evleniyorum ama mutlulugumu yasayamiyorum

kaldı mı böyle adetler
23 yaş 18 değil ki çabuk evleniyor tepkisi verilsin

Düğün döneminde sorun sıkça yaşanıyor, sende stresli olunca, her şey daha çok gözüne batar. Yanlış yaptığın bir şey yok, gayet aileninde izniyle, yuva kuruyorsun sonuçta. İlk defa düğün yapacaklarsa bilemiyorlardır neyi nasıl yapacaklarını.
Böyle şeylere kafanı takıp mutluluğunu gölgeleme. Kendin yapabiliyorsun nasılsa.

Sorsan nasip kısmet bu işler denir.
Seninde nasibin böyleymiş demekki. Neyin sıra bekleme merakıysa bu.

yok artık, bende ablamdan önce evlendim ve alam canla başla uğraştı, hatta ben oturdum o yaptı hazırlıkları, ayıp ediyorlar, ve de yaşnız 23 çokta küçük değil, acaba evlendiğiniz insana karşı mı öyleler yani onu içleri mi almadı

ablaniz niye arayıp konuşsunki aynı evde yaşamıyor musunuz? garip bi aileniz varmış gerçi kardeşler arasında bile olsa böyle çekememezlikler olur.. kardeş kardeşin olmasınıda ölmesinide istemez diye bir laf varya .. hayat böyle onda olan bendede olsun çabasında herkes....

Evet aslında rast gidiyor sonuçta işlerim şükür alisverisimi yapabiliyorum ama insan kizkardesiyle daha çok paylaşmaz mi bu tur meseleleri ablamin hic bu konuyu acmamasi cok uzuyor beni ve kendimi suçlu hissediyorum

Hiç bunu onların yüzüne söyleme cesareti gösterdin mi

Tabi ilk olunca bir gariplik oluyor ama üzüntüde oluyor ,

Ben 3 ablamdan önce evlendim Evimi bile onlar serdi Allah razi olsun. Ceyizimi her seyimi onlar yaptı. .
Bence bilmiyorlar. Bi de ayri sehirlerdesiniz ya ondandir... Aranizda bastan sogukluk var sanirim..

Düğün olana kadar hatta olduktan sonra o kadaaaar çok şeeeylere sıkılacaksın ki, yerinde olsam her anın tadını çıkartırım. Hiçbir an geri gelmeyecek en tatlı en masum hazırlıkların şu an. Ayrıca bu durum onları rahatsız ediyorsa, aynen buraya yazdıklarını onlara da söyle, sen rahatsız olacağına onlar rahatsız olsun. Herkes nasibini kısmetini yer. 40 yaşına kadar evlenmese ablan ve abin oturup onları bekleyecek değilsin ya tadını çıkart biraz gelin triplerine gir naz yap biraz sizinkilere burunları sürtsün

Senden büyük olan kardeşlerin belki hiç evlenmeyecek, iş mi bu şimdi? Sen keyfine bak, ilgilenmezlerse ilgilenmesinler.

Sen yine cesaret edip evleniyosun ben ablam üzülcek diye hala evlenmek istemedgimi söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…