu anlaşmalı velayetini versem yakın oturup düzenli görsem onsuz uyumaya dayanabilir miyim. Çok zor ama hayat hiç adil değil bu şekilde yaşayamıyorum azıcık hakkımı savunup tartışmaya kalksam eşimle defol git çocuğu vermem bırak öyle git diyor.
Durumu gayet iyi iş yerleri var bı kaç taneBaba ekmek elden su gölden mi yaşıyor. ?
Çok haklısınız teşekkürler.Kreş ve bakım evleri ile servis ücretlerinden haberiniz var mı? Konu sahibi evladından vazgeçmiyor. Çaresizlik içerisinde derdini paylaşmış çözüm odaklı. Çalışan annelerin tecrübelerinden yararlanmak istiyor hepsi bu.
Özel kreşe veremez konu sahibi. Devlet kreşini bile ödeyecek durumda olduğunu sanmıyorum. Kreşlerin çıkış saatleri özel sektörde çalışan annelere göre değil.
Türkiye'de bir kadının elinden tutan anne veya kayınvalide yoksa ya çocuk yapmıyor ya da işten ayrılmak durumunda kalıyor.
Doktor, alanında başarılı mühendis, savcı, hakim, kıdemli memur v.s. değilseniz bir maaştan fazlası bakıcıya kreşe gidiyor. Ev kiraları bir asgari ücretten daha fazla. Yalnız yaşayan bir kadın olarak da her muhitte oturamaz. Nezih ve güvenilir semtlerin kirası da astronomik rakamlar..
67 yaşındaki insanlar nasıl çocuk bakacak yani onlara kim bakacak ..
Kesinlikle ev hanımlığını savunmuyorum.
Konu sahibinin yerinde olsam çocuk büyüyene kadar boşanmazdım. En azından 9-10 yaşına dek. Asla 2.çocuk yapmazdım. Demoralize etmek için yazmadım.
Tam gün kreşler var. Ücretini eşinize karsilatin çocuğunuz da sizden ayrılmamış olurÇocuğunun velayetini babasına veren varmı benim annem babam yaşlı ayrılınca çalışmak zorundayım annemler bakamaz ve ben çalışmadan çocuğuma hiç bakamam daha 5 yaşında istekleri hep yapıldı babası gayet iyi maddi konuda. Çocuğumu anlaşmalı velayetini versem yakın oturup düzenli görsem onsuz uyumaya dayanabilir miyim. Çok zor ama hayat hiç adil değil bu şekilde yaşayamıyorum azıcık hakkımı savunup tartışmaya kalksam eşimle defol git çocuğu vermem bırak öyle git diyor.
Konu sahibi 34 yaşında gözüküyor. 5 sene sonra hangi tecrübeyle hangi işe kabul edilecek?Kreş ve bakım evleri ile servis ücretlerinden haberiniz var mı? Konu sahibi evladından vazgeçmiyor. Çaresizlik içerisinde derdini paylaşmış çözüm odaklı. Çalışan annelerin tecrübelerinden yararlanmak istiyor hepsi bu.
Özel kreşe veremez konu sahibi. Devlet kreşini bile ödeyecek durumda olduğunu sanmıyorum. Kreşlerin çıkış saatleri özel sektörde çalışan annelere göre değil.
Türkiye'de bir kadının elinden tutan anne veya kayınvalide yoksa ya çocuk yapmıyor ya da işten ayrılmak durumunda kalıyor.
Doktor, alanında başarılı mühendis, savcı, hakim, kıdemli memur v.s. değilseniz bir maaştan fazlası bakıcıya kreşe gidiyor. Ev kiraları bir asgari ücretten daha fazla. Yalnız yaşayan bir kadın olarak da her muhitte oturamaz. Nezih ve güvenilir semtlerin kirası da astronomik rakamlar..
67 yaşındaki insanlar nasıl çocuk bakacak yani onlara kim bakacak ..
Kesinlikle ev hanımlığını savunmuyorum.
Konu sahibinin yerinde olsam çocuk büyüyene kadar boşanmazdım. En azından 9-10 yaşına dek. Asla 2.çocuk yapmazdım. Demoralize etmek için yazmadım.